Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezis?

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szépen, jön a hazai tévére is a The Great British Bake Off , a világ messze legjobb süteményes műsora, aminek eredeti változata a britek egyik kedvenc műsora. Rém egyszerű formátumról van szó, sütni kell benne, süteményt (höhö), sokat, jót, szépet. A versenyben nem profik indulnak, hanem…..
ezis? 2017.07.05 20:45:03
@Dajcs Béla: talán azért, mert cukrász vizsgát tett. ;)
Mindig ámulatba tudnak ejteni a szökőkutak, és akár órákra is képes vagyok elveszni a margitszigeti zenélő szökőkútnál. Megnyugtat, relaxál, és kikapcsol.  Korábban szó volt már a legszebb szigetekről, strandokról, most pedig következzenek a legszebb alkotások a vízzel kapcsolatban ;) Sziasztok…..
ezis? 2017.06.10 10:33:36
@geegee: egyet értek, + a musztángos.
Születésnapos naptár bemutatós � @kiszeltunde A photo posted by SzabóSzabolcsAchilles|szabyest (@szabyest) on Nov 30, 2016 at 8:27am PST Szabyest nem megy az Eurovízióra. Sajtóközleményben jelentette be az MTVA, hogy szabályszegés miatt ki kell zárnia az egyik versenyzőjét az idei…..
Két új HBO sorozat is elindult a héten, mindkettő női készítőtől és elsősorban női célközönségnek. Az első a Válás, a Szex és New Yorkból ismert Sarah Jessica Parker sorozata, akinek ezúttal azzal kell megbirkóznia, hogy hogyan hullik darabjaira a kertvárosi álomélete egyik pillanatról a másikra. A…..
ezis? 2016.10.16 10:10:55
@szociál: pont ettől érdekes.
Az interneten barangolva meglepő felvételeket ástam ki a youtube bugyraiból. Apró gyűjteményemben bemutatok neked néhány kuriózumot a show business világából. Akiknek nem volt elég a filmek és színházak színpadi jelenléte, s - hobbiból akár -  a zene világa felé fordultak. Készülj fel a…..
ezis? 2016.09.21 20:06:56
Nostehát. Ott tartottunk, hogy a múlt adásban még senki nem esett ki - sírás azért már ugye volt - viszont ma már a pontverseny utolsó helyén álló csapat búcsúzni kényszerül (tehát még több sírás várható). Az addig gyűjtött pontokat a csapatok minden adás után…..
Az idei Media Hungary-n jelentették be, hogy a TV2 egész pályás letámadást indít a magyar kábeltévé piacon és 10 új csatornával hódítanak. Ezekből nyolcat jelentettek be, 2 meglepetés lesz majd. Bővebb részleteket nem lehet tudni, de a csatornák hamarosan elindulnak, a DTV News először hozta…..
ezis? 2016.05.25 19:00:02
Fura húzás, tévésorozatot közösségi oldalon bemutatni, de hát tíz évvel ezelőtt az is fura gondolat volt, hogy egy videótéka 5 milliárd dollárt költsön online streamelt sorozatokra ugye. A Fox, mármint az a magyar FOX anyacége úgy döntött, hogy 61 országban egyszerre mutatja be a The Walking Dead…..
Az országos csatornák új sorozatainak mustráját a legkisebb The CW-val folytatjuk. Ők nem nagyon kaszáltak, meg átvették a CBS-től a Supergirl című szériát, úgyhogy csak 3 újoncot rendeltek be. Mindhárom viszonylag különböző, lesz akciós, időutazós, lesz bakancslista teljesítős feelgood sorozat,…..
ezis? 2016.05.20 22:22:00
@szociál: néha olyat szólsz, hogy lefordulok a székről a röhögéstől.
Jó, nem lepődtünk meg túlságosan, hogy egy kétszereplős piacon az egyik eladható, értelmes tévés arc az egyik tévétől távozott és a másikhoz igazolt, úgy meg pláne nem, hogy arról a Hajósról van szó, aki ezt már a másik irányba is eljátszotta, ha jól emlékszem kétszer…..
ezis? 2015.08.28 12:34:37
@Hajós András:

