Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sting66

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képet ötvenegy éve, 1960. március 5-én készítette Alberto Korda Havannában, a La Coubre nevű hajó felrobbanásának áldozatainak emlékére rendezett gyűlésen. Csak néhány kissebb publikációban jelent meg, a kép hét éven keresztül viszonylag ismeretlen maradt. Egy ír…..
Tiszta Beszéd Hová tart az MSZP? 2011.02.04 01:00:00
 A tavaszi választási vereséget a jelek szerint továbbra sem sikerült feldolgoznia a Magyar Szocialista Pártnak. A belső feszültségektől terhelt pártban sorra alakulnak a platformok és tagozatok. Ugyanakkor arra se érzékelhető, se mérhető energia nem marad, hogy valódi…..
Idén téltől végre tilos sózni a járdákat. Ez azért örömteli elsősorban, mert az utóbbi években nagy problémát okozott a városban élő állatoknak, mivel a só szétmarta a talpukat. A fás szárú növények is károsodtak benne, az olvadás utáni hólével keveredve meg további…..
A BKV körüli korrupciós botrányok sem tudják elterelni a figyelmet arról, hogy a vállalat, amelyik mozgásba hozza a várost, szolgáltatásainak minőségét tekintve sem áll éppen rózsásan. Az EuroTest 23 európai városéval vetette össze Budapest tömegközlekedésének minőségét.…..
Szokták Orbán Viktort Putyinhoz hasonlítani. Lukasenkóhoz talán azért nem, mert nem olyan ismert Magyarországon, mi is van ott Fehéroroszországban. És Lukasenko kicsit szélsőségesebb példa is egyben. De nem annyira szélsőséges, hogy ne lennének Fehéroroszországban…..
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
A Fővárosi közgyűlés még június elején kimondta, hogy tilos lesz a dohányzás a fővárosi aluljárókban. A rendelet július 18-án, azaz múlt vasárnap lépett életbe. A dohányzási tilalom a fővárosi önkormányzat, illetve a BKV tulajdonában lévő 72 aluljárót érinti. A…..
Még ebben a hónapban megjelenik a szélessávú hozzáféréssel felszerelt Dell Inspiron Mini 9 minigép a Vodafone kínálatában. A megaszolgáltató legfontosabb európai piacain lesz kapható, még nem sikerült kiderítenem, hogy Magyarország is ezek közé tartozik-e. Ezen kívül…..
Sajnos ez már annyira alap, minden hipermarket pénztáránál ki van írva: nyissák ki dvdtokokat, mielőtt fizetnek, hogy benne legyen a lemez. Mondjuk azt nem teljesen értjük, ha ilyen serényen lopják ezeket, miért nem alapfunkciója a pénztárosoknak az ellenőrzés. Akárhogyis, Mónika…..
w Két elmaradt premier 2007.10.18 09:30:00
Hollywood „liberális”, vagyis általában naiv zöldeskedésben és pacifizmusban kifejeződő pártállása nagyjából világhírű, ahogy az a szokásuk is, hogy időnként felújítanak,  újrarajzolnak klasszikus slágereket. Ezek tudatában hiányzik nekem fájdalmasan két…..
Aki hétvégén lemaradt volna róla, annak itt a pótlink az évtized hírére. Minthogy a PDA-k erősen veszélyeztetik a mobilpiacot, és ott egységesen miniUSB-csatlakozóval lehet tölteni a készülékeket, a mobilipar is egységes töltőcsatlakozást talált ki. Persze, amekkora…..
Lehet kritizálni a magyar szinkront, de csak addig, amíg nem hallgattunk bele, mondjuk egy szinkronizált X-aktákba a Pro7-en. Ott Scullynak egy negyvenes, dohányos családanya adja a hangját, vagy lehet, hogy harmincas, de akkor férfi. Rosszabb, mint a nyolcvanas évek kalózvideóinak unott,…..