Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bihari Párduc

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
g-mint-géza A NAGY SZOTYI TESZT 2009.10.08 12:00:00
elfoglalt irodisták lévén, jó dolgunkban már azt sem tudva, mivel üthetnénk el, a válságnak köszönhető szabadabbnál-szabadabb perceinket (óráinkat), gyermeki lelkesedéssel, ám a végletekig szakszerűen fogtunk neki a szotyoládé (aka szotyi, napraforgómag,...)…..
473       Február 1. Vasárnap   A katonaság jelene, jövője itt.   A múltja alább: Cikkek a Mi, Határőrök című 1983-ban megjelent kiadványból. Kiadta a BM Határőrség Politikai…..
Levél: "Üdvözlöm! Én ….. vagyok,  s egy kérdéssel fordulnék Önhöz. Szoktam olvasgatni az oldalát, és láttam, hogy szokott segíteni különböző felmerülő problémákban a vagyonőri tevékenységgel kapcsolatban. Nekem is lenne egy problémám, és nem igazán tudom kihez is…..
A Twitteren és különféle blogon terjedt el a hír, hogy Charlie Sheen meghalt. Az egyébként zűrös életű színészről azt állították, hogy síelés közben nem tudott úrrá lenni a léceken, s egy csúnya ütközés következtében az életét vesztette. A hírt a színész volt…..
Mi történik a válogatottal az EB selejtezők közepén? Remény nincs, Mészöly távozik. A bajnokság inkább botrányoktól hangos. Az előző évek meghatározó csapatai botladoznak. Az egyetlen vígaszt kupacsapataink váratlanul jó szereplése nyújtotta. Ilyen légkörben, szinte…..
Bihari Párduc 2009.12.10 15:23:01
@berochello: Köszönöm szépen,közben kaptam segítséget másfelől is:

játékosok: Gulyás, Szlovák, Sztahon, Teodoru I., Szemere, Oláh, Teodoru II., Görgei, Lippai, László II., Borostyán, Kléninger, Szabó, Csorba, Balogh, Fekete, Fodor,Veréb, Kiss, Buza, Bősz, Tőzsér, Dzurják, Máté, Menyhárt, Szlifka, Takács, Bobcsek.

(varga lajos: diósgyőri futballtörténet 1910-1996)
Sajnos csapatkép továbbra sincs.
Bihari Párduc 2009.12.10 01:17:42
@STEWART NEAL: Üdv!Szűcs István jól ismert kapusként érkezett Debrecenbe 1980 nyarán.A kieső Salgótarjánból igazolta le a DMVSC.A Vasasban védett korábban,volt B válogatott,és számításba vették az A válogatottnál is.Mint a Vasas kapusa, a Népsport munkatársainak osztályzata alapján egy ízben az év kapusaként tarották nyílván.
Kovács Ferenc 1981.évi tavaszi sikercsapatának az egyik legjobbja volt,és másodszor lett a Népsportban az NB1es kapusok listavezetője.Nem véletlenül!Mérkőzésről mérkőzésre szinte hibátlanul védett.Bravuros védéseivel fontos pontokat hozott,hiszen sok mérkőzést egy góllal nyert meg a Loki.1984 tavaszáig ő volt a DMVSC első számú kapusa.
Neked kedves Stewart Neal ezúton is köszönöm a szkenelt Vidit!Remélem kapok még tőled hasonló meglepetéseket.....Üdv!