respect
A Bors szellőztette meg, hogy az Aktív műsorvezetője ugyan éppen szülési szabadságát tölti, de ha ismét munkára jelentkezik majd, lehet bajban lesz, ugyanis a Hajdú Péter cégének gyártásában készülő Aktív egyik műsorvezetői posztjára az a Kulcsár Edina kerülhet, akit…..
Fent a csajok, lent a pasik. Hányat lehet felismerni? ..
Kisiklott a Tündérfalvi Express A párbajt megelőző pillanatok általában nem szoktak túl veretesek lenni, mindenki fejben már a stúdióban van, agyal, hogy hogyan is kell alanyt állítmányt egyeztetni és erősen trenírozzák magukat, hogy még véletlenül se csicskagecizzenek élő…..
ezis? 2015.02.23 08:22:39
Akár győztese, akár vesztese lesz a vasárnapi esti párbajnak VV Laci (23), hétfőn mindenképpen elhagyja a ValóVilág villáját, a fiúnak ugyanis újra meg kell jelennie a bíróságon - harsogja a szombati Blikk. Kiderült ugyanis, hogy a Való Villa tetovált betyárja korábban…..
A csütörtöki összefoglaló középpontjában Robin dupla drámája állt. A kiesésközeli állapot és a választás súlyos dilemmája komoly államférfiakat is megviselt volna, de őt kemény fából faragták, még akkor is, ha ülve pisil. Kiderült továbbá, hogy a szupercuki Macira nem…..
A villalakók beolvasnak egymásnak, Fanniról kiderül, hogy szereti a Tiffany-füzeteket, és bugyi nélkül simán, de műszempilla nélkül sehogy nem bírja ki. És akkor ott van még a két derékszöggel rendelkező háromszög és a gusztustalan, mint közös nevező.   A villalakók még…..
ezis? 2015.01.26 02:32:55
Most szólok hozzá először.

Nincs kedvencem.

Sokan felróják Fanni megjegyzését "Én ilyen vagyok".
Hát én nagyon sokszor hallottam már ugyanezt Edinától, Lacitól, Denisztől is.
Amúgy engem Fanni szórakoztat /kivéve a túl mocskos száját/, mert eléggé egyedinek tartom.

Zsuzsát egy idő után sajnáltam, embertelen amit kapott a csőcseléktől.
A higgadtsága, ahogy nem aljasodott le a szintjükre, bámulatos.

Denisz viszonylag szimpatikus /kivéve az állandó péniszmorzsolását/, ami ugye Lacinál is megvan.
Az Aurelio-klón megjegyzéseket sem értem, miért ne lehetne hasonló akár több ember is, nem csak kettő. /Gesztikuláció, hangsúlyozás, szófordulatok stb./
Fannival az évődéseik szerintem aranyosak, emberibbnek tartom, mint a másik "álompárét"

Dóri empátiája bárki felé nekem őszintének és szimpatikusnak tűnik.

Robin szép férfipéldány, szimpatikus is, mégsem mozgat meg bennem semmit.
Talán túlságosan visszafogott, vagy tényleg nincs ott semmi karizma.

Laci inkább nem szimpatikus, mint igen, de általában azok miatt, akikhez csapódik.
Túl macsós és ellenszenves a figura, amit fölvett, pedig szerintem az nem ő alapvetően.

És végül szememben a legalja, Dani és Edina.
Az a fajta aljasság, amit ők képviselnek, engem taszít, emberileg mindkettő nulla.

Bárki nyerjen, csak ne ők.

Az RTL manipulálására szavam sincs.

Elnézést a szómenésért, de egyszer nekem is ki kellett írnom magamból, így éjjel annyira nem is zavarok senkit.

