Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Romy S.

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom teljesen sematikus és mindennapi a történetem, máshol más formában ezer emberrel megtörtént már. Ami viszont mindig felbosszant, hogy ez egy 16 hónapos babával nem vicces, felháborító, hogy sematikus, és végtelenül irritáló, hogy mindennapi.   A Heim Pál Kórház…..
Budapest Száksz Napirokkant 2010.04.21 07:30:00
László sem egy bőbeszédű alkat, ezt küldte a levelesdobozomba:"Szia!Tegnap délelőtt, Tesco Budaörs. Két helyet is elfoglalt az aranylábú. Természetesen még kártyája sem volt."Mit is mondhatnánk, Hajdú Péter sem csinálhatta volna szebben. Audi Q7-tel teszkóba…..
„Iván lassan odaúszott hozzám, a víz alatt árkarolt a lábával, rámtapadt mint egy polip és szájon csókolt” – levélírónk boldog kapcsolatát csak párjának az idióta haverja árnyékolja be. Az ürge minden határt átlép, tenyérbe mászó, és igen irritáló…..
LIMO: Gyümölcsízű pezsgőpor. Vízben felkeverve kellemes, gyümölcsízű pezsgő üdítőital készíthető - állt a kis alumínium tasak hátoldalán. Három ízben került kereskedelmi forgalomba: citrom, narancs, meggy. Biztos csereeszköznek bizonyult az iskolában: két zacskó Limóért…..
Subba Heti tetkó: Simpsons 2009.12.04 02:48:00
          ..
Romy S. 2009.12.08 23:34:29
@Deuce Bigalow: Deuce, Honey, you're just not open-minded enough :)
Ha az én testemen lenne, akkor úgyis megtennéd :D.