Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Freechild

0 bejegyzést írt és 350 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre megkaptuk azt a szerződést, amelyet a közmédia kötött Kovács Ákossal új rádiószignálok készítésére. Ezek alapján a zenész cége 12 millió forintot kapott, ami – bár a szolgáltatás speciális jellegére tekintettel nem nagyon lehet összevetni piaci árakkal,…..
Freechild 2013.10.31 21:51:24
@micsoda?: Nem baj... :D
Én inkább ugy látom, hogy felkinálnak nekem egy csodálatos választási lehetőséget a hig fos és a kemény kaka között demokrácia címén. A barom örül, hogy választhat, élhet a szabad akaratával. Így marad fenn a rendszer.
Jogom van úgy dönteni, hogy egyik rossz mellett sem állok ki.

És csak a tények kedvéért: nem kritizáltam. Élek ahogy tudok (boldogan), és valós döntéseket hozok... De nagy élvezettel olvasom ezeket a forumokat.
Freechild 2013.10.31 23:31:09
@micsoda?: Cuki vagy... :D
Freechild 2013.10.31 23:39:20
@kovi1970: Látod, pont ez a szüklátókörüség, hogy azt hisszük hogy a politikában van a megoldás. Nem alapitok pártot, mert a politika lényegileg semmit nem változtat a helyzetünkön. Elvből nem szavazok olyanra amivel nem tudok azonosulni.

Nem tolom senki szekerét. Mindkettő szar. Probáld elképzelni azt, hogy létezik olyan scenário,ahol nincs politika. Ugye nehéz? ;)

Nincs szükségem ellenségképre ahhoz hogy létezzek. Tudok magyar lenni a Fidesz nélkül is. És tudok értékes, hasznos ember lenni akkor is ha nem szavazok. Ébredjetek már fel... A balfaszok ott a Parlamentben röhognek rajtunk ahogy olvassák az ilyen forumokat. Divide et impera, mondja a művelt kinai ;) Hadd ölje a magyar egymást, fideszes az mszps-t, addig se veszi észre hogy át lett baszva a politikusok által.
Háborúk mindig voltak és lesznek az emberiség történelmében. Belegondolunk néha, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy békében élhetjük a napjainkat? A kis mindennapi mérgeink közepette, amikor nagyszüleink néha korholóan ránk szólnak, hogy ez semmi ahhoz képest, ami a háború…..
Freechild 2013.10.19 19:36:59
Néhány sarok a VII. kerületi vigalmi negyedben – általában olyanok, ahol térfigyelő kamera sem működik – rendszeresített kerékpárlopó hellyé vált. A technika pofon egyszerű, valakik kilazították a jelzőtábla alumínium oszlopát az aszfaltban, épp annyira, hogy ne legyen…..
Vöröshajú lányok Stoya 2013.06.27 07:34:00
..
Freechild 2013.06.27 10:21:50
@mr.chris: juj de ciki, nem vettem észre a linkedet. De ez is csak azt jelenti hogy nem semmi a lány...
A vízállást átvevő mérnökök, katasztrófavédelmi szakemberek és univerzális zsenik legnagyszerűbb miniszterelnöke, a miniszterelnökök legtehetségesebb vízállást átvevő mérnöke, katasztrófavédelmi szakembere, és univerzális zsenije, békeidőkben egyszerűen csak…..
Freechild 2013.06.08 12:28:48
@felcsutisuttyo: Nem, nem! Gondold át. Nagyon jol tudja hogy mit kell csinálni ahhoz hogy a barmok ne lázadjanak. Látod ő uralja a médiát, nála a lóvé, törvényeket hoz, és szarik mindenre. Hitleren is röhögtek, de ő is egy zseni volt.
Utálom mint a rohadt tököt, de példaszerü ahogy felépiti a rendszert, mi pedig észre se vesszük hogy szopunk...
Ismerek, ismertem néhány masszázsos lányt. De persze kevesebbet, mint szexpartnert. Valahogy a 2 csoport nem jön ki annyira jól egymással. Nem, nincs fikázódás, nincs háborúskodás, de nekünk is megvan a véleményünk a masszázs lányokról és nekik is rólunk :) Íme, az én…..
Freechild 2013.06.01 12:00:46
@manager2008: Ne érts félre, nem itélem el a prostikat.
Csak ez a hülye vita nevetséges.
Ez olyan mint a "katona gyilkos-e?" c. vita.