.
hogyvolt X-Faktor 2014 - Finálé 2014.12.24 12:30:00
A mai adás azzal kezdődik, hogy a mentorok panaszáradatát követően Kolosi Péter jól letolja Bencét. Állhatna itt egy szar szóvicc a finá-léről, de nem fog. Ma minden viccet az RTL Klub szolgáltat. Ez már akkor kiderül, amikor a tegnapi Adam Lambert beköszönést elsütik…..
Néha én is lehetek szerencsés. No, nem azért mert karácsonykor is írhatom ezeknek a gyengeelméjűeknek a históriáját, hanem, mert végre akkor került rám a sor, mikor egy kifejezetten szórakoztató epizódot sikerült összerittyenteni. Mondjuk, olyan szellemi magasságokba értek a…..
Mit mondjak, nem ez volt az az adás, amivel meg lehetne győzni a savanyúképű fanyalgó kollégát meg szomszédot, hogy a Valóvilág igenis egy szórakoztató és fordulatos műsor, amit nem csak a random csöcsvillantásra váró agyhalottak képesek élvezni. Lássuk, miből élünk, tegnapi…..
ezis? 2014.12.17 18:06:49
@Csak ügyesen!:

+1
Csak olvasni szoktam, de most elgondolkodtam a hozzászóláson is.
Köszönöm, hogy megfogalmaztad helyettem az érzéseimet.

Más.
Arra senki sem gondolt még, hogy Maci szeánsza külső megrendelésre volt, erősítendő Edinát,
előrevetítve az esetleges győzelmet?
Istenes Bence diákcsínyes kisfilmjével kezdtük és egy sírva búcsúzó csángó lánnyal zártuk az X-Faktor legutóbbi adását, a kettő között meg volt minden, mint a búcsúban. Ez volt egyébként az előadásokat és a hangokat tekintve ez eddigi legerősebb élő műsor, a Spoon…..
ezis? 2014.11.23 18:55:25
A TV2 nyilvánosságra hozta, kik énekelnek majd a Sztárban sztár második évadában, tessék: Dukai Regina, Keresztes Ildikó, Koós Réka, Pásztor Anna, Tóth Vera, Völgyi Zsuzsi, Hevesi Tamás, Kökény Attila, Nagy Sándor, Pál Dénes, Sipos Péter, Vastag Tamás. A…..
21:54 sixx, géza, szabóZ: búcsúzik a villa, meg mi is, kösz a figyelmet, isteni volt itt 120 napon át. Jövünk a VV7-tel. Jóccakát.  21:53 géza: Debil megkapta a lakáskulcsot, ami jó szokáshoz hűen még tutira nincs meg. 21:52 sixx: az RTL nem bíz semmit a véletlenre, odaadja a…..
ezis? 2014.06.10 08:32:18
@nemhiszemelhogymindennévfoglalt:

A. Jolie színészi tehetsége ott van az Észvesztő v. a Kifutó a semmibe c. filmekben. Sztem.
Ha még nem láttad, érdemes megnézni.
Az apropó, hogy a videó elérte a 2 milliárd letöltést, de Fallon nem sokkal lelkesebb, mint az Origo szerkesztősége ma reggel 9 körül.  ..
ezis? 2014.06.07 17:25:33
@Tamás Sámuel Szabó:

friss adat /17ó 21p/ 2.007.906.817 megtekintés.
Ez most egy képregényes-animgifes poszt lesz, előre is elnézést az oldalt mobilböngészőről felkereső olvasóktól és igen, anyám jól van, és nem, nem rodázik a piactéren. Enjoy. Kezdődött azzal, hogy a Killer Karaoke nyertesei kaptak jutalmat. Sose látottat. Aztán…..
ezis? 2014.04.19 18:10:58
Kihagyja a futball-vb-t Ifj. Knézy Jenő, miután egy 2008-as asszonyverési ügyben most megszületett ítélet szerint hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és emiatt a képernyőről is lekerül. Először úgy nézett ki, úgy megverte a feleségét, hogy eltört az…..