Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyurmalány

0 bejegyzést írt és 251 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kate Winsletet már láttuk, most itt egy újabb, de legalább olyan meggyőző reklám a brit szupermodell főszereplésével...
Csecsebecse JLo új videoklipje 2011.03.04 09:29:34
Jennifer Lopez régóta nem jelentkezett új dallal, most viszont itt van az On the Floor - JLo pedig még mindig jól nyomja, nagyszerűen tartja magát...
gyurmalány 2011.03.04 10:22:36
Megjelentek az első fotók az Armani legújabb kampányaiból, a reklámarcok Megan Fox és Rafael Nadal.   Nadal egyébként nekem sokkal jobban tetszik mint a meztelencsiga C. Ronaldo, helyesebb,…..
Julianna Marguiles, a Jó feleség című sorozat sztárja (az elmúlt évek egyik nagy visszatérője) a Harper's Bazaar magazin januári számában alakít kikapós asszonykát. A fotókat Alexi Lubomirski készítette. ..
Akárhányszor ránézek erre a ruhára, egyvalami jut róla eszembe. Ez (így aztán nem is értékelném):..
gyurmalány 2010.11.23 18:12:46
@Scala:hát nagyon meg kellett erőltetni a szemem, de ott van. rémlett is. ezt a basa gatyát már évek óta erőlteti, és mindig az jut eszembe, hogy ez a csávó tehet róla :)
Idén is megtartották a (képek alapján) jó hangulatú, vidám bemutatót, sok sok csinos modellel és szexis fehérneművel. Heidi Klum ugyan már nem VS-angyal, de nem is nagyon hiányzott. A két meghívott előadó Katy Perry és Akon voltak, az énekesnő igyekezett a modellekhez hasonló…..
Emma Watson minden módon igyekszik megválni Hermione Grangertől - ezért aztán alaposan megkurtítatta a haját. Leginkább fura. ..
Nagyon dögös, kicsit talán merész - Jennifer Lopez sok évvel ezelőtti önmagát idézi ebben a vadállati ruhában. Nála egyáltalán nem zavar, hogy nem a korának megfelelően öltözik: más negyvenes nőn túlságosan közönségesen mutatna ez az összeállítás, neki viszont…..
gyurmalány 2010.05.19 19:01:16
Csecsebecse Cannes - Nyitógála 2010.05.12 22:15:43
Elindult a filmfesztivál Cannes-ban, most jó néhány napig lehet tobzódni a szebbnél szebb estélyikben, ékszerekben. A nyitógálán a Robin Hood a program, úgyhogy Cate Blanchettet talán a szokásosnál is többen figyelték; volt is rajta mit, hiszen az Oscar-díjas színésznő meseszép…..
Nem nagyon szeretem az asszimetrikus szabásvonalat, de Eva Mendesen nagyszerűen mutat ez a halvány rózsaszín, gyöngyös-flitteres-hálós ruha. Kicsit közel-keleties hatása van, ami jól illik Mendes egzotikus vonásaihoz. Egyedül talán a frizurája lehetne kifinomultabb, mondjuk a…..
Nemrég olvastam, hogy egy felmérésben megkérdezték a magyarokat, hogy hány kilót nyomnak, majd pedig le is mérték őket. A különbség a nőknél 10%-ot is elérte - ennyivel gondolták magukat kevesebbnek. Más kutatásokban is hasonló eredményekre jutottak: a felnőttek egyötöde nem…..
Jennifer Lopez új filmjét népszerűsíti a világ körül (haknizik...), ezúttal Londonban mutatta meg magát. Egy dolog jutott róla eszembe: soooook. Kevesebb több lenne.6/10Ruha: LanvinCipő: Ferragamo..
A 39 éves, Oscar-díjas színésznőt választották a magazin olvasói annak a nőnek, akivel legszívesebben összeházasodnának - Weisz egyébként még nincs férjnél, Darren Arronofsky rendező csak a jegyese. A fotókat Greg Williams készítette.  ..
Új frizura, némileg új stílus - Christina Aguilera a jelek szerint sejti, hogyan kell köszönteni az új évet. Engem meggyőzött, csinos és fiatalos, és mintha a szokásos közönségességéből is veszített volna valamennyit.8/10 ..
Rachel McAdams overallja azonnal belopta magát a szívembe, csodás darab. A smink és a frizura nem igazán tetszik, fáradtnak néz ki tőlük, az összhatás nem rossz, a nyakára én tettem volna valamit (vagy a fülébe).Kár, hogy a Barbie-szerű Blake Lively  "túlragyogta".…..
Halottak száma: 10 fő. A hajó rövid időn belül indul. A szállóból minden vendég a kikötőbe igyekszik, a Vőlegény kivételével, aki, mivel magára vállalta a temetés lebonyolítását, marad még egy ideig. Shea feldúltan érkezik a hírrel: nincs meg Madison. A Vőlegény gyorsan…..
gyurmalány 2009.11.13 18:20:09
@edike80: jajjj el ne mondd!! olyan nehezen állom meg, hogy rákeressek. :)
gyurmalány 2009.11.13 18:42:37
@edike80: én is, régen még az agatha c.-nek is elolvastam előre a végét, teljesen beteg vagyok :).
az előbb elkezdtem, mert ahogy belegondoltam, hogy nem fogok, abban a pillanatban meg is jött hozzá a kedvem. megálltam, már csak két hét van, csak kibírom valahogy.

az a rohadt gogle meg csak itt kínálja magát :))
Kate Hudson az Elle UK decemberi számában mutatja meg tökéletes testét. A fotókat (melyek közül néhány engem Madonna egy korábbi sorozatára emlékeztet) David Slijper készítette.    …..
gyurmalány 2009.11.10 18:13:03
@Virgogirl: kiscilire, a mazsira gondolsz? nagyon-nagyon szép baba! ha nem rá gondoltál, akkor is az :)
Halottak száma: 9 fő. A vendégseregnek már nagyon mehetnékje van, a hajó indulását várják türelmetlenül. A Seriff viszont bekeményít, átkutatja az egész szállót. A házkutatás hallatán a Kövér Srácnak hirtelen égetni kezdi a zsebét a pénz (haha). Gyorsan vad pakolászásba…..
Mrs. Beckham a napokban mutatta be új, puhább és hullámosabb frizuráját - én is megálltam egy pillanatra, akár csak a világ nagy része, hogy rá figyeljen és elemezgesse a látványt egy ideig. Nekem tetszik, lágy és nőies... valószínűleg ez is elképesztő divatcunamit indít majd…..
A sorozat jubileumi 100. része, de nem vesztett sokat, aki nem látta. Flashbackekre épülő epizódot rittyentettek ugyanis a készítők az évad történéseitől teljesen független sztorival, mindössze két igazán vicces jelenetettel, viszont elképesztő mennyiségű sziruppal. A rész…..
Csecsebecse Recycled Kylie 2009.10.02 14:57:31
Kylie Minogue a napokban indult amerikai turnéra - a fellépőruhája azonban nagyon, nagyon emlékeztet valaki más gönceire... A ruha egyébként Jean Paul Gaultier, a cipő Giuseppe Zanotti. ..
gyurmalány 2009.10.02 18:11:49
@Virgogirl: jááájjj nem ilyen céllal írtam :) én elvagyok a sajátommal, de ezeket a virgácsokat nem kéne ebben a formában mutogatni, és nem azért mert én nem tenném :). egyszerűen nem mutat így jól szerintem.
comment:com Deus ex machina 2009.10.02 16:30:00
Ezt is megértük, hiába van péntek, a egyszeri tévénéző mind a tíz ujját megnyalhatja, akár előfizetett az HBO és társaira, akár nem, akár néz sorozatot, akár nem. Kezdjük a mozicsatornákkal, akiknek nincs ilyen, ugorják át a következő bekezdést. Kora este ismétlésben jön…..