Regisztráció Blogot indítok
Adatok
izommate

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értelmes izombunkó A pihenés 2010.02.21 12:46:00
Az edzés és a táplálkozás mellett a pihenés a fejlődés harmadik kulcsa. Ekkor regenerálódik ugyanis a szervezet, ezért kiemelten fontos, hogy minél többet tudjunk aludni. A legjobb az lenne, ha legalább 7-8 órát tudna mindenki pihenni, ami sokszor nem egyszerű.Szokás az alvásra az…..
Megfigyelésem szerint az emberek egy része (a lustaságon kívül) azért nem jár edzőterembe, mert egyszerűen kissebségi komplexusa van. Gondoljatok csak bele, itt állok, soha nem sportoltam, mit kezdjek én egy nagy edzőteremben a sok izmos emberke között, aki valószínűleg ki fog…..
 A testépítés valamilyen szintén eltér a többi sporttól, ugyanis itt egészen mások a viszonyok. Nincs pálya, nincs ellenfél, nincsenek írott szabályok amiket be kell tartani. Azonban mégis sok szempontból kitűnik a többi sport közül. Ugyanis itt nem az ellenfél legyőzése a…..
Értelmes izombunkó Az edzés 2010.01.15 17:43:00
 Mint tudjuk az edzés elengedhetetlen dolog a testépítésben, meg úgy egyébkét minden sportban. Továbbmegyek, a fizikai edzésnek kiemelt fontosságúnak kéne lennie MINDENKI életében. A mai modern világban testünk ugyanis nem kapja meg azt a terhelést, amit őseink kénytelenek…..
 Izmos alatt pedig konkrétan most a feltűnő izomzatra gondolok (nem feltétlen testépítő szintre). Az első és legfontosabb dolog a sport. Sokan vannak, akik gyerekkorukba sportoltak valamit rendszeresen (köszönet a felvilágosult szülőknek), és ezért sikerült egy bizonyos…..
 Nah, hosszabb kihagyás után lássuk a zsírokat!Többféle zsiradékot használjunk!     A zsír fontos energiát adó tápanyag. Jelentős szerepet tölt be szervezetünk működésében, egészségünk megőrzésében. Nélkülözhetetlen a zsírban oldódó vitaminok…..
A szénhidrátokról volt szó az előző postban. Most azonban lássuk mi is a különbség az egyes szénhidrátot tartalmazó ételek között!Nem mindegy, hogy egy adott ételben lassú vagy gyors felszívódású szénhidrát van. Ezt pedig a Glikémiás Index (GI)-ből tudhatjuk meg.…..
Nos, a szénhidrát egy bonyolult (makro)tápanyag. Ezeket használjuk fel, amikor reggel felülünk az ágyban, amikor futunk a villamos után, illetve amikor tudatosan sportolunk. A szénhidrát alapvetően szén és vízmolekulákból áll, ezt mutatja a neve is.…..
 Hú hol is kezdjem? Szóval először is vegyük a szót. Testépítés. Hülye is látja, hogy ez egy összetett szó, a testből és az építésből van összerakva. Ha valaki azt mondja házépítés, nyilván mindenkinek átjön, hogy téglákat rak egymásra az illető és ebből a…..
Ha ezt hallja az átlagember, akkor először a szalámis zsömlék, nagyi főztje, bableves, hasonló finomságok jutnak az eszébe. A testépítésben azonban ez a szó egészen más értelmet nyer. Body-s fórumokon, honlapokon szokás a mondás, hogy ehhez a sporthoz a legfontosabb a dolog a…..
Értelmes izombunkó Első 2009.12.09 19:32:00
Hello mindenki!Miután sikerült megszülnöm a blog címét el is kezdeném a postolást. Magamról sok infót nem osztanék meg (egyelőre) a nagyérdeművel, ugyanis kissé szégyenlem ezt a blogolás dolgot. Régebben a blogokat a plázapicsáknak, buziknak, érdektelen köcsögök…..