Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joe.

0 bejegyzést írt és 325 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan az én bringás kísérő projektem, mint a Harry Potterben a sötét varázslatok kivédése tantárgy. Mindig más a tanár és mindig jön valami para. Már-már hagyomány, hogy az eredeti kísérő lemondja, ráadásul mindig valami nagy faszság az indok. Ez idén is így volt, de ez most olyan amit megértek,…..
Na kezdjük az előzményekkel, elég lazán készültem a versenyre, csak az utoló pár napban kezdtem izguli, de nálam az izgulás jót jelent.  Bár az előtte lévő egész héten azt éreztem, hogy be van állva a vádlim, bíztam benne, hogy a magnéziumfeltöltés és az átgyúrás/ nyújtás segít ezen. Az mondjuk nem…..
Joe. 2016.03.17 11:35:02
@rrroka: "edzés nélkül érsz el eredményeket" Ez elég negatív megjegyzés. Sztem keress rá straván és meglátod memnnyit nem edz a Zsófi. És azt tudatosan és sallang mentesen. Ennek itt látható fent az eredménye. ;)
Joe. 2016.03.17 11:44:50
@rrroka: jaaa, na ennek örülök, vazzz... :)
Joe. 2016.03.17 11:45:51
@DSL: há má meg is oldódott :)
Nos hát ugye ott tartottunk, hogy az előző írásomat nem nagyon reklámoztam, mert csak nyávogtam benne, na de most ez egy életöröm poszt lesz. :) Sokat vaciláltam, hogy melyik versenyre menjek, miután kipihentem a maratont és úgy éreztem, hogy van bennem még spiritusz. Volt ugye a…..
Joe. 2015.11.11 17:03:22
@DSL: ha nem 0%-os... ;)
Ott tartottam, hogy nagyon izgultam a verseny miatt. Szombaton még mindig nem tudtam miben állok rajthoz, ahány féle emberrel beszéltem, annyi tanácsot kaptam, viszont nagyon jó ötleteket is.  Ami a gyengém egy szeles időben, hogy a kezem átfagy, viszont azt is tudtam, hogy egy jó…..
Szóval ott tartottam, hogy izomlázasan, de annál büszkébben viseltem a V3 fáradalmait. Sokat pihentem, aludtam, csak regeneráló lazákat futottam.  Volt némi esély rá, hogy a rákövetkező vasárnap leutazzak Debrecenbe félmaratont futni, de elvetettem, mert úgy éreztem, hogy nem…..
Hát elég kemény nyarunk volt nemde? Mármint hőmérséklet szinten. Mondjuk engem reggel nem zavart, de délután este a város közelében aszittem feldobom a talpam kb. De nem is a meleg volt a para, hanem a hihetetlen szar levegő, szmog, kosz. Szal ha másért is nem, ezért jó reggel…..
Joe. 2015.09.10 11:03:23
@DSL: MAJDNEM 30, MÁR ennyi ídős... Nagyon jó életkor ez ne akarj mást élvezd ezt így most oszt csá. :D
Idén már csak egy versenyre, a Spartathlonra készülök, arra is inkább fejben, mert testben megvolt egy ráhangolódás. a dögrováson kiszenvedett 81 km-es Korinthosz.hu. Amúgy uborkaszezon van, ahogy látom, a nagy sportszergyártó által szponzorált futo.blog.hu-n július eleje óta…..
Az előzményeket ismeritek. Túlizgultam a dolgokat, viszont ezáltal normálisan tisztességesen rápihentem a versenyre. Feltöltöttem a vitaminraktáraimat és szerintem a vasraktáraim feltöltésével is jól haladtam. Idén sokkal kevesebb futással a lábamban álltam rajtba. Nem azért…..
Szóval vasárnap volt az első verseny, amin el mertem indulni, mióta kiderült, hogy van ez a gerincsérv izém. De egyébként az is lehet, hogy régóta van, de mióta tudok róla, képes vagyok mindent túlparázni.  Sőt, az eseményt megelőző napokban kicsit talán el is keseredtem, hogy…..
Joe. 2015.03.04 10:18:31
...leglábbis most úgy néz ki. :)   De kezdjük az elejéről. Onnan, hogy miután mindenféle vizsgálaton voltam (CT, MRI, ..) és kiderült ez a sérv, nem lettem sokkal okosabb. Orvosi vélemény: éljem tovább az életemet, aztán egyszer csak lesz valami. Esetleg erősítsem meg a…..
Egy remek online prezi a Runner's World-től arról, hogy hogyan érhető el a legendás 2 órás maratoni álomhatár. Jelenleg Dennis Kimetto 2:02:57-nél húzta meg a vonalat, nagyon durva végiggondolni a leírtak alapján, hogy hány és hány faktornak kell egyszerre hibátlanul stimmelnie…..
Joe. 2015.02.20 16:43:28
A Yours Truly egészen olyan, mint a (régi) Játék határok nélkül, abban az értelemben, hogy egy nemzetközi kezdeményezést gyakorlatilag kisajátítanak maguknak a magyarok. Bárcsak azt mondhatnám, hogy ez annak a jele, hogy objektívan nézve is történik valami itthon futásügyben,…..
Mi a fenét lehet arról írni, ha nem fut az ember? Hogy frusztált, hogy még nem utálva, de vágyakozva néz mindenkit, aki fut, epekedve nézi másoknál a halmozódó kilométereket? Hogy azt képzeli el, hogy egyszer csak kirobban magából, könnyen, szabadulva, száguldva maga mögött…..
Joe. 2015.02.13 09:14:52
Joe. 2015.02.13 09:47:13
@téglánakgyors: 4 bejegyzés!!! :D Pótoltam. Vedd komolyan, a blog meg a futás megvár..
Tavaly februárban realizáltam magamon 15 kg súlyfelesleget. Elkezdtem fitness terembe járni különböző csoportos órákra: spinning, stretching, body art, hot iron, fitball és kondi. Májusban elkezdtem futni szigorúan futópadon, borzasztóan ment: 9-10 perc/km átlaggal. 5 perc…..
Most ti jöttök! Az olvasók közreműködését kérem: miről beszélünk, ha a futásról beszélünk? Miről lenne érdemes -  ha már az ide kölcsönzött Murakami-címről és könyvről nem? Mi nyomja a lelketek? Mi bosszant?  Min változtatnátok, mégha Mikszáth Kálmán szerint…..
Joe. 2015.02.04 09:53:24
@őze bálint:
Te egész életedben előre tudtad egy versenyen hogy oszd be az erődet? Aki megnyomja a végét, az nyilván nem azért teszi, hogy másokat alázzon, hanem hogy még jobb ídőt érjen el mert még maradt ereje. Mert ÍGY alakult, mert nem profi futók vagyunk. Én még senkit nem láttam sprintelés után a célban megfordulni és kinevetni azokat akiket ott megelőzött... lehet van aki az utolsó 100m-en sprintel... nyilván extrém és hülyeség, és? De a véleményed egy nagyon negatív általánosítás erről a dologról sztem.
Nem először hallom, hogy tök fölösleges vizet (bármilyen folyadékot) vinni magaddal futáshoz, 10-20 kilométerig. Ki lehet bírni nélküle.  Engem ez baromira idegesít. Tegyük fel, 10 kilit lefutok egy óra alatt, 20-at pedig mondjuk 2 óra alatt, ha nem állok meg. Nem tudom, ki hogy…..
Futóblog Egyharmad 2014.12.08 11:16:13
Nagyjából ekkora része van kész az új margitszigeti rekortánnak. Mi több, jelenleg a kerítéseket is eltávolították, így épp teljes hosszában használható a futókör. Reggel viszont esett, ami után a szuper új rekortánon már most megáll a víz... Ugyan nem szakmám a…..
Joe. 2014.12.10 10:59:11
Zöld_Dani rendszeres hozzászólónk küldte el nekünk egy németországi maratoni kisverseny beszámolóját. Övé a szó innentől. Szuflavéder - - - Másfél éve futottam első maratonomat, egy nyugodt és kényelmes 4,5 órát terveztem, amiből egy előző éjszakai hányás,…..
Joe. 2014.11.28 11:05:08
Van ja, 350 főnek tudnak a rendezők helyet biztosítani. 100meilen.de/en/

Nekem úgy rémlik mintha lenne egy több naposra bontott berlini fal futás is, de most nem találom.
Sokan futottatok már nálunk. Tudjátok, hogy alapvetően egy kicsi, csendes üdülőövezetből agglomerációvá avanzsált “kertvárosról” beszélek. Van egy közös levelezőlistánk, amire általában nem írok, bár élvezettel olvasom a különböző, falura kiköltözők városi…..
Az Apple szeptember 9-én mutatta be az óráját. Erről a szakmai fórumok már beszámoltak, de a téma megérdemel egy kis futással kapcsolatos latolgatást is. Én személy szerint nagyon vártam a bemutató élő internetes közvetítését, mert biztos voltam benne, hogy az Apple ezen a…..
Meglett férfiak futnak kitárt karral – mint könnyező gyerekek anyjukhoz – egy szobor felé. Ez a 245 kilométeres, 36 órás szintidejű görög futóverseny, a Spartathlon záróakkordja. A verseny, ahol mindenki győztes, aki célbaér, és ahol senki sem mehet biztosra - mondják.…..
A futás előtti depó 6.59 lett, amibe belefért egy teljes átöltözés is. A depóból a sárszőnyegen keresztül kellett kikacskaringózni. A futás részben a parti sétányon, részben part menti utcán és kb. 500 m-en murván zajlott. Előzetesen 4.30-as maratonit mondtam Ancsinak, ehhez…..
Annak ellenére, hogy év eleje óta nem írtam semmit ide, valami oknál fogva néhány ember még mindig látogatja a blogot. Nekik szóljon ez a beszámoló. Az idei évben két ironman teljesítését határoztam el és erre Ancsi is rábólintott szerencsére. A nagyváradi teljesítésről is…..
Azt mondják, minden csoda 3 napig tart. Nos, szerintem ez hülyeség :D Sátrak, kamionok, nyüzsgés, a hangulata pont olyan, mint a lovasversenyeké, gondoltam magamban mikor kilátogattam az első napon. Valami fura ’itthon vagyok’ érzés fogott el, az a fajta magabiztosság, amit még…..
Joe. 2014.09.12 11:04:48