Adatok
kpot
0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
A leggyakoribb kérdés, amely olvasóinktól érkezik: milyen eszközökön lehetséges a low&slow műfajának hódolni? Sütőeszköz-posztunkban az alapelveket már lefektettük, erre építve igyekszünk minél több gyakorlati példát, eszköztesztet bemutatni.
A Cobb grillek a…..
kpot
2014.06.14 19:17:50
sziasztok, gratula és köszönet a blogért, nekem tulajdonképpen ez hozta meg a kedvem a low&slowhoz... (grillezni eddig is szerettem). Jelenleg sajnos csak az erkélyen van lehetőségem, ezért is tetszett meg nagyon a Cobb. Meg is néztem ma élőben, és egy dolog miatt meggondoltam magam: a sütőlap, ami a mostani verziónál alumínium, teflon bevonattal.Azt gondolom, hogy ez nem túl előnyös egy grill eszköznél, ahol azért előfordul, hogy a lap elég magas hőnek van kitéve. Mi a véleményetek erről ? a másik eszköz amin gondolkozom az a Weber smokey joe-ja. Ti melyiket vennétek? Eddig a cobb volt a befutó, viszont a lap miatt most inkább a weber felé hajlok.
kpot
2014.06.19 18:46:27
@Márkaséf: hello, köszi szépen a választ... meg fogom érdeklődni a mountexben . a képeken úgy látom, hogy ez még az előző széria, és itt még nem ezt a teflon+alu kombót használták, nem is értem igazán, hogy miért váltottak erre(talán olcsóbb?). alapból nincs bajom a teflonnal, de a Cobb honlapja azt írja, hogy olyan 500F simán lehet benne, és pont ez az érték, ami fölött már a teflon nem ajánlott.
viszont közben lehet, hogy lesz helyem egy rendes méretű webernek is... úgyhogy lehet, hogy az lesz akkor inkább. a kamadok esetében van itthon a BGE-n kívül más is szóba jöhet? köszi
viszont közben lehet, hogy lesz helyem egy rendes méretű webernek is... úgyhogy lehet, hogy az lesz akkor inkább. a kamadok esetében van itthon a BGE-n kívül más is szóba jöhet? köszi
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz