Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Squallline

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazudtak a centrumosok, kettőt is, nem is kicsit, de szerencsére nem kerülhették el a Homár büntető ollóit. A sztori köznapi budapesti (=a pitiánerségében felháborító). Péter a Csengery utcában parkolt, de nem tudott fizetni, mert a környéken minden parkolóautomata rossz volt,…..
Nem tudunk egyelőre többet, mint amit a Tumbleren, a Mefikrolog blogon talált kép mutat, de az sem kevés. Eszerint a Westendben nyílhat meg a Budapestről világváros létére eddig hiányzó amerikai kávézólánc első szeme. Tavaly ősszel még arról cikkezett több lap, hogy a Váci…..
Squallline 2010.02.07 09:11:11
@birorichard: Nagyjából erre akartam rávilágítani. Persze, vannak olyan dolgok, ami miatt én sem tudok elmenni szótlanul, de 3 percnél több energia-/időpazarlást nem ér meg.
Egyébként vendéglátós vagyok, a jó kávét (is) szeretem, és ha valami nívós helyre bemegyek azt "csak" a kávé/élet élvezetéért teszem. És nem például azért, hogy egy teraszon exponáljam magam.
Squallline 2010.02.07 09:25:59
@birorichard: Nem, vidéken. Illetve ez így nem igaz, mert jelenleg a kereskedelemben dolgozom, de jelenlegi munkámban azért szoros kapcsolatban a vendéglátással.
Először azt hittük, hogy az unásig ismételt feltöltőkártyás balhéról lesz szó, de nem, Kirsztiánnál igazi kemény fiúk próbálkoztak. A sokmilliós álnyereményhez ugyanis a banszámla adatait próbálták elkérni, hozzáférési kódokkal együtt. Majd amikor erre a szerencsés…..
Squallline 2010.02.04 10:02:46
Úgy tűnik egész komolyan specializálódott egy angol csalócsapat a magyar elektronikaitermékfogyasztókra. Múltkori iMaces történetünkhöz kísértetiesen hasonlító csalás lett az Expresszen olcsónak tűnő iPhone-ból, amit most egy Phone Stock Inc. hirdetett, kábé így: Pár…..
Péternek húsz darab vonaljegyet kellett vennie a földalattiban. A Hősök terénél szokás szerint zárva volt mindkét pénztár - hétköznap délután kettőkor - hatezerért csak egy flipperfüggő tart magánál aprót, így maradt az ellenőröktől való jegyvásárlás. És jött a…..