Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B. Surdilovic

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hittünk benne, hogy le tudjuk győzni a kazah bajnokot, és sikerült – mondta blogunknak Nagy Béla, a HSC Csíkszereda edzője a hétvégi Kontinentális Kupa-siker után, hogy egyet aludt a történtekre. – Nem tagadhatjuk, a kupa programja nekünk kedvezett, mert az első napon fel…..
B. Surdilovic 2010.10.25 22:00:12
@csatoimi: Büszke vagyok, hogy ismerhetlek!
A kialakult helyzetnek én is felelőse vagyok, de magamat még nem tudom kirúgni – nyilatkozta blogunknak Ocskay Gábor. A Sapa Fehérvár AV 19 szakosztályfőnöke reméli, egy játékos sem érzi úgy, hogy megbukott az edző, mert eddig bizony ők is megbuktak. "Hétfőn…..
A Sapa Fehérvár AV19 csapata az alábbi közleményt juttatta el blogunkhoz: "A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának vezetése a mai nappal felmentette vezetőedzői feladatai alól Ulf Weinstockot. A csapat az első tizenkét mérkőzésen, különösen a hazai összecsapásokon, nem a…..
B. Surdilovic 2010.10.18 18:28:26
Az UTE négy forduló után négy vereséggel áll, gólkülönbsége 4-40. Tavasszal közel állt a megszűnéshez az első osztályú csapat, az alapemberek közül hárman-négyen maradtak. A keretet saját nevelésű, 16–18 éves fiatalokkal töltötték fel. Néhány évvel az…..
"A 2010. 09. 10-i Steaua Rangers–FTC mérkőzés a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt. A Mol Liga versenybírósága a mérkőzés 3 bajnoki pontját 0-5 gólaránnyal az FTC javára ítéli" – így szól Lévai József Mol Liga-versenybírósági elnök hétfőn hozott,…..
B. Surdilovic 2010.09.13 20:51:07
"0-5-ig nem volt rózsás a helyzet a pályán a Jesenice ellen – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. – Igaz, ebben olyan szerencsétlen gólok is belejátszottak, amilyeneket évezredenként egyszer kapunk." A magyar bajnok Grazban javíthat. Az…..
Eddigi felkészülési mérkőzésein várakozás alatti teljesítményt nyújtott a Sapa Fehérvár AV19. A Medvescak elleni találkozó hozta a mélypontot, biztos volt, hogy a vezetés nem megy el mellette szó nélkül. Ocskay Gábor szakosztályfőnökkel vasárnap este beszéltünk. "Az…..
Forr a levegő a nemzetközi jégkorongban, évek óta zajlik az átalakulás, és még tán a negyedénél sem vagyunk. A világbajnoki rendszer 2001-es átszervezése után rövid és viszonylagos nyugalom volt az NHL 2004/05-ös lockoutjáig. A KHL 2008-ben indult, amennyire látni lehet,…..
"Szeretnénk minden ellenfelünknek komoly riválisai lenni a jövőben!" – jelentette ki határozottan Egri István, a Miskolci Jegesmedvék elnöke. A klub vezetője nem a levegőbe beszél, kollégáival tesznek is azért, hogy hatalmasat lépjen előre a sportág a városban.…..
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
2010 első félévében lejár a magyar jégkorongszövetség elnökségének és elnökének mandátuma. A tisztújító közgyűlés időpontjáról a május 10-ei elnökségi ülés dönt, a jelenlegi tervek szerint június 14-én kerül sor a választásra. A dolgok menetéről az alapszabály…..
B. Surdilovic 2010.05.04 16:12:02
@budaijegesmedve: Csatlakoztam!
Pályázunk a 2011-es divízió 1-es világbajnokság rendezési jogáért, erősítette meg a hírt a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára. Kovács Zoltán elmondta, a torna helyszíne a Papp László Sportaréna lenne Budapesten, a létesítmény vezetésével már tisztázták, hogy…..
B. Surdilovic 2010.04.26 16:38:31
Három fővel szűkítette a szakmai vezetés a divízió 1-es világbajnokságra készülő hokisok névsorát, összeállt a Ljubljanába utazók listája. A három kimaradó között első ránézésre meglepő nevek is vannak: kikerült a keretből Budai Krisztián, a Ferencváros kapusa,…..
A Hannover Scorpions hétezer néző előtt 1-4-ről fordított kedd este. A 30. percben háromgólos volt a hátrány, ezt az 58.-ra sikerült ledolgozni, a hosszabbítás elején pedig egy emberelőnyt kihasználva 5-4-re nyert a csapat. Így a DEL-elődöntőben összesítésben 3-0-ra verték az…..
A britekkel nincs szerencsénk ebben a szezonban, a debreceni junior-vb-n a mi kárunkra jutottak fel a divízió 1-be, most pedig a krynicai U18-as tornán nehezítették meg a dolgunkat. Ellenfelünk gyorsan megszerezte a vezetést a második játéknap első meccsén, de még az első harmadban…..
B. Surdilovic 2010.04.12 17:13:51
Megkezdte vb-felkészülését a magyar válogatott. Reggel három edző és harmincnégy játékos jelent meg a székesfehérvári Ifj. Ocskay Gábor-jégcsarnokban, Peterdi Imre és Kiss Dániel új név az előzetes kerethez képest. A csapat napi két jeges edzéssel és jelentős fizikai…..
B. Surdilovic 2010.04.01 21:30:30
A Steaua Rangers a Mol Ligában képzeli el a jövőjét, erről tájékoztatta blogunkat Tánczos Barna, a román szövetség elnöke. A Progym is keresi a visszatérés lehetőségét. A zsinórban negyedszer is román bajnoki címet szerzett SC Csíkszereda első embere lemondott posztjáról. A…..
B. Surdilovic 2010.03.31 23:41:37
Kétnapos összetartással kezdte a közvetlen vb-felkészülést az ifjúsági válogatott. Fekti István edző tájékoztatása szerint a hétfői-keddi napok tapasztalatai pozitívak. A munkát a 32 játékosból 30-cal folytatják április 4-én. Április 6-án és 7-én a szlovák U17-es…..
B. Surdilovic 2010.03.31 11:24:22
Az utóbbi időben gyakran esett szó a KHL európai terjeszkedési törekvéseiről és a Champions Hockey League válságáról. Az északi országok elit csapatai évek óta keresték a megoldást, hogyan lehetne versenyre kelni az NHL-lel, majd később a KHL-lel. Úgy tűnik, most megszületett…..
B. Surdilovic 2010.03.31 08:38:37
Először nem nagyon akartam elhinni – mondta Peterdi Imre, a Vasas Bp. Stars csatára videós kollégáinknak arról, hogy nem került be a ljubljanai világbajnokságra készülő válogatott bő keretébe. A svájci A csoportos torna legeredeményesebb magyar hokisa tudja, hogy felemás…..
A jövőben más városokból is várunk magas szinten jégkorongozni és tanulni igyekvő fiatalokat – mondta blogunknak Ocskay Gábor Fehérvár-főnök az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia létrehozásáról szóló bejelentés után. "Régebben voltak hasonló álmaim, de…..
B. Surdilovic 2010.03.29 17:10:58
Kercsó Árpád lett a vezetőedzője az újonnan megalakult ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiának, amely nemcsak a meglévő fehérvári jégcsarnokban, hanem a tervek szerint egy új edzőpályán is fogadná a 12 évesnél idősebb gyerekeket, tudósít az MTI Ocskay Gábor…..
A magyar jégkorong érdeke, hogy kiszámítható versenyrendszert alakítsunk ki – mondja Ocskay Gábor, a Sapa Fehérvár AV19 első embere. Biztossá vált, hogy a Fehérvár visszatér a magyar bajnokságba második csapatával: a farm egy év szünet után újra versenybe száll a…..
Ted Sator, válogatotunk szövetségi kapitánya kijelölte a világbajnoki felkészülést kezdő keretet. A listán 36 név található. Vannak komoly hiányzók, a legnagyobb meglepetés a svájci vb leggólerősebb csatárának, Peterdi Imrének a mellőzése. Mindhárom UTE-játékos kimaradt,…..
B. Surdilovic 2010.03.24 21:59:41
B. Surdilovic 2010.03.24 22:00:22
@Spigott: Osztom... A bő keretben ott a helye...