Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thecult

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódik divat-történeti kirándulásunk a fémzene tanösvényén, amit az első részhez hasonlóan (amit ITT olvashattok) felületes módon, pusztán a külsőségek által vezetve taposunk végig acélbetétes bakancsunkban. ..
 A napokban újra megnéztem a méltán népszerű, dallamos rockzenét játszó Slayer videóját, amelyben jelentősnek mondható Cameo szerepet kapott egy Mi-24-es. A fülbemászó, lágy dallamok, és a gondosan megkomponált képi világ megihletett, ezért írok néhány gondolatot erről a helikopterről.    A…..
thecult 2020.03.10 19:26:28
A 2010-es évek kétségtelenül hoztak fejlődést Debrecen városának. Megépült a 2-es villamos, fejlődtek és új cégekkel bővültek az ipari parkok, felújítottak több nagy forgalmú városi útszakaszt. És bár a stadionépítések országszerte felháborító mennyiségű közpénzt kötöttek le az elmúlt 10 év során, a…..
Öveket bekapcsolni, durva menet lesz: összefoglaljuk a debreceni Intermodális Központ (későbbi nevén: Főpályaudvar) meg nem épülésének történetét úgy, hogy Kósán és Papp Lászlón kívül a debreceni emberek is megértsék. Azok, akik nem a mutyik, a háttéralkuk és a városfejlesztési szerencsétlenkedések…..
Negombo - 2016.09.23 Iszonyatos leharcolt állapotban sikerült megérkeznünk Sri Lankára, miután persze a gépen semmit nem sikerült aludnunk, hisz rövid útról volt szó, és kaptunk reggelit is. Az első dolog, ami feltűnt, az a meleg volt, meg hogy a repülőből kilépve nem éreztük azt a mindent átható…..
thecult 2016.09.26 23:08:59
Bombay - 2016.09.10 Bombay nem az a város, amit feltétlenül látni kell egy indiai túra során, mi is csak azért mentünk, mert egy jó barátom ott él, és meghívott minket magához, amiről később kiderült, hogy a város elit negyedében van. Ezt azonban nem úgy kell elképzelni, mint bármit, ami elit…..
thecult 2016.09.18 20:54:51
Európa leghidegebb pontja? Pipa. Kóbor kutyák? Pipa. Mátyás király szülőháza?  Ez is pipa. Óriási bádogtetős paloták, ezer éves határ, színes gumilabdák tömkelege? Már folytatni is fárasztó. Érdekli, hogy merre találhatóak ezek? Elmondom. Ha már az ember megteheti,…..
Életem során jó párszor utaztam repülővel, azonban tapasztalataim nem túl széleskörűek, mivel ezek mind Európán belüli, 1,5-2 órás, turistaosztályon/charterjáratokon/fapados járatokon eltöltött utak voltak. Igen-igen, zömmel utazási irodákban befizetett mediterrán…..