Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harmonikus hullámvasút

153 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
azt hiszem bezárom ezt az egészet...
közeledik a szülinapom. lassan betöltöm a 23at. finom tortákra számítok. valaki ebben a korban már családanya, és az életét elkezdte élni a szülőktól külön. én annyit tudok felmutatni csupán,hogy dolgozom, hogy van egy külön szobám,és egy szuper pasim,akivel az életem…..
harmonikus hullámvasút 2011.03.24 17:16:33
mindig a csalódás és a fájdalom...
Az úgy történt,hogy éppen dolgoztam - bár a főnököm szerint akkor kell pihenni,ha a munkahelyemen vagyok,mert amúgy is elfáradok kellőképpen.milyen figyelmes. - szóval épp dolgoztam. Bejön egy nő,kifejezetten kulturált,mert megtanult köszönni.Kér erkölcsi bizonyítvány…..
novakmarton. fb. 2010.11.13 09:53:00
facebook.com/marton.novak..
mostanában nincsen erőm,se hangulatom,se kedvem,sem semmim.talán már érzéseim sincsenek.lehetne egyszerű,de nem.ez bonyolult.az álmaimból élek. egy roncs vagyok.két dologban vagyok biztos.benned, és abban,hogy a szivem jobban mutat benned,mint bárkiben. a testem külön él a…..
Ugyan nem a télnek köszönhetően, de megint el vagyok elhavazva.Ugyanaz a felállás,mint tavaly.Vizsgák sokasága áll előttem megint.Vizsgaidőszak de utállak! Nemrég tudatosodott bennem,hogy nemcsak a téli szünetem szűnik meg a munka miatt,hanem az összes többi is,és hogy ezentúl…..
szeretem nézni az alvó embereket.az olyan varázsos nekem...
apró dolgokban képes vagyok magamon változtatni,ha szükséges,de gyökereiben mindig ilyen leszek,amilyen vagyok,hűséges és olykor hisztis,szerelmes és féltő,érzékeny és harcias...
Mellette olyan vagyok, mint egy őrült szerelmes….aki a világba kiabálna, akit nem érdekel mennyien nézik hülyének…....
néha jobb ha nem teljesen tökéletesek a dolgok,mert legalább tudod, hogy valódiak...
You tell me that you love me so. You tell me that you care. But when I need you. Baby you're never there.Take the time to get to know me. If you want me why can't you just show me? We're always on this roller coaster. If you want me why don't you get closer?..
Egyszer ellöklek,máskor ölellek.Egyszer haragszom,máskor hiányzol.Egyszer bántalak,máskor féltelek.Egyszer messze jársz,máskor velem vagy.Egyszer szeretlek és máskor is...
hogy az ember ne gondoljon semmire,legyen az jó vagy rossz,gondolatok mindig is voltak,vannak és míg levegőt veszünk mindig is lesznek.a kérdés csak az,hogy milyen a napod,hogy milyen a kedved .s ettől függ milyen éppen az adott gondolatod ,hisz az maga az adott pillanatod.....
Egy fiatalember ajándékot szeretett volna vásárolni kedvese születésnapjára, s mivel még csak rövid ideje jártak együtt, hosszas fontolgatás után úgy döntött, hogy egy pár kesztyű lenne a legmegfelelőbb:romantikus, de nem túl személyes. Kedvese húga elkísérte őt az…..
Lássuk be, a rosszfiúkra bukunk... Akik sosem javulnak meg, de mindig ebben bízunk... Mindig átvernek, így sajnos sosem unalmasak... Á, dehogy változnak...! Várni kell rájuk... Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belőlük... Stratégiájuk kipróbált,…..
a feje tetejére állhat a világ,a két karodban mindez mit sem számít..(L)..
novakmarton. 2010.11.05 19:38:00
Viszlat Magyarorszag!..
harmonikus hullámvasút 2010.11.07 19:45:01
.szúrós hideg,szürke reggel, teljes éberség,munkahelyi szarka.éjszakás voltam a Casinoban. ..
a szerelem nem elég ahhoz,hogy életben tartson egy kapcsolatot,de ahhoz bőven elég,hogy az életed add érte.tolerancia,figyelem,tisztelet és jó szex az alappillérek...
az élet nagy titkainak a megfejtése lehet egy feladat,lehet egy cél,de lehet egy olyan nagy butaság is,melynek súlyát sosem leszünk képesek megérteni...
ma én vagyok a világon a legboldogabb. ..
novakmarton. TÖRLÉÉÉÉS 2010.10.27 09:50:00
Letoroltem mindenfele bejegyzest.. Minek? Felesleges! Lesz helyette zenegyujtemeny, mert unatkozom. :|..
Szeretsz?-Szeretlek-feleltem.-Fogalmam sincs, miért..-Mert csupa szeretet vagy, csupa melegség,mert vág az agyad,tele vagy ötletszikrával,mert van benned felelősségérzet, mert élvezet veled lenni,érthetően beszélsz, értelmes, kreatív, higgadt, sokoldalú, gyakorlatias, belátó,…..
harmonikus hullámvasút 2010.10.28 21:30:13
@mrc745: köszipufi :)
Újra eldöntöttem,hogy leszokok.Nem akartam ezt nagy dobra verni,leginkább azért,mert nem ez az első próbálkozásom,hanem már vagy az ötödik a 8 év aktív dohányzásom alatt.a legutóbbi elhatározásom közel 2 hónapja volt.hülye voltam,feladtam.De majd MOST! 4 napja nem gyújtottam…..