Regisztráció Blogot indítok
Adatok
londonterminals

0 bejegyzést írt és 587 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csuhaj Feleim! Kormányunk két és fél év és megannyi sikertelen üzleti modell után talált egy, azaz egy darab maradéktalanul megtérülő befektetést. Az év végén kiosztott kösziplakett és pénzmag máris elkezdett kamatozni, hozadékát azonnal érezhetjük. Nyugodtan fel lehet…..
londonterminals 2013.01.04 14:48:00
Wow. Karácsonynak igaza van: ez politikatörténeti fordulópont lehet. Innen nehéz lesz olyat kitalálniuk, amivel garantálják a kellő homályt a csalás eltakarásához. Bár a fideszes választási bizottságok, a gerrymandering stb. még így is hatalmas lehetőségeket rejtenek. De az kurva jó, akárhogy is, hogy kénytelenek visszavonulni, noha nem jön jól nekik.

Van amúgy az AB-ben még két tag, akiket a Fidesz ültetett oda, és egyetértettek a döntéssel: Stumpf és Szalay.

@Fabius:

Szívós formálisan nem is a legextrémebb. A régiek között is vannak, pl. Bihari, akik egyáltalán nem felelnek meg az alkotmánybíróvá válás feltételeinek, vagyis a nagydoktori fokozat mellett húsz év tapasztalatnak vagy elméleti jogtudósságnak. Stumpf is vicc, de érdekes, hogy itt és más döntéseknél is szembemegy a Fidesszel.
"Kedves honfitársaim! Kívánom sohase adjuk fel álmainkat!" - kívánta nekem is ünnepi beszédében Áder János, és -- figyelem, kámingáut - én nem bántam, hogy a "nappalimig eljött ezzel". Mert nem tudom ő miről álmodik, de én arról, hogy egyszervolt Tündérország…..
londonterminals 2013.01.02 10:41:29
@ariel12:

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

+1

Ádernek hírhedt, NER-kompatibilis, jogfosztó szellemű húzások vannak a rovásán, ld. a javaslatot a korlátlan idejű előzetesre, kollaborálás az alaptörvényhez és a választási törvényhez stb. Amíg valamilyen hitelt érdemlő, valódi lépést nem tesz a NER lebontásáért, csak annyi ok van reményt fűzni hozzá, amennyi bármelyik másik NER-potentát esetében. Vagyis semennyi. Sőt. Bűnsegédi bűnrészesség látszólag elfogadható pofát adni a maffiaállamnak. Pillanatnyilag ezzel tesz épp jó szolgálatokat a NER-nek a jelek szerint.

"hiába lesz itt bármilyen összefogás, a választási csalás rendszere már ki van dolgozva és Orbán nem fogja a hatalmat átengedni. Ne legyen igazam!"

Csak ez látszik reálisnak. Kell és jó mégis az összefogásos készülődés, mert feladni öngyilkosság lenne, maga is alakítja a folyamatokat, és ki is jöhet belőle valami a változó helyzetben. Csak illúziókat kelteni nem kellene, hanem nyíltan beszélni és felkészülni mindenre.
Varánusz Népemnek, szeretettel 2012.12.31 02:55:22
Kedves alattvalóim, adófizetőim, nertársak és nertársnők, barátaim, Varánusz olvasók és Bajnai Gordon! Küzdelmes és nehéz, mégis dicsőséges év áll mögöttünk. Tündérmesék, piros seggpöttyök, pávatáncok, rögtönzések sora kísért minket utunkon, mégis győztünk. Nem…..
londonterminals 2013.01.01 22:46:31
@Orica Középföldi:

"Dönthettek volna úgy is, Mária országa lévén Erdő Péter köszönt. Na?"

Az legalább nyíltan abszurd lett volna. És milyen vicces. :D Áder "európaiságában" pont a totális hamisság a viszolyogtató, a hazug látszat igyekezete, a cukrosbácsi rohadt mosolya.
londonterminals 2013.01.01 22:58:30
@Fabius:

Legyen igazad. De amíg el nem húznak a picsába a rendszerükkel együtt, édesmindegy, milyen regiszterben beszélnek - ha kevésbé irritálóan, az bizonyos szempontból csak rosszabb.

Ha mindez az elhúzás felé tett első lépés, akkor állunk jobban, mint tavaly.
londonterminals 2013.01.02 00:06:31
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Stockholm-szindróma.

A hétcsellós király. :D
He, Tík! Igen, ti, akiket már a megszólításban sem merek a népemnek nevezni. Mert már nem tudom mik vagytok, de azt igen mik nem: a Nemzeti Együttműködés Rendszerének tagjai. Itt hagytatok egyedül a parlamenti gombnyomógépsorral, a népfront-menetesekkel, és ezt a Bayert se vitte…..
londonterminals 2012.12.20 11:53:25
@_zulu_:

BTW, Turai Eszter szuper kis csaj.

www.youtube.com/watch?v=W5hX97vfyAA

Barabással együtt történetesen épp a legjobb fejek. ("Viszlát, és kösz a halakat", mondta a rendőröknek, akiktől halat kaptak enni. :D)
londonterminals 2012.12.20 11:58:05
@Oberlander Mordeháj:

Kezeltesd magad, pszichopata náci.
Csomagolhatnám valami píszí köntösbe, de minek? Édes Viktor, a kedves nép tegnap este becsomagolta számodra a lófaszt, átkötötte ízléses masnival, és lendületből betolta a fa alá. Elképzeltük ahogy körbeülitek a frakcióasztalt, szagolgatjátok az alkalomhoz illő fahéjas…..
Lassan úgy kéne nekünk egy listaügyi államtitkár, mint Viktornak egy HaHa aktivista mentes rémálom. Ideje lenne megvizsgálni, a Magyar Nemzet főszerkesztő Liszkay Gábornak vagy a Nemzeti Listakészítő Céh alapító Kubatov Gábornak van -e hozzá több affinitása, és melyikükben…..
Varánusz Napi Orbán-hazugságunk 2012.12.15 04:50:10
Fénylő Csillagunk úgy van az igazmondással, mint Kusza Szem a gazdasági növekedéssel: hallott már róla, de személyes tapasztalatai nincsenek. A nagy igazságok közlése egyébként sem erőssége a politikusoknak, Viktorunk is megelégