Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trailrider

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyetlen év alatt 400 százalékkal nőttek a regensburgi PG Gmbh. bevételei, miután piacra dobta a BlackTrail nevű termékét. A limitált szériás, csúcstechnológiás kerékpárral a német cég betört az amerikai piacra, és Németország legnagyobb kereskedői is bevették kínálatukba…..
Forradalom előtt áll a kerékpárosok világa: megszűnhet a pumpálás. Egy fiatalokból álló csapat, a PumpTire Team megalkotta az önfelfújó gumiabroncsot. Már csak 250 ezer dollárra van szükségük, hogy az ötletet valósi vállalkozássá tegyék. Évszázados nyűgtől szabadíthatja…..
Munkagépek dolgoznak a csepeli Weiss Manfréd úti 2885 méter hosszú kerékpárút építési munkálatain. Hat helyszínen indított kerékpárút-fejlesztési programot augusztusban a Budapesti Közlekedési Központ, a budapesti kerékpárút-hálózatot mintegy 700 millió forintból csaknem…..
Trailrider 2011.09.07 12:48:29
@lutria: nem ásták mélyebbre, az az árok mindig is ott volt, tehát az autós eddig is ugyanannyit zuhant volna.
Egy valamire lennék kíváncsi - fogják-e télen takarítani? Vagy olyan jól elrejtik, hogy az önkori is elfeledkezik majd róla, nyáron a gaz lóg be két oldalról, ősszel levelek borítják, télen meg a hó. Mert sok helyen így megy ez. Ha az úton vezették volna, akkor legalább a takarítása is meg lett volna oldva...
Trailrider 2011.09.07 12:53:40
@Alapvető élelmiszer: a bringaút pont a csövitanyánál átmegy az út túloldalára. Én is a nyugati járdán járok be melóba, de ha elkészül a bringaút, a kutyakalandok elmaradnak... Amúgy meglepően bátor dögök, nem könnyű őket visszazavarni...
Először tartottak hegyikerekeseknek versenyt a föld alatt. Az Underworld Kupa útvonala részben a kőbányai bányarendszeren keresztül vezetett. Az elit férfiak futamát Buruczki Szilárd nyerte, hölgyek között Dósa Eszter volt a leggyorsabb...
Trailrider 2010.05.26 00:44:39
@Tepsifan: A csapatvezetője sem érti - vele beszél.
Utcai üldözéssel kellett megállítania a rendőröknek több olyan kerékpárost, akit eredetileg csak figyelmeztetni akartak, hogy nem szép dolog vasúti átjáró piros jelzésén átkerekezni. Kedden a Rákosrendező melletti vasúti kereszteződést ellenőrizték rendőrök. A Nyugati…..
Trailrider 2010.03.30 16:56:53
Kamerán keresztül valószínűleg szédítőbb egy keskeny erdei pályán lezúgni, mint élőben. A nagylátószög miatt minden pillanatot életveszélyesnek lát a néző, pedig a fiúk láthatóan ellazulva gurulnak az erdei pályán...
Trailrider 2009.12.09 23:14:00
@newtehen: Valakire, akivel gondod volt? Hogy lehet valakivel gondod, akivel életedben nem találkoztál, fogalmad sincs milyen ember, de mégcsak nem is láttad, még benyomásod sem lehet róla... Nem tetszett a sisakjának az állvédője, vagy mi?

Amúgy ez nem a whistleri A-Line? Tuti, hogy tengerentúl, ámerikaiul beszélnek benne, és tele van a pálya Park Tools reklámokkal.