Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alexease

0 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Fizetnél e, akár 10 millió forintnál is magasabb összeget hetente, egy ház falán fel-fel tűnő hirdetésért? Nem? Szerinted vannak, akik akár versenyeznek egy ilyen lehetőségért? Mit szólnál hozzá, ha úgy fokoznám a dolgot, hogy azt mondanám, hogy a világ egyik, ha nem a legdrágább utcájában, nem…..
Budapestre érkezett Kako japán császári hercegnő hatnapos hivatalos látogatásra, ami igen különleges és ritka alkalom. A májusban trónra lépett Naruhito császár öccse, Akisino koronaherceg másodszülött gyermeke (tehát a császár unokahúga) pénteken udvariassági látogatást tett a Sándor-palotában,…..
Alexease 2019.09.21 20:04:20
@silverrant: Egy darab fotobol mar biztos vagy benne, hogy elotte nem hajolt meg?
Tó-retró A nagy jaffa rejtély 2019.07.26 12:31:51
Vajon miért nevezi legalább két nemzedék jaffának a narancsszörpöt? Utánajártunk a történetnek...
A belföldi vasúti menetrend aktuális változásairól társblogunk részletesen is írt. Apróbb módosítások vannak csak (e sorok szerzőjének szinte csak a pápai gyorsok utolsó maradékának szomorú eltűnése keltette fel a figyelmét), az igazán izgalmas dolgok, mint a Gödöllő környéki teljes kizárás, a pécsi…..
Tegnap szintet léptünk. Elfogadták a rabszolgatörvényt súlyos visszaélések ellenére, majd a tüntetőkre bőkezűen szórták az áldást paprikasprayt. Gulyás Gergely előtúrt valami rákosista kisokost, és az alkalomhoz igazodva a tüntetést törvénytelennek minősítette, az ellenzéket nevetségesnek, a…..
Műanyag tejtartó, tantusz és centri – csak néhány olyan tárgy, ami nem hiányozhatott egyetlen szocialista magyar otthonból vagy balatoni nyaralóból sem. Hétköznapi holmik, amelyek mára kikoptak a köztudatból. Ha ma mutatjuk meg ezeket egy tinédzsernek, alapesetben fogalma sincs, hogy mire…..
Baszkföldön készítik, itt írtam részletesebben San Sebastiánról és a pintxobárról, ahonnan származik, most pedig itt van a recept is!..
Reggel elindulsz egy átlagos kirándulásra és úgy érsz haza, hogy megőrülsz a látottaktól! Ritkán adatik meg ez az érzés, de ma megesett, bezsebeltem egy medve sziluettjét a Pilisben! Futnál, kiabálnál, fújogatnád gázsprayvel? Lehet, hogy egyszerűen az egymás iránti tisztelet kifejezése segített?!…..
Az életkor csak egy szám, és ezt ki más is bizonyíthatná jobban, mint mondjuk George és Amal Clooney, Sam és Aaron Taylor-Johnson vagy éppen Harrison Ford és Calista Flockhart. Ők a bizonyítékok arra, hogy a korkülönbség nem akadálya a szerelemnek. Következzenek sztárpárok jó…..
Alexease 2018.05.15 20:05:26
@Gere Mari:

Ellen DeGeneres/Portia de Rossi-nal nem tudni "melyik a no", igy meg akarmi is lehet :) Bocsi! :P

Vagy Hugh Jackman (50) es Deborra Furness (63).
A lassan aktuális vetőmagvásárlás előtt szeretnék bemutatni néhány bevált zöldségfajtát. Legutóbb óriásira növő termések szerint válogattam, most az ízük miatt megkedvelt fajták kerülnek sorra. Természetesen szubjektív a megítélés, illetve felhasználásuk módja és a helyi (talaj-, hőmérsékleti)…..
A rántott hús az, ami jöhet bármikor – imádjuk. :) De vajon tudunk-e jó rántott húst készíteni? Állandóan azt hallom, hogy a világ legjobb rántott húsát Japánban készítik, meg Bécsben. Ebből nekem az jön le, hogy például mi sem igazán tudunk rántott húst készíteni. Mert mi is a jó rántott hús…..
Sokan sokszor mondták már, hogy a popzenében eljátszottak mindent, amit csak lehet. Ettől még lehet azért egymástól eltérő dalokat írni, de olyan esetek is akadnak, amikor szinte egyértelmű két dal között a hasonlóság. Tavaly A Dalból kizárták a Jetlag nevű zenekart, és bár a kizárást a sajtó felé…..
verum Egy igaz barátság? 2017.12.10 22:10:46
Egy este Karinthy meglátogatta Kosztolányit budapesti lakásán. A két jóbarátot nagy örömmel töltötte el a négyesy féle stílusgyakorlatok emlékeinek a felelevenítése. A békés visszaemlékezés kellős közepén Kosztolányi hirtelen felugrott és olyan ihletett állapotba került, hogy Karinthy alig akart…..
Mennyire kiábrándító lehet megtudni egy ételről - amit az egészséges életmódod miatt rendszeresen fogyasztasz, de szeretni nem szereted - hogy nem is egészséges! Pedig sajnos sokszor becsapjuk magunkat ilyen ételekkel. Íme 10 ezek közül:..
Egyes kormánypárti politikusok próbálják ugyan palástolni, de többé-kevésbé nyilvánvaló, hogy Orbán Viktor számára mi a 2018-as választás valódi tétje. Legutóbbi kortesbeszédeinek egyikében a miniszterelnök napnál is világosabban a hallgatóság tudtára adta: „Csak a következő választásig kell…..
Ha el szeretnénk adni otthonunkat, mindent elkövetünk, hogy azt a lehető legjobb színben tüntessük fel a vevők előtt. Alaposan kitakarítunk, esetleg egy felújításba is belevágunk. Így is vannak azonban olyan dolgok, amik elriaszthatják a vevőket a vásárlástól...
Idézzünk, feleim, az ingyen van: A nyitóünnepséggel foglalkozik elsősorban a nemzetközi sajtó A nemzetközi sajtó szombaton a budapesti vizes világbajnoksággal kapcsolatban elsősorban az előző esti nyitóünnepséggel foglalkozik, a tárgyilagos hangvételű tudósításokat gazdag fotóanyag illusztrálja,…..
A hétvégén rendezték a Con Of Thrones című rendezvényt Nashville-ben, ahol minden a Trónok Harcáról szólt. Ahogy arra számítani lehetett, a hardcore rajongóknak szervezett eseményen igazán komoly bombát nem dobott le senki. A legfontosabb apróság viszont, hogy bár az utolsó 8. évad csak hat…..
Megkérdeztem a Facebook-követőimtől és kedvenc csoportjaim tagjaitól, hogy mi volt életük legrosszabb, (rendszerszintű problémából fakadó) munkahelyi élményük alkalmazottként. Kértem, hogy írják le kommentben. Az első kommentelő azt írta, hogy a munkáltatók figyelik az alkalmazottaik…..
10 évig sugározta 40 millió Wattos erősségű rövidhullámait Moszkva az Egyesült Államok felé. Washington szerint a Kreml agykontroll alatt tartotta őket, az oroszok persze mást mondanak. A csernobili Fakopáncs (Fotó:Masterock.livejournal.com)..
A Magyar Közlekedési Klub szerint minden közlekedési szabályozót úgy állították át Óbudától a budapesti városházáig, hogy Tarlós István könnyedén beérhessen a munkahelyére az autójával. ..