Én a kurvaságot inkább az érzelmek és az elköteleződés mentén definiálnám. Valóban a feleségem is kurva amennyiben én tartom el, és pénzelem. De mégis annyiban más hogy 15 éve csak velem kefél és érzelmileg, fizikailag elköteleződtünk egymás mellett. Egy kurva folyamatos elköteleződési válságban él.
El lehet-e hagyni a húst, az állati eredetű termékeket mindennapjainkból? Ha igen, miért? Hogyan? És egyáltalán, mi tartozik ebbe a kategóriába? Ahány vegetáriánus, annyiféle válasz lehetséges e kérdésekre. Alapvető elvek, irányok azonban egyértelműen felismerhetők: ezekről…..
Óriási pechem van. Ez a harmadik telem motoron, és a hőmérő szinte mindig nulla fok fölött van, amikor munkába indulok. És ez már második éve így van, ami azért rossz, mert így esélyem sincs kipróbálni, mit tud az a sok, kemény cucc, amit az elmúlt években összehordtam, hogy…..
Freechild 2013.01.09 20:36:51
@atomalfred:
Van egy alap muffom (semmi bélés, csak szél ellen). Ha ha abba bedurrant a markolatfütés, akkor már semmi se fázik. De ezt csak párszor használtam.
Freechild 2013.01.09 20:39:24
@Семёрка: Imádom Szeredát. Pünkösdkor, junius elején 3 fok havaseső volt 2 éve. :D
Igen érdekes film a Csúcshatásra magyarított drogos-menekülős-brókerfilm, hisz egészen pofátlan kliséket és sztorielemeket gyúr össze, de hiába robog szinte végig a jól ismert hollywoodi síneken, a szokatlan és meglepő mix végül képes meglepni a sokat látott kritikust is -…..
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
A híres és hírhedt publicistának a Szűzanya még 2009 Szilveszterének napján egy Pilisben, a Dobogókőnél tett kiránduláson jelent meg. A közíró ezt követően két teljes napon át transzban volt, semmilyen ingerre nem reagált, viszont a „bűn, bűn, bűnös vagyok”…..
Freechild 2010.01.07 21:09:17
Nem lehet tudni, mi történt pontosan, mindenesetre egy hosszú ideje folyó internetes vita tettlegességgel való lezárásával vádolják a Tomcatként elhíresült bloggert. Korábban is volt erre példa, bár akkor nem vádolták, ő maga tette fel a blogjára az állítólag barátnőjét…..
Vajon ezek maguktól voltak ilyen hülyék, vagy fizette őket valaki? Aki követte a kiskörúti biciklisáv történetét, az tudja, hogy ezt így, nem a biciklis szervezetek találták ki. Aki használja biciklivel ezt az utat, (mint például én), az tudja, hogy a Kálvin térre való…..
A Louis Vuitton a 2010-es tavaszi/nyári kampányához újra az amerikai Steven Meisel kérte fel fotósnak. Talán nem is meglepő lépés ez a tavalyi sikeres Madonna képek láttán. A fotóson kívül azonban minden más, mint a tavalyi kampánykor, modellnek talán egy kicsit különlegesebb…..
Gerilla sávfestéssel válaszoltak a brooklyni kerékpárosok a környék vallásos zsidó közösségnek, amelyik bepanaszolta, és eltüntettette a Williamsburgon át vezető kerékpársávot. A bringások és a haszid közösség vezetével szemben álló zsidók éjszaka újramázolták a…..
Egy amerikai érdekeltségű befektetői csoport pénteken tárgyalásokba kezdett Demszky Gáborral a Margit-sziget esetleges eladásával kapcsolatosan. A konzorciumot képviselő  Hulk Hogan, aki nem mellesleg nagysikerű színész (Muszklimikulás, Külvárosi kommandó) és…..
Freechild 2009.12.09 09:40:41
Szeretsz jókat enni? Szeretsz főzni? Szereted Tacskó Muki stílusát? Szereted Tacskó Mukit? Akkor ezt meg kell nézned! Elindult Tacskó Muki rovata a www.diningguide.hu gasztroportálon receptekkel, főzési élményekkel, étteremkritikákkal. Az első cikk most jelent meg.…..
Freechild 2009.12.07 17:46:51
Praxis Oltsak, vagy ne oltsak? 2009.12.05 07:49:00
Elegem van az orvosokból, hogy egyik ezt mondja másik azt mondja és a laikus képtelen eldönteni mivel tesz jót: ha oltat, vagy ha nem oltat. Ki az istenre hallgassak ha nem rájuk hisz ők ezt tanulták. De ha ők se tudják eldönteni akkor én hogy? Nagyon pipa vagyok. Magamért is aggódok…..
A fenti mondatot A műkincsrabló barátja barátja (nem, nem elírás) kapta az arcába nem olyan rég, amikor körbefotózta a Nemzetbiztonsági Hivatal előtt parkoló taxit, aminek láttán természetesen előkerült maga a személyfuvarozó kisiparos is. Igazából már régóta gyűjtöm a…..
Belsőség Sarat! Még! 2009.11.26 06:21:00
Először értetlenül néztem magam elé, mikor megkaptam a Ford 4x4 Akadémia című meghívót, hiszen nem okvetlenül a 4x4-es élményautózás az, ami manapság eszembe jut a márkáról. Európában az Escort Cosworth már csak egy méregdrága, gyűjteni való klasszikus, utoljára tán arra…..
gépcseléd Meguntam a kefélést 2009.11.25 11:35:00
A fogmosás a világ egyik legunalmasabb dolga, de muszáj minden nap legalább kétszer elintézni. Viszont ebben a kefélésben nincs semmi élvezet. Szerencsére egy Philippe-Guy Woog nevű svájci úriember már 55 évvel ezelőtt feltalálta az elektromos fogkefét, ami alkalmasnak tűnt…..