Regisztráció Blogot indítok
Adatok
YessicaHard

0 bejegyzést írt és 456 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A The Atlantic szavaztatta meg olvasóit egy többfordulós, igen nemes vetélkedés során, melyben azt szerette volna megtudni, hogy ki a legótvarabb gennyláda a tévében, az a szereplő, akinek nincs visszaút, akiben semmi emberség, megmentendő jóság nem lapul, mint mondjuk Darth…..
Nem tudom, ki hogy van vele, engem csak a tévés tehetségkutató-maratonok legeleje és legvége tud lekötni. Az elején nyerítve lehet röhögni egy rakás fahangú, szerencsétlen idiótán, ráadásul mindezt anélkül, hogy politikailag inkorrektnek bélyegeznének, hiszen az összes…..
YessicaHard 2015.11.15 12:26:41
@nespresso:
Nem, hanem mert modoros és nagyképű. Nézd meg a videót! A kislány éneklése és hegedülése tetszett neki,és még így is milyen pofákat vágott!
Valamiért úgy alakult, hogy egyik este pont elkaptam Friderikusz műsorát a TV2-n, ahol éppen Gregor Bernadett volt a vendég. Gregor azért is forró téma most, mert nemrég nyíltan kiállt a Jobbik mellett, ezzel bővítve a közepesen ismert közszereplők táborát (Usztics Mátyáson…..
Magyar idő szerint vagy kedd, vagy szerda hajnalban dől el, hogy a fenti párosból kit juttatnak be a zsűritagok az élő adásba, ugyanis ekkor kerül sor az amerikai The Voice Knockout Round, azaz egyenes kisesés című fordulójára, amiben az énekesek egy maguk választotta dalt…..
Nem tudni mikor jön a különkiadás, amiben Sherlock és Watson a viktoriánus Angliába kerül át, de mindenki decemberről beszél, hát legyen. Ezt a pár hetet csak kibírjuk valahogy. ..
Egy ideje rákaptam egy bizonyos szókereső játékra, talán sokan ismeritek is. A lényeg, hogy egy 3x3-as (vagy 4x4-es, de addig még nem jutottam el) táblán random elszórt betűkből a lehető legtöbb értelmes szót kell kirakni. A rendszer persze kiírja, hogy hány szót alkotható…..
Ezt Steven Moffat, a sorozat showrunnere árulta el a sajtónak, megjegyezve, hogy ő és producertársa, Mark Gatiss tuti nem fogja lelőni a sorozatot, mert sok történet van még benne, és ha rajtuk múlik, nagyon sokáig…..
YessicaHard 2015.08.05 22:27:44
@XXL:
Hát én meg Benedictet sunáznám. Szerintem az Elementary a Sherlock nyomában sincsen.
A TV2 idén ősszel új gasztrovetélkedővel várja a nézőket: A milliomos szakácsban olyanok versengenek majd, akik dolgoztak már szakácsként, érdeklődnek a modern gasztronómia iránt és…..
A Sherlock kapott egy spacialt, azaz különleges, a "rendes" történethez nem illeszkedő epizódot, amit vélhetően karácsony tájékán mutat majd be a BBC és az amerikai PBS, de ez csak tipp, meg nem erősítette senki. A sorozat ha minden igaz, jövőre folytatódik, de van egy olyan…..
YessicaHard 2015.07.12 16:59:47
Enntrance Charm of short hair II. 2015.06.28 09:42:33
Az első rövid hajakról készített inspirációs posztom magasan a blog legnézettebb bejegyzése közé tartozik. <3 Akkor még nem említettem meg azt, hogy eljátszottam a rövid haj gondolatával, ami az utóbbi időben szinte minden másnap előfordul. Történt már veletek olyan, hogy…..
Beköszöntött ma a nyár, ami nálunk mindig egy klasszikus sorozat megtekintésével jelent egyenlőt, ami nem más, mint a LOST. Egy olyan sorozat volt ez az életemben, ami tényleg egyfajta űrt hagyott maga után. Ilyen volt még talán a Jóbarátok, amit nem igazán tud pótolni semmi. De legalább azt meg…..
Meereen Dany ugyan a harci veremből kihozatta Ser Jorah-t, a titkos vírusgazda/hősszerelmes lovagot, és kistermetű kísérőjét, Tyriont, a nagyszájút, de ez egyelőre csak azt jelenti, hogy nem egy poros gladiátorarénában fejezik le őket, hanem mondjuk egy piramis belsejében. Jorah…..
Őszintén bevallom, nem nézem a Starz skótszoknyás-időutazós sorozatát, mert annyi idő a világba' nincsen, ami arra elég lenne, hogy minden beleférjen. Az első 3 rész nem volt rossz, de nekem túl sok benne a mélyen egymás szemébe meredő skótember, így hagytam. Azóta is…..
A Red Nose Day elnevezésű gyereksegélyező rendezvény egyik legnagyobb dobása volt a Coldplay Trónok harca-musicalje, amiből eddig csak párperces videók szivárogtak ki, de most 12 percen át röhöghetünk azon, hogyan énekelnek az HBO legnépszerűbb szériájának legnépszerűbb…..
Woody Allen stílusa nagyon megosztó, valakinek vagy nagyon bejön, vagy nem. Én az utóbbi kategóriába tartozom, és habár nagyon tisztelem a mester munkásságát, soha nem vágtak földhöz a filmjei, pedig szinte mindegyiket láttam már. Kivéve az Annie Hall-t. Nem tudom, miért maradt ki…..
Kihirdették az idei tévés BAFTA-díjak (a brit Emmy) jelöltjeit, és nagyon úgy néz ki, hogy Benedict Cumberbatch harmadjára is lehetőséget kap a legjobb férfi színész titulusáért a Sherlockban nyújtott alakításáért. Cumberbatch ugyanis eddig rendre hoppon maradt ezért díjért.…..
YessicaHard 2015.04.12 10:20:31
... ha van 5-15 millió dollárunk, de vendégként is megszállhatunk majd nála. A színész a napokban jelentette be ugyanis, milyen tervei vannak a Belize-ben 10 éve, 1.75 millió dollárért megvásárolt 42 hektáros Blackadore Caye-en. A Belize-i partoktól 45 perces hajóútra fekvő…..
A BBC kiadta a fenti képet, amiről először mindenki azt hitte, hogy csak valami beöltözős dili, de nem, a Sherlock atyja, Steven Moffat bejelentette, hogy nemsokára jön majd egy Sherlock Holmes-különkiadás, amiben Benedict Cumberbatch és Martin Freeman vissza fog menni az időben. Most…..
Napjaink egyik legfelkapottabb, legkarizmatikusabb, legfoglalkoztatottabb, legfurább nevű – és még lehetne sorolni a legeket – színésze Benedict Cumberbatch, aki 2002-ben kezdte pályafutását, de csak a BBC 2010 óta futó Sherlock c. sorozatának főszerepével futott be igazán.…..
comment:com Jimmy Kimmel egy zseni 2015.02.24 11:30:00
Itt van két videó, amin egy színiiskola gyökér tanárját alakítja, olyan színészek közreműködésével, mint Sean Penn, Gary Oldman, Jeff Bridges, Benedict Cumberbatch, Lupita Nyong’o, Mila Kunis, Eddie Redmayne, Kristen Bell, Susan Sarandon, Jennifer Aniston, Harvey Weinstein, John…..
YessicaHard 2015.02.24 16:56:16
A brit Channel5-nak van egy celebhalálokról szóló dokureality-sorozata, aminek egyik új epizódjában a tavaly elhunyt Robin Williamst egy pornósztár fogja alakítani, mert eléggé hasonlít rá. És ha ez nem lenne elég ízléstelen, a műsorban egy szó sem esik majd Williams…..