Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reduri

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tinireménységek nélkül maradt a The Voice, a Tv2 tehetségkutatónak is nevezett énekversenye. Tegnap egy adásban hullottak ki a Szécsi-ikrek és istenfélő Henderson Dávid, a legjobb nyolc közé pedig csak olyanok kerültek be a jógaoktató tatár nő mellé, akik már legalább egy…..
reduri 2013.01.12 18:51:20
@kamasuka: Kedves Kámzsás Szuka!
Látom hosszan, és rendkívül lelkesen, valószínűleg egyfajta, saját magadat is átverő, álintellektuális nézőpontból írsz baromságokat a semmiről. Egész este azon gondolkodtam, hogy vajon miért kapta le Mező Misi a fülest? Most megtudtam. Irigylem az agyad. Nem jutott el az eszedig, hogy amit írtam, nem neked szólt? Mi lenne ha valami igazán érdekes dologról beszélgetnénk: absztrakt algebra, numerikus matematika, predikátum kalkulus, heurisztika? Legalább lenne némi fogalmad arról, hogy működik az az informatikai rendszer ahol az életedet éled. Vagy ez már magas lenne, te is azok közé az idióták közé tartozol aki azzal nyugtatja magát, hogy kétféle intelligencia létezik, reál és humán, és ő humán beállítottságú. Most el fogsz keseredni: nem így van! Ha tanácsolhatok valamit: ucsítszja, ucsítszja, ucsítszja! Már Lenin apánk is megmondta. Bár lehet, hogy te már elérted a végcélt: egyetértesz Sixx-el. Hidd el, léteznek ezen túli dolgok is! Na részemről befejeztem, mert engem untat ez a kommentelés!
reduri 2013.01.12 18:58:25
@váj mí: Mi van kiestél a szerepedből? El foglak keseríteni, anyám a második konyhába szarás után elcsapott a háztól, így most hajléktalan vagyok. Egyébként érdeklődj felőlem Lótól, hátha kapsz valami felvilágosítást. Akkor talán eltekintesz az elméleti szakembertől. Talán hallasz néhány sztorit amihez hasonlókat te csak filmekben láttál, vagy ismertél olyan embert akinek elmesélték. A különbség annyi, hogy mi átéltük. Na szevasz!
reduri 2013.01.12 19:10:15
@váj mí: megadjam a számom? akár találkozhatunk is, vagy nem?
Az HBO nálunk nem nagyon foglalkozik gyártással, a Darwin-díjas haláleseteket feldolgozó saját sorozatuk után idén egy dokumentumfilmet prezentáltak, amiben Pierre Woodman pornóproducert próbálták emberközelbe hozni, felemás eredménnyel. Woodman az a köpcös francia csávó, aki az…..
A pucér lantozás koronázatlan királya az RTL-nek köszönhetően az ország egyik legismertebb agglegénye lett, hetente 1,4 millió néző követi kalandjait a nőszerzés rögös útjain, meg még legalább ennyi a sajtóban megjelenő, "kiszivárogtatott" kamucikkekben, melyek…..