Regisztráció Blogot indítok
Adatok
srác a millióból

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most egy nagyon aktuális pénzügyi paradoxonra fogom felhívni a figyelmedet. Talán tudatosan még nem is foglamaztad meg magadban, környezetedben ezt a dolgot, de ha belegondolsz, elfogadod az érveim, akkor belátod, hogy valóban torzul a téridő a magyar pénzügyi kultúrában! Azért…..
srác a millióból 2015.05.15 09:43:37
@igazi hős:
Plusz: az 50-es korosztály abban nőtt fel, hogy a jövő biztos és szabályozott: munkahely, nyugdíj állami keretek között. Ebből kilépni jelentett egy nagy rizikót (pl. "magánzónak" lenni az "átkosban"). Akkor ezek a megfogható dolgok voltak az "elérhető plusz".
Az X-generáció, az ő gyermekeik már a rendszerváltás után kezdtek dolgozni, a válságig az látszott, hogy aki hitellel él, kockázat nélkül hozza előre az "élvezetet", lép feljebb a képzeletbeli ranglétrán (autó-ház-üdülés szentháromság, amit még a szülőktől örököltek). Aztán jött a válság és néhány bizalomcsökkentő intézkedés "fentről", amiből az látszott, hogy jó, ha rövid távon tudsz manőverezni némi megtakarítással, hosszú távon viszont a "hülyéknek áll a zászló", ha elég sokan vannak, kisegítik őket.
Az Y generáció pedig azt látja, hogy ha így megy tovább, jobb, ha nem várják meg a végét ebben az országban, mert az ő fejükre omlik a múlt és a jövő terhe is.
Belsőség Emlékezetkiesés ellen 2015.04.24 10:45:13
Ezt a családi háznyi területre zsúfolt kiállítást írnám fel minden feledékenynek öööö a hogyishíjják azt a gyógyszert, mmmmm… Ja megvan, Cavinton. Szóval, ezt írnám fel Cavinton helyett. Nagyon durva emlék-villanásaim voltak, pedig már jártam néhány retro témájú…..
2013 novembere és 2015 februárja között egyáltalán nem írtam Dezsőről – az volt a terv: majd ha purrog szépen és végre jó lett a motorja, megírom. A legutóbbi posztban be kellett ismernem, semeddig nem jutottam. Röviden összefoglalom a motorral kapcsolatos ügyeket: – a svéd…..
 Sziasztok! Ma nagyon hosszú leszek,ha nem megy egy szuszra az olvasás,osszátok be kedv szerint! Sokan vagytok már,akik a blog egészét átolvastátok és talán egy kicsit megismertetek általa. Néha türelem kell hozzám,az biztos. Minden köszönet nektek ezért!! Mondhatnám…..
w Dezsőnek nem kell meghalnia 2011.01.25 07:40:00
Szűk egy hetük maradt azoknak, akik a kormány diktátumát elutasítva megtartanák magánnyugdíj-pénztári tagságukat. Az sem biztos, hogy az ötvenezer nyilatkozat meglesz.    Ebben persze benne van, hogy a Fidesz teljes erejével emelgeti a flipperasztalt; átsodródni az állami…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
A sok kinyilatkoztatás után végre megint hoztam nektek jó kis kövérkés,húsos csajokat, 24-30-as BMI-vel,ha valakit ez az adat is érdekel :):). Engem speciel kurvára nem. Imádnak enni,van rajtuk hájréteg bőven,mégis milyen jó a testük.. Jé és egyáltalán nem tűnnek…..
Folytatom analitikus blogolásom a témában. Úgy érzem van még mit megosztanom veletek. Azt mondják,hogy változnak az idők,s vele együtt változnak a szokások,változik a divat is. Az emberiség egy folytonos fejlődésen megy keresztül. És itt már mindjárt gondom támad ezzel a…..
srác a millióból 2010.03.04 13:40:55