Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darellus

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ZeroCool újra valami hihetetlen egy Stuntvideót rakott össze. Vágás is ismét már-már betegesen durva.(A tényleges stuntok másfél perc után kezdődnek). Gratula   ..
Ndani hívta fel figyelmemet a techline.hu-nak a viszonylag aktuális cikkére, ahol a szerzők összeállítottak egy Top 10-es listát. Bár nem játszottam egyik játékkal sem, azért elég szigorúak voltak szerintem. Ha ez a 10 legrosszabb, én mi a fenével töltöttem eddig az időmet? De…..
Kezdem ott, hogy különösen nem esem kétségbe, ha rossznak nevezik azt, amit csinálok. Ha mindenkinek tetszene, akkor az volna rossz, mert egyrészt ilyen nincs és akkor azt azt jelentené, hogy csak az igenlő frakció jelez vissza. Ami nagyon nem jó. Konstruktív kritikáknak kifejezetten örülök, ahogy…..
Darellus 2008.06.17 23:04:03
Rastata Április 1. 2008.04.01 21:21:00
Ma gyakorlatilag (de csak elméletileg) BESZ*RTAM.  Olvastam a rosszpcjatekok-on, amikor látom, hogy fredyD azt írja, hogy abbahagyja. Sokkolt. Egyszerűen nem tudtam mit mondani... Aztán megint feljöttem, és akkor már fent volt, hogy ez csak egy tréfa volt. hát fred, nem volt jó xP…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.24 10:40:00
Új banner! Olyan szerencsétlen vagyok, hónapokon át hülye voltam átállítani, erre tessék... Végig rossz helyen próbáltam... Nagyon pro vagyok.(A múltkor nem én raktam fel) Az új fejlécet "rexor" küldte nekem már nagyon régen. Bár az én fekete-fehér képem is…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
Ami az első részből kimaradt. Akinek sikerül megnyerni az utolsó pályát feltétlenül vegye fel, és berakom a blogra. Én képtelen voltam rá... Soundtrack : Knight Rider theme song..
Elérkezett a pillanat, amikor az Angry Video Game Nerd végre kiadja azt, ami nálam sosem fog megtörténni. Kiad egy DVD-t! Nagyon ötletes módon karácsony előtt adta ki, és itt meg lehet rendelni. Bevallom őszintén, fogalmam sincs hogyan rendeljem meg, már rendeltem DVD-ket…..
Nagy Betyár készített nemrég egy videót, egy Sherlock Holmes-os játékról. Igen jó első próbálkozásos videó :) De időközben kiadott egy második videót is, ahol Watson eszméletlen képességeit mutatja be! Blogpremier!TÖRÖLT VIDEÓ ..
Rossz PC JuniorokMinden további infó a blogon :)Új videón tegnap elkezdtem dolgozni, kis babrálás után a Fraps még mindig nem vesz fel hangot, de még próbálkozom. Ha más nincs, ezt is felveszem hang nélkül, annyira úgysem fontos ennél a játéknál. (brümm,brümmm)..
Csaba küldte nekem a képet a gazdaságos hipermarkatből.Mielőtt valaki azt hinné, az a poén, hogy mennyi saját szovtverük van, nem az ...Ha már a gazdaságos bolt, jó sok idő után újra voltam ott, látva jó pár bemutatott játékomat (Mesterlövészből már csak 1 volt, úgyhogy…..
A játék, melytől a Call of Duty csak tanulhat...Soundtrack:Insane - Set it on meMicheal Jackson - Bad..
  Hogyan tud egy (rossz) freeware játék még így is simán lepipálni egy játékot, amiért pénzt fizettem? HEAT-re gondolok. Tudom, az is ingyenes elvileg, de a szemetek mégis kiadták, hadd vegye meg a hülye vásárló.Ez volt a szándékom a bemutatóval. A játék rossz, de nem…..
Stella nyereményjáték:Az ok megint ugyanaz, többen küldtek azonos vagy majdnem azonos képeket, ugyanarról a motívumról, úgyhogy nem lenne fair egy embert jutalmazni, a többi meg nem nyerne. Na szóval tudjátok, ott van a másik két hírben leírva;)Megint elmondanám, NINCS baj a…..
Ma megérkezett az 500. beadvány a nagyszerű nyereményjátékra.Most is jöttek szinte ugyanolyan beadványok, ezzel sajnos nem tudom díjazni őket, mert akkor nem lenne igazságos a többi azonos beküldővel szemben.Megint csak azt tudom mondani, hogy amiket itt láthattok azok is JÓ…..
Múltkor említettem, hogy sok embernek ugyanolyan ötlete volt, ezért lehetetlen azt a beadványt jutalmaznom (mert akkor mindenkinek kéne), mégha JÓK is voltak.Egy pár ízelítőProfi munka, a bankjegy, le a kalappal. Nem kell csodálkoznunk, hogy USA-ban alig fizetnek készpénzzel ;)Mona…..
Nos, a negyedik update-et kezdem egy rossz hírrel, jövő hét szerdáig biztosan nem lesz új videó.Még lesz két vizsgám, ezek az utolsók, nem engedhetem meg magamnak, hogy ne sikerüljenek. Szóval nem fér bele egy új videó (ami kb egy napnyi munka).Remélem megértitek.A Stella…..
    Itt van minden idők legrosszabb játéka.De ténylegAz egészben tudjátok mi a legszörnyűbb? Hogy garantáltan volt olyan, hogy egy szülő ezt megvette a gyereknek ajándékba...Ja, és egy jelenetnél a rossz és helytelen angol kiejtés/nyelvtan szándékos ;) Mielőtt még…..