Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Füle Sándor

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Találkozás egy fiatalemberrel 2007.09.26 19:00:00
163 millió forinttal támogatja az állam az MTV új animációs sorozatát, a Modern Képmeséket. Mint a WBlog megtudta, a sorozat szövegét Tóta W. Árpád, az Index főmunkatársa írja. Exkluzív interjúnkban tetemre hívjuk a fenegyerekként tetszelgő publicistát: miért és hogyan…..
w A hiéna enni kér 2007.09.24 05:30:00
Szlovákiában ma nem jó magyarnak lenni. A Malina Hedvig-ügy (ld 1., 2., 3.) politikai manőver. Azt üzeni, ma Szlovákiában megúszható a magyarverés. És mi nem tettünk semmit. Nemcsak a külügy mulasztott. Nem volt tüntetés, nem voltak fáklyák, nem volt értelmiségi hüledezés.…..
w Recipe ferrum 2007.09.20 06:30:00
Nagy sárga munkagépek szorítják visszafelé a feketegazdaságot ezekben a pillanatokban is, dolgoznak a kanalak és hidraulikák, a feketegazdaság meg vinnyogva hátrál a hegyekbe. Meneküljön csak! Magyarország lelkesen üdvözli a mindent átitató korrupció visszaszorítását. Nem…..
w A Tesco-titok 2007.09.10 06:30:00
Az a gyanúm, egyesek el akarják terelni a figyelmet a Gyurcsány-csomag vérverejtékéről. Mesterségesen keltett, görcsösen erőltetett hisztériával. A Magyar Gárda nem volt elég, most kitalálták mellé, hogy a hipermarket a mumus. Mert olyan félelmetes nagy, gondolom. Morvay…..
Ma lépett hatályba az a kínai rendelet, amely szerint a következő dalai láma személyét a kínai állami hatóságoknak is jóvá kell hagynia. Ez ahhoz a vicces helyzethez vezethet, hogy két 15. dalai láma lesz, ha a most 72 éves Tenzin Gjaco eltávozik... De miről is van szó? A dalai láma a legnagyobb…..
Vietnám... Fodrász 2007.09.03 13:54:00
Vietnámban fodrászhoz járni jó dolog.. Első alkalommal Saigonban kényszerültem rá hogy fodrászhoz menjek - a hotelben ajánlottak is egyet, hogy ott nagyon tudnak angolul, szuper lesz. Mai napig nem tudom hogy azt a fodrászt találtam-e, ugyanis a megadott címen csak egy kőkerítés…..
Füle Sándor 2007.09.03 20:43:26
w Nem a haverom a kalauz 2007.09.03 05:30:00
Jó reggelt, kellemes hideg évszakot kívánok. Nem, Magyar Gárdából elég volt ennyi, és a magyar Star Wars Kid fotómontázsa sem érdemes szóra. A Gárdáról már megmondtam és fenntartom, azt meg igen szomorúnak találnám, ha mostantól úgy működne az országos politika, hogy…..
Hm, ez is egy érdekes érdekes kérdés. Mármint a fiatalkori dohányzás. Merthát kimaradni úgysem tud belöle a gyermek, de azért meg kell próbálnia a szülönek, hogy a néhány slukk után elfelejtse egy jó ideig! Íme néhány tip!..
Én részemről nagy tisztelettel iránymutatónak tartom köztársasági elnök úr iránymutatását ünnepi beszédében vázolt bizalom fontosság és politikai félelemkeltés elítélés ügyben.Bizalom még véletlen sincs, ez patent, és nem is lesz az elkövetkező vagy úgy…..
Mostantól egy új megjelenésével kell számolni, a 29. képsortól kezdve egy kis szöveges kommentálás is várható! És hogy miért pont ez a kerek szám lesz a fordulópont? Nos, ez az első olyan téma, amit az alkotó két képsorban is feldolgozott. Hát igen, az éttermi cechek…..
A nem demokratikus államok egyik ismérve a vallásüldözés. Mivel lehetett ezt indokolni? Kétféle eszme született erre, a keresztény és a muszlim megközelítés. Előbbi abból indul ki, hogy mindenkinek az Édenbe lenne jó jutni, ám az eretnekek eltévelyedésük miatt ettől elesnek.…..
"Ha nem akarja, hogy mi vigyázzunk magára, akkor nagyon vigyázzon magára!"Régi duma, nem is tudom honnét ered. Örökzöld. Most is megy. Most Nyírbátorban borult ki a bili. Sunyi pénzügyminiszterünk fiai, némi In-Kalos segítséggel kissé rásegítettek diszkós barátjuknak…..
w Operation Fospumpa 2007.08.10 06:00:00
Mit nem beszél az a német? Ausztria kissé elpofátlanodott az utóbbi időben. Nem a MOL-OMV csatáról lesz szó, hanem a környezetrombolásnak arról a kelet-európai sunyisággal megvalósított módjáról, hogy építünk ultramocskos ipart a határ szélére, bele a szélirányba,…..
Pascal Szemét, bírság 2007.07.26 20:16:00
Az egyik újságírót, aki utánajárt az illegális szemétszállítási és -lerakási botránynak, megbírságolták tizennégy rugóra. Hihetetlen: a kamerájuk felvételén látszott, hogy amikor a rosszfiúk üldözték őket, kézből telefonált, pontosabban a zsarukat hívta a mobilján,…..
w Banánnépköztársaság 2007.08.01 05:45:00
Jé, a Civilization óta nem is volt itt játékosság. Pedig tanulságos az, ha nekiül az ember. A nagyszerű Victoriát kiismerni (masterelni) talán sohasem lesz már időm, de van egy másik kedvencem, amit szerintem legalább középiskolában, egy-két állampolgáriismeretek-órán oktatni…..
w Govorit Moszkva 2007.07.30 05:30:00
Cs. Kádár Péter éhségsztrájkba kezdett, mert kitették a szűrét a Magyar Rádióból, pedig harminc évig dugdorászta a banándugókat. De közben elhervadtak a banándugók. Elkeseredése és indulatos elszántsága érthető. Gyermekei vannak és rosszul kereső felesége; amiért…..
w Igaz történet 2007.07.27 04:30:00
Elfogyott a tömlőssajt, úgyhogy lefáradtam a boltba, ahol persze került még a kosárkámba néhány apróság. Néha rámtör a háborús romantika, meg a konzervek iránti kíváncsiság, tehát páncélosételből is bevásároltam. No, még a pénztárhoz vezető soron egy jókora…..