Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oder Hano

11 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mint ígértem elmesélem hogyan zárult az óév és hogyan kezdődött az újév...ígéretemmel egy hetet csúsztam, de élni sem volt időm nem hogy még a blogom is írjam... Kezdjük talán a legutóbbi bejegyzéssel...mint említettem volt kavarás...30án este a csajtól kaptam…..
Oder Hano 2010.01.16 12:28:59
@abdulesmia: Teljesen igazad van nem kesergek... de még nincs is vége a sztorinak...sőt most éppen a folyatáson gondolkodom hogy írjam le :)...de a mai nap is zajlik még az élet... Rottyanás...igen azt mondták egy pár Miatyánkot elmondhatok nyugodtan hogy így megúsztam... felnőtté válás...soha nem gondoltam hogy a 18.év betöltése tenne valakit felnőtté...teszi inkább a mentalitás, a cselekedetek meg sok sok meghatározó dolog.
"Szürke" hétköznapok Elnézést 2010.01.04 11:45:32
 Ígérem amint lesz időm(9én kb) folytatom a sztorit vagyis elmesélem a szilveszterem:)..
"Szürke" hétköznapok ..... 2009.12.31 12:56:05
 Bonyolódnak az események.Totálisan szar lesz a szilveszterem.Este mesélek, de előlegben...az eddigi legjobb barátom, mostmár csak volt barátom, úgy kavart alánk, hogy lehet, hogy egyszerre veszítem el a csajt és a barátomat is aki az ő pasija volt. Csodálatos nem?..
Oder Hano 2010.01.01 09:57:18
@abdulesmia: Nem gondoltam volna ilyen befejezést.
Következő bejegyzésben elmesélem a szilveszterem.
"Szürke" hétköznapok Beszámoló 2009.12.30 20:30:24
 Újra írok.Csodálatos napokon vagyok túl, ahol első nap megbuktam egy fontos vizsgámon, mert hogy többet vár tőlem a tanárnő...Fasza...Óriási közelségbe kerültem a szüzességem elvesztésében tett fáradozásomban.Sajnos sem a csaj sem az én hibámból de nem jött össze...…..
Tényleg másként látszanak a cselekedetei azt szem előtt tartva, amiket mondott, hogy nekem akart csak megfelelni. Azért változtatott a szexen, azért csináltunk új dolgokat, és próbált olyan lenni, mint régen. Meg valószínűleg a szilvesztert is azért találták ki, talán pont a…..
"Szürke" hétköznapok .... 2009.12.26 00:20:00
Minden kedves olvasómnak szeretnék Boldog karácsonyt kívánni. Nem lustaságból nem írok újabb bejegyzést, hanem mert nem akarok előre elárulni semmit sem, de elvileg kezd megoldódni a helyzetünk a csajjal. 28án elvileg vele vagyok meg utána még 2 nap és valószínűleg…..
 Rég írtam már... hálistennek nem volt időm :)Nos a hétfőm csodás volt...kiderült nem aludhatok kint a csajnál, de azért kimentem...Sokat beszélgettünk, aztán lefeküdt mellém az ágyba én meg elkezdtem simogatni a hátát, meg csókolgatni a nyakát és a hátát...tetszett…..
Oder Hano 2009.12.18 15:45:14
@Incifinci: Jajj a zokni egy példa volt, arra akartam utalni, hogy picit megváltoztatjuk kis mértékben egymás szokásait... Nem nem csak erre vagyok büszke, hanem arra főleg, hogy este poénból amatőr szűznek nevezett tényleg poénból, és reggel mikor kérdeztem hogy na most hogy látja azt mondta abszolut nem az vagyok és nem hiszi, hogy még szűz lennék...
Nem sír a szám, hogy ennyi volt, sőt szerintem így volt korrekt és tiszta, és nem tervezek előre csak picit, félni nem akarok csalódás miatt, de azért azt is bele kalkuláltam. Köszönöm, hogy szorítasz nekem :)
Oder Hano 2009.12.18 23:43:00
@abdulesmia: Egyetértek veled... soha eddig nem kellett pasinak lennem, most azzá kell válnom. Pornófilm... nem... Nekem nyílt családom van, mindent megbeszéltünk mindig, nyílt barátaim vannak mindent megbeszélek velük... így azért könnyű tapasztalatlannak lenni. Elméleti tapasztalat sok van nah meg fantázia is, gyakorlatba át kell ültetnem. Nem voltam beszarva mikor olyan helyen kellett járnom a kezemmel ahol még nem nagyon jártam...ezért mondta a csaj hogy nem hiszi hogy szűz lennék.
Másik: nem gáz felvállalnom a szűzességem, egy az blogon írom tehát nem láttok, de én a barátaimmal is megosztom, mert szerintem nem szégyen...nem vagyok konzervatív, de amit a mai fiatalok korosztályom csinál az nem jó... nem éreztem eddig magam elég érettnek fejben hogy elveszítsem a szüzességem...most viszont megéreztem a punci illatát most már kutyaként üldözöm az áldozatot :D
Oder Hano 2009.12.21 12:49:34
@aJeti: HEHE....szimatolok :D
Engem valószínűleg direkt bánt a Jóisten :)Ma zh-ztam egyet, 40 perc helyet 10 percig tartott beírtam amit tudtam aztán go.A csajjal meg volt beszélve, hogy ma kinn alszok nála, de jött az sms, hogy hívjam fel mert fontos. Felhívom, mondja, hogy nagy baj van...az államvizsgások benn…..
Előző bejegyzésben említettem, hogy ma a csajjal utazom haza. Kimentem szépen buszállomásra, beszélgettünk...mondom neki mennyi az út...azt mondja hamarabb leszállunk, mert jön értünk a Pasija...nah szerintetek mire gondoltam? :D Adrenalinfüggő vagyok, Görögországban azt…..
Oder Hano 2009.12.12 13:42:54
@szingliman: A probléma megoldva...:D
2 vizsgám lett volna másnap, de nem bízom magamban, ezért inkább áttettem más időpontra.:D Tehát lehet "kufircolni"...
 Huhh...nem is tudom hol kezdjem...most este kimentem unokatestvéremhez, hogy megigyunk 1-2 sört, amiből lett 5 és egy forintot nem költöttem mivel én csóró egyetemista vagyok, így a baráti társasága akik már mind kereső állampolgárok fizettek nekem, plusz még egyik…..
Oder Hano 2009.12.10 11:01:33
@Incifinci: @vagyok, aki vagyok...:
Természetesen a tanító mester csak poén volt...
A csókról...elmondtam neki hogy kicsit nehéz úgy vele lenni, hogy ne legyen semmi, és elmondta, hogy ő is így érez, csak ugye eddig még csak kerülgettük egymást folyamatosan, hogy melyikünk fog előbb lépni...ma vele utazom haza ha minden igaz, és meglátjuk mi lesz :) Majd este beszámolok.
"Szürke" hétköznapok Kezdet 2009.12.09 00:30:00
 Nem vagyok nagy bloger, nem akarok formai dolgokkal foglalkozni, hanem belevágok a közepébe a dolgoknak. Kedvenc kis instruktorom tanácsára belekezdek ebbe a blogba, aztán vagy lesz olvasója vagy nem, de legalább visszaolvasom az éppen aktuális hangulatomban milyen gondolatok…..
Oder Hano 2009.12.09 13:48:38
@szingliman:
Igen, van benne igazság... de 18 vagyok csak, tehát meg lehet érteni hogy miért is van ez :D
Amúgy meg a te blogod is nagyon tetszik :D Tegnap este olvastam azt....
Oder Hano 2009.12.10 10:59:14
@vagyok, aki vagyok...: Erre mondják hogy minden ember jó valamire , ha nem más elrettentő példának. :D
Megbeszéltük a szilvesztert, de van egy kis csúszás, így csak jövő héten kell előleget fizetni. Remélem, balfaszkodnak valamit a kollégák, és elmarad ez az óriási buli. Viszont végre már nem kell tovább a szilveszteren lovagolni. Még karácsony sincs, basszus. ..
Oder Hano 2009.12.09 14:43:40
@BigGeorge: Ez mennyire igaz :D
Oder Hano 2009.12.10 00:24:57
@Szakácsnő: Erre csak annyit tudok mondani...XDXDXD
Hagyjátok szegényt...még a végén szerelmes lesz :D
 Tegnap éjjeli első bejegyzésem már reggelre kommentet kapott így tehát bátran kijelenthetem folytatom a blogot :) Mindig belekezdeni nehéz. Mivel instruktorom már nagyon kíváncsi hogy mi a mostani helyzetem ezért folytatom.Mint mondottam volt egy olyan lánnyal kavarok akit…..
Oder Hano 2009.12.09 17:06:33
@.keisha.: Hm... lehet van igazság benne.
Annyi hogy akkor nem biztos mindent így csinálok. De nem ilyen egyszerű ez az ügy, de a folytatás folytatásában írok erről majd :)
Oder Hano 2009.12.10 00:10:37
@szingliman: Nos...
igazad van. Azt mondják a barátok sokkal fontosabbak mint egy csaj. Ha szakítanak végleg elmegyek a pasihoz, mert hogy egy faluban lakunk és megkérdem hogy nem zavarná-e hogyha járnék a volt csajával.
Tiszta sor amit írsz, igen belezúgtam, de kezdem úgy érezni hogy én irányítpl..de a történések csak kis részét írtam még le. Csak szépen sorjában, még 3 bejegyzés és elérünk a mai állapothoz.
Éjszaka arra keltem, hogy nem kaptam levegőt. Elkezdtem köhögni, és nagyon kicsiket tudtam csak lélegezni. Valószínűleg a lefekvés előtti utolsó sör jött vissza egy kicsit. Hú de rossz volt, ki is józanodtam egy pillanat alatt. Nem akarok így elpatkolni. Viszont sokat gondolkoztam…..