Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ArmaGeddon Bácsi

0 bejegyzést írt és 1159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Delphoi jósda V. 2011.05.09 21:31:00
  ..
ArmaGeddon Bácsi 2011.05.21 15:32:25
@Téglagyári Megálló:

Az a szűk réteg akart változást, akinek a szülei-nagyszülei megcsinálták a szocizmust... Kiadták nekik az ukázt a Wall Streeten: fiúk, most kapcsizmust építünk!
ArmaGeddon Bácsi 2011.05.25 17:31:31
@abandi:
"A ma putyini oroszországgal ezerszer több szál köt össze bennünket, mint a bármilyen makimajom-csinált usraellel... "

Hányszor mondjam még, hogy a mai Oroszország egy sokkal ügyesebben álcázott RUSrael...
ArmaGeddon Bácsi 2011.06.01 00:10:33
@gloire:

Hogy Tétényit meg lehetett etetni a jónéppel, az megdöbbentő, de Meggyes viselkedése veresége után jelzi, hogy a Fidesz nagyon hülye volt, hogy őt indította. Helyesebben a Fidesz Tulaja volt hülye, ahogy Oszinál is, hogy őt meg nem.
Nem szeretem a Két Pogány Között jeligét, mert a magyar történelemre hamis, de azt hiszem, Esztergom népe tényleg ilyen helyzetben találta magát.
Ha a Jobbik még ma, színtvallása után is valóban kiállt Tétényi mellett, az lemoshatatlan. (na, kis túlzással...)
Shlomo Sand, izraeli történész tavaly ősszel magyarul is megjelent világhírű könyvét olvasom, melynek címe: “Hogyan alkották meg a zsidó népet?” (The Invention of the Jewish People). A könyv bemutatója épp a házunkban volt, amelyen maga a szerző is megjelent. Mindaz,…..
ArmaGeddon Bácsi 2011.05.31 23:55:45
@egyérintő:

Ha falra festenek, megjelenek! :-)

Akkor sorjában: Makovecz ezoterikus (azon belül részben egyértelműen sátánista) szimbólumai között törvényszerűen vannak olyanok is, amelyek eredetileg több kultúrában pozitív jelentésűek, azonban a vakólók-sátánisták kifordítva használják. Ilyen pl. a nap és hold, ilyen az életfa (amiről Makovecz nagyon szereti hangsúlyozni, hogy AZONOS A MENÓRÁVAL - és biztos ebben is van valami, de a lényeg a filoszemita szöveg), ilyen lehet a szárnyas napkorong a két kígyóval, ami magyar népi kerámiákon is fennmaradt. (bár a kígyókat folyóknak vélik) Azonban használ olyan szombólumokat is, amik a magyar népi, ősi hagyományban soha nem fordulnak elő, de jól ismerjük őket a vakoló-illuminátus-sátánista közegből, ilyen például a szárnyas piramis, vagy a bagoly. Továbbá Makovecz szeret fecsegni és számos kijelentése is bizonyítéka sátánizmusának, a szimbólumokon túlmenően sok épületének direkt rémisztő jellege mellett. Például Moloch-szentély-ábrázolásokat utánzó katolikus templomokat tervez (Dunaszerdahely), vagy makói Hagymaháza Belzebub, a Legyek Ura megjelenítése (egy óriási légy), vagy a krisztinavárosi "Szentek és Elkárhozottak temploma (!!!) rengeteg megoldása is ilyen, például a tükröző üvegpadló a tükrözésben fejjel lefelé megjelenő kereszttel, vagy a tükörpadló alatt LEFELÉ SZIMMETRIUKUSAN IS MEGÉPTENI TERVEZETT SZENTÉLY ... Nyilván ANNAK, aki ott lent lakozik...

A debreceni főtér szimbolikájával nem a kuruc kezdett foglalkozni (amiről valóban nekem is rossz véleményem van amúgy), csak leközöltek egy erre vonatkozó cikket, mint annyi mást, közte sok hasznosat is (meg sok károsat, aljasat). A debreceni dolog is egyértelmű, nem fantázia.

A Sagrada Família teljesen egyértelműen sátáni mű, Gaudi elég köztudottan szabadkőműves volt, őt teljes joggal nevezi Makovecz Nagy Elődjének, míg pl. Kós Károly nevét méltatlanul vették fel a makoveczista építészek. Gaudi más épületein mellbevágóak a sátáni szimbólumok, bizarr, hogy SZENTTÉ AVATÁSÁT kezdeményezték, ennek ellenzői épp vakoló múltjával és sátáni építményeivel támadják, ezt linkelem az Ördögűzőn:

www.gaudiclub.com/ingles/i_links/i_maso.htm

Érdemes keresni hozzá képeket a Park Güell épületeiről, magukért beszélnek, mellesleg a névadó Güell is fővakoló volt.
 ....................................................................................................................................          philo  ❘  artificium  ❘…..
ArmaGeddon Bácsi 2011.04.16 10:47:12
@abandi:
"Állítólg a "híres" muszlim tudománynak a fele sem igaz. Egyszerűen felhasználták a leigázott civilizációk tudását."

Ez mindenhol így van. Lásd "magyar" nobel-díjasok, stb. Az orosz értelmiséget megkaparva is ott egy csomó német, francia, zsidó. A francia értelmiségben is akad mindenféle. stb. Kár kapirgálni, mindenhol és kész. Az emberek kreativitási szintje általában azonos, kérdés, hogy akikre büszkék "vagyunk", mennyire találtak fel a pokol felé vezető dolgokat. A "felvilágosodás" definíció szerint a pokoli tudás képviselőit diccséri. Aki Nagy Pétert dicséri, nekem haladár. Péter nyugati útjain látta a protestáns államegyházakat, hazatérve államosította az addig az államtól külön létező ortodpx egyházakat, az "óhitűeket" (a régi szabadsághoz ragaszkodókat) kiirtatta, aki tudott, Szibériába menekült.
Erre egy ilyen fórumon máig akad olvtárs, aki szajkózza a nyugati protestáns mintakapitalista haladár ideológiát, miszerint Péter "felemelte" mucsai népét és hogy milyen szarbaragadt dolog volt az ortodoxia... A vakoló államegyházak történészei szidják a még nem vakolókat. (ezt a vakolót most nagyon kiterjesztve használom az egyszerűség kedvéért)
ArmaGeddon Bácsi 2011.04.16 10:48:38
@tewton:

az szimpla személyi konkurenciaharc. Morvai megtette a kötelességét, Vona az igéretesebb ló. Tán szintén a hitközség tett rá.
ArmaGeddon Bácsi 2011.05.03 14:16:37
@devuscka: @Tehetetlen Dodó:

Már a látszatra se adnak. Onnan, hogy az akció után AZONNAL a tengerbe temették egy repülőgéphordozó hajó fedélzetéről "az iszlám temetési szokások szerint" "bin Ladent", nekünk pedig becsszóra kell elhinnünk, hogy genetikailag azonosították a hullát, egyértelmű, hogy ez egy idomítási teszt.
"Tudjuk, hogy nem hiszitek el a mesénket, de merje valaki ezt nyíltan kimondani, úgy jár, mint "bin Laden""!
Delphoi jósda III. 2011.02.16 21:31:00
ArmaGeddon Bácsi 2011.04.07 14:36:20
@Loxon:
A "faj" fogalma sehol nem értelmezhető egyértelműen!

Más:

A Heti Válasz egykor Fidesz-közeli komoly lapnak számított.
Már rég bulvár, de ez a szerecsenmosdató cikk új mélységet jelent:

hetivalasz.hu/vilag/pedofil-e-daniel-cohn-bendit-36795/
ArmaGeddon Bácsi 2011.04.08 08:59:08
ArmaGeddon Bácsi 2011.04.08 13:59:59
@osborne:
Ő tartotta a gyertyát:
"A tény, hogy Cohn-Bendit az égvilágon semmilyen gyerekhez nem nyúlt soha, nem molesztált vagy rontott meg senkit, nem számít."
De elég rosszul tartotta, vagy rosszul emlékszik, mert:

„Többször is megesett, hogy néhány gyerek lehúzta a sliccemet, és elkezdtek simogatni engem. A körülményektől függően eltérően reagáltam minderre, de a vágyuk mindenképp problémát jelentett számomra. Miért nem egymással játszotok, miért engem választottak ki, és nem más gyereket? - kérdeztem tőlük. De ha kitartottak, én is visszasimogattam" - írja a zöldpolitikus a Le Grand Basar c. könyvben.

1982-ben, egy interjúban tért vissza élményeire: itt elmondta, hogy mennyire élvezte, amikor óvóbácsiként pár hónapos vagy kétéves gyerekek „popóját" moshatta, vagy egymást tapogatták, simogatták a gyerekekkel. „Tudja, ha egy öt, öt és féléves leányka elkezd vetkőzni, az valami fantasztikus. Fantasztikus, mert ez egy játék, egy őrületesen erotikus játék."
  Ha egy reakciós azt a szót olvassa, hogy Lampedusa, két dolog jut eszébe. Az első valószínűleg a szicíliai író Giuseppe Tomasi di Lampedusa, aki ráadásul még herceg is volt, valamint egy Borges-mód elegáns, igazi mediterrán gentleman. Fő műve a Párduc, amelynek…..
A Magyar Tudományos Akadémia 1992-ben alapította meg a Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémiát (SzIMA), amely az MTA társult intézménye, de külön alapszabállyal rendelkező, önálló szervezet. Elnöke Jancsó Miklós, híresebb alapítói Esterházy Péter, Jókai Anna, Nádas…..
  „We all live every day in virtual environments, defined by our ideas” (Michael Crichton)  Soha nem látott aprólékossággal kidolgozott, az ideális szépségbe minden kockában belehaló animációs filmet készített Alex Roman. A madridi CGI-grafikusművész létező,…..
ArmaGeddon Bácsi 2011.03.23 08:58:06
@Pistákom:

Az 1% felfogásához még dolgoznod kell... :-)
  Az atomerőművekben nem az a kérdés, hogy előfordulhat-e üzemzavar. Sokkal inkább az, hogy sikerül-e azokat biztonságos keretek között tartani. Japánban nem sikerült. Világszerte százezrek szaladnak a patikába jódtablettákért. Ez önmagában is hazavágja az atomipar…..
  Egy interneten keringő levél a Regnum Marianum-templom újjáépítése érdekében indított kezdeményezést. A templomot, ami a Felvonulási 56-osok terén a regnumosok központjának épült, Rákosi romboltatta le, ma kereszt áll a helyén (amit egyszer megrongált pár…..
ArmaGeddon Bácsi 2011.03.02 11:48:07
@gloire:

a modernista építészeket (beleérteve az állítólagos "poszt"-modernistákat) és a tőlük templomépületet rendelő egyházi bürokratákat kelllene felrobbantani!!!

A régi Regnum épületen amúgy apró esztétikai hiba a hatalmas terasz, nem igazán templomhoz való, hanem kastélyhoz, rendezvényközponthoz (vigadó-féle), de bár csak ilyen esztétikai problémáink lennének ma templomépületekkel.
„Vajon nem hagytunk-e titeket annyi ideig élni, hogy hallgathatott volna az intő szóra az, aki hallgatott?  Pedig eljött az intő hozzátok. Ízleljétek hát meg a büntetést!” /Korán: Fatir szúra/    A világsajtó az észak-afrikai eseményektől hangos, a…..
ArmaGeddon Bácsi 2011.02.25 15:30:38
@aristo:

sátorban az ujjával is csinálhatta...
ArmaGeddon Bácsi 2011.02.25 15:45:20
@berciXcore:

A mindenkori Irán a mindenkori Arab-félszigeti vezérállamnak egy örök konkurense lesz...
Természetesen az előző poszton felbuzdulva döntöttem úgy hogy írok egy régi nagy kedvencemről, a Napraforgó utcai kísérleti lakótelepről. Középiskolás koromban a film mellett nagyon érdekelt a korai modern építőművészet is, így találtam rá az akkor már régi fényétől…..
ArmaGeddon Bácsi 2011.02.24 21:51:28
@Gasper:

Akkor fogadom el a hasonlatot, ha a Bauhausos "építészek" meg Kun Béláék...

Nem, itt a házak törvényes tulajai érzik magukat gazdáénak, szerintem joggal. A falanszterépítészek persze azt gondolták, hogy a megrendelőnek kell leborulnia az ő "művészetük" előtt. Egy fenét.
Az organikus építészet a maga toldás-foldásaival évszázadok során emberit alkot, a steril falanszterépületek embertelenek.

Javaslom: Tom Wolfe: From Bauhaus to our house
(megvan magyarul is)
  Kheopsz, egy sarcoló fejedelme Egyiptomnak, oly szerencsés vala, hogy őt átkozó jobbágyai közepette egy barátot, Nikopszot, bírhata. Már készen állott iszonyú piramisa, melyen százezer emberrel húsz évig dolgoztatott. Századok nehézkedtek ennek ormára, az idő pihenni ült…..
ArmaGeddon Bácsi 2011.02.07 09:25:46
@Lumieres:

A felvilágosodásnak becézett elsötétülés és 48 ugyanannak a fázisai. Ahogy a Walesi bárdok Edvárd királya is Ferenc Józsefet jelentette, Fáy is kora királyellenes propagandájába kapcsolódott be. Ettől még piramist építeni is baromság.
ArmaGeddon Bácsi 2011.02.07 10:11:46
@Lumieres:

a mai (zsidó) fáraókat a (zsidó szellemi gyökerű) Felvilágosodásnak köszönhetjük.
  Az alábbi dőlt betűs sorokat 2009 decemberében, több mint egy évvel ezelőtt írtam le. A bejegyzés címe Magyarország mindenki ellen! volt. Szimbolikusan azt mondhatnám, mára érett be a vetés. Ma már persze ez nem nóvum a jobboldali médiában, de azért azoknak, akik…..
Szájtépő Szellemi hátrány 2011.01.12 03:38:36
"Amit ma gazdasági válságnak neveznek, az valójában a világgazdaság eddigi rendjének bukása, az eddigi rossz gyakorlat árának megfizetése, amelyben a pénzügyi spekuláció értéke jóval megelőzte a tényleges teljesítmény, a munka értékét. A változás…..
ArmaGeddon Bácsi 2011.01.17 15:00:03
@stark:

Nincs ellentmondás, a lengyelek is kiéheztetik a kötelező manyupokat, csak Tusk nem merte tökösen egy az egyben beszüntetni az átutalást, mint OV. A pénzügyi bedőlés tönkre fogja tenni a manyupokat ott is, ahol az állam békénhagyja őket. Átmenetileg azonban a TB_be visszairányított pénz még nagyon is használható. Nincs itt ellentmondás.

Soros tudja, milyen káros a spekuláció, a kasszafúrók is tudták, milyen káros a tevékenységük a társadalomra nézve. És nyugdíjban követelték, hogy az ő kasszájukat védjék meg a betörőktől...
  Gyomorforgató, nyugtalanító tragédia. – Már korán reggel szétvetett az ideg, amikor lassan tisztult a kép, hogy nagyjából mi történhetett. Persze a legtöbb súlyos megállapítás és ítélet előtt nem megkerülhető, hogy várjunk bizonyos részletekre. Ám érdemes…..
Delphoi jósda I. 2010.12.24 12:01:00
 ..
ArmaGeddon Bácsi 2011.01.15 12:34:58
@tölgy:

ez is az én összeesküvéselméletemet igazolja.
ArmaGeddon Bácsi 2011.01.15 22:49:14
@Loxon:

"Egyébként úgy tudom, a Vatikánban is használnak pénzt. "

Mi az hogy, még bankjuk is van. És milyen szaftos pénzmosási ügyekkel szokott a hírekben szerepelni, fegyver, kábszer, lányok... :-)
ArmaGeddon Bácsi 2011.01.16 14:51:48
olajcsucs.blogspot.com/2011/01/breaking-news-kipateroljak-szechenyi.html

"Breaking News: Kipaterolják a Széchenyi Könyvtárat a Királyi Palotából - kell a hely a királynak!!!"

Mindig fájlaltam, hogy a Budavári Palotát csak kívülről állították helyre többé-kevésbé eredeti formájában, belül azonban vacak modern szerkezetet kapott, amit csak gigászi költséggel lehetne az eredetire cserélni. Ezért arra gondoltam, hogy sajnos már sose fogják megtenni, pedig vannak a világban izgalmas rekonstrukciók a modernizmusellenes szabotázs jegyében.
Lelkivilágomtól az se állna távol, ha a megújuló királyi palota egy legitim magyar király székhelye lehetne.
Azonban a jelek többsége arra utal, hogy itt most nem egészen ez történik, palota lesz, király lesz, csak talán nem egészen magyar...
Mandiner blog Elnézést 2011.01.13 15:15:00
  Tegnapi, Hétköznapok és ünnepek az MTA Filozófiai Intézetében című posztunk meglehetősen nagy vitát kavart, nemcsak itt, a blogon. A posztban szándékosan gyermeteg karikatúra-szerűségeket közöltünk, a műfajra jellemző túlzásokkal. Valójában egyáltalán nem gondoljuk,…..
Mandiner blog Nagybörzsöny 2011.01.02 08:01:00
 2010-ben, az első hó előtt.   Börsöny. Berczen. Mező Város Hont Vármegyében, németül Pilsen, földes Ura az Esztergomi Érsekség, régi Szász helység, németül beszélnek, de hibásan, többi lakosai tótok, katolikusok, és evangelikusok, hajdan bánya város vólt... A…..
Mandiner blog Európa válaszúton 2010.12.29 07:01:00
„And I have no compass, and I have no map, and I have no reasons, no reasons to get backAnd I have no religion, and I don't know what's what, and I don't know the limit, the limit of what we've got” (U2 - Zooropa)  Az írek legkelendőbb exportzenekara már 1993-ban megmondta a…..
ArmaGeddon Bácsi 2010.12.29 12:42:40
@rajcsányi.gellért (ergé):

Nézz utána, mint EU-ügyi bejegyzés-szerző...
ArmaGeddon Bácsi 2010.12.29 12:57:50
@rajcsányi.gellért (ergé):

Ha egy ország a stabilabb "kemény mag" tagja lehetne, saját érdeke, hogy ne akarjon senkivel közös valutát, vagy ha van, lépjen ki belőle. Ugyanis az egy alaptörvényszerűség, hogy minden valutauniónak megvannak a geyngébb tagjai, ha kiteszik a gyengéket, a maradóknak is lesz gyengébbje. A dolgo ott áll meg, hogy az egyes országoknak is vannak erős és gyenge régiói, de a stabil országok egyéb okokból (történelem, nyelv, nemzettudat, stb.) itt már nem hasadnak tovább, a nem stabilak viszont hasadhatnak.
Nincs erőforrás a további integrációhoz, vagy akár az edigi szint megőrzéséhez.
Hála Istennek!
Viszont a relokalizációt is meglovagolhatják a volt globalisták és meg is teszik, ejtőernyősként visszavonulnak a kialakuló új "nemzeti királyságokba".
  December 17-én, pénteken rendeztünk egy rövid konferenciát a magyar országimázs és a média viszonyáról. Nick Thorpe, a BBC tudósítója arról beszélt, hogy a nemzetközi média nem egyszer indokolatlanul rosszindulatú jelzőket használ az országgal szemben, bizonyos…..
törökgáborelemez 304. Vagy-vagy 2010.12.27 20:06:21
Az előző bejegyzést azzal fejeztem be, hogy mindenkinek van valamekkora kormányzati felelőssége, aki akár háttéremberként, akár mezei parlamenti képviselőként részt vesz a politikai döntéshozatalban. Mégis, kormánypárti politikusokkal beszélgetve gyakran találkozom a…..
ArmaGeddon Bácsi 2010.12.28 11:16:25
@panelburzsuj:

Az USA rendszere több, mint paternalizmus. Polkorrekt terror, war on terror, stb.
ArmaGeddon Bácsi 2010.12.28 11:29:34
@Ordnassac: Az kulturális, vagy politikai hagyomány, hogy a háttérhatalom Svájcot évszázadok óta trezornak használja, ezért még Adolfnak se volt megengedve, hogy bevonuljon oda?
ArmaGeddon Bácsi 2010.12.28 12:30:18
@Ordnassac:

nem mérvadó, hogy milyen poliikai kultúra van ott. Ha alpi tehenészetből kell majd megélniük, nem biztos, hogy minden olyan lesz, mint most. Bár elvileg a parasztdemokrácia az alapján fejlődőtt ki...
Mandiner blog A KDNP vajon mi? 2010.12.27 11:11:00
A Csehszlovák Kommunista Párt helyzetéről szólva Leonyid Brezsnyev úgy fogalmazott: a nagypolitika mélyszerkezete, a béketábor karakterrajza, politikai természete csak e két lehetőséget kínálja számukra: szövetség vagy felmorzsolódás. „Önök is tudják, hogy a…..
ArmaGeddon Bácsi 2010.12.27 13:27:43
@Kalmár:

"Nem Zsidó hanem Keresztény párt."

Nem mind arany, ami fénylik...
Mandiner blog Napholdrablás 2010.12.21 16:01:00
 Téli napforduló: az a pillanat, amikor a Föld forgástengelye a legnagyobb szögben hajlik el a Nap sugaraitól.  A teljes holdfogyatkozás és a legrövidebb nap alkalmából: A Nap és a Hold elrablása - Reisenbüchler Sándor animációs filmje 1968-ból...
  Hétfőtől eltűnnek Tölgyessy Péter elemzései a Kossuth Rádió 180 perc című reggeli adásából, írja a Hírszerző. Az adó új vezetése azután döntött Tölgyessy műsorának megszüntetéséről, hogy ő nem fogadta el, hogy a továbbiakban (a Hírszerző által…..
ArmaGeddon Bácsi 2010.12.20 10:48:52
@bájgúnár:

Ki vagy te, aranyszájú ember? Szó szerint így van, ahogy mondod. Elképesztő, milyen kevesen látják, pedig milyen nyilvánvaló!