Regisztráció Blogot indítok
Adatok
N41L

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Műköröm, manikűr precíz és igényes kivitelezéssel, remek áron! Dexy műköröm..aki Marc-tól, azaz little swastika-tól szerzett be egy nem kicsi tetoválást! A héten nálam járt Balázs, és mesélt egy kicsit a tetoválást megelőző gondolatairól, magáról az ötletről és a…..
Gyönyörűen gyógyult szívecske scarification, tetoválások, és egy kedves mosoly! A tovább gomb után pedig láthatjátok Marilyn Manson legújabb klippját, amiben a csúnya és torz embereken kívül láthattok még olyan finomságokat is ami nem túl szokványos egy klippben! És most nem…..
N41L 2011.09.02 11:50:59
testmódosítás Végre suspension! 2010.04.02 16:33:59
Örömmel jelentem, hogy sikerült ma kipróbálni a suspension szerkezetemet! És ami ennél is jobb, hogy minden tökéletes volt: a kampók, a kötelek, és a tartó szerkezet is megfelelően működik! Mivel csigás emelésre jelenleg még nincs lehetőség, így a testsúlyt a kampóra helyezve…..
N41L 2010.04.02 16:43:26
AWWWWWWWWWWWWWW ^^
Simáááán :D
A múlt héten egy csúnyán roncsolódott fülcimpát kellett megjavítanom. Az srác egyik fülcimpája úgy megütődött, hogy az elkezdett sebesedni, és csúnyán elvékonyodott. A másik fülön is jól látható sebek vannak, amik az elvékonyodás ezen szakaszában már csak varrással…..
Találtam néhány gyönyörő fotót, de sajnos nem jelölték meg sem a fotóművészt, sem a modellt. Néhány pillangó, és pár szép piercing.   ..
A bőr túl vastagon lett lehámozva a lány mellkasáról, így a kész minta csúnyán szétnyílt. Valószínűleg a gyógyulás után két elég csúnyán elbúrjánzott heg maradt a lány testén, ami inkább hasonlít egy szabálytalan keloidhoz, mintsem egy szép hipertrófiás heghez.…..
N41L 2010.01.20 09:11:48
@kapujanincs:
Figy, ha vmit felkontúrozol, és hasonló stilizáltabb mintát készítesz, bármilyen alkotói területen, bizony nem mész vonalon kívülre...
Félreérthetően írtam, bocsi, De azt hittem, ez evidens dolog.
testmódosítás Pénisznyújtás 2010.01.14 16:27:00
sok férfi szeretne hosszabb péniszt magának, azonban ez csak bonyolult műtéti beavatkozásokkal lehetséges, és a siker akkor sem garantált. Létezik azonban több olyan eljárás is, aminek segítségével képes lehet mindenki arra, hogy a péniszét nagyobbá tegye. Fontos azonban tudni,…..
N41L 2010.01.16 14:50:29
@kapujanincs:
Nitroval, vagy polírral :DDDDD
testmódosítás Zombie srác 2010.01.15 10:05:00
How do you feel about your tattoos now? They’ve been a part of me forever – before I even got them done. Do you worry about how you’re going to look when you’re older? No, fuck it. Everybody ages – me too. What advice do you have for people who want the same kind of…..
a hölgy szinte összes tetoválása a szex fontosságára hívja fel a figyelmünket, valamint bensőséges információkat árul el viselőjéről. ..
a pár férfi tagjának kezében subdermal implantátumok, a lány kezén egyvonalas scarificaton, ugyanabban az elhelyezésben. ..
Most találtam a régi képeim között egy igen különleges helyre szúrt piercinget. Ha csak a srác arcát látjuk azt hihetjük, hogy a piercing egy sima microdermal, azonban a száján belül lehet csak látni, hogy vaószínűleg egy speciális formára hajlított "barbell" piercing…..
Most találtam ezt a két képet ami egy állítólag 15 éves srác tünde füleit ábrázolja. Engem mélyen megdöbbentett a dolog, nem tartom etikusnak, hogy valaki egy fiatalkorúnak visszafordíthatatlan testmódosítást csináljon, főleg nem egy ennyire radikális modot. Gondoltam…..
ez csak egy rövid eszmefuttatás, filozofálgatás, és lehet hogy nincs is igazam. a képen látható tetkókat tomas tomas, illetve marc (utolsó) készítette. ennek a postnak kicsit fura a címe, hiszen sokaknak magától érthetődő hogy már egy szimpla tetoválás is maradandóan, vissza…..
Ha valakinek nem tetszenek a "szokványos" suspension-ök (suicide, o-kee-paa, stb..), érdekesnek fogja találni azalábbi variációkat.   ..
ezt is megéltem:) Természetesen ez még csak egy félkész munka, még színeznem is kell rajta egy csomó mindent, meg javítgatni is szükséges néhol, de azért felteszem.   ..
testmódosítás a kezem 2009.10.28 13:50:00
a kezemen lévő koncentrikus scarification-nal kapcsolatos jegyezeteimből összerakott beszámoló, 3év távlatából. Az elkészítésről, a minta jelentéséről, akkori gondolataimról. "...egy hullámhosszra kell találnunk belső, igazi lényünkkel, nem pedig műholdvezérlésű,…..
Joggal merülhet fel a kérdés, hogy miért nem az elsőt posztolom. Ennek annyi az oka, hogy azt elfelejtettem lefotózni az elkészülte után, így meg kell várnom míg teljesen begyógyul, és csak utána teszem fel! Addig is nézegessétek a kislányt, amit Bori hátára csináltam, ezúton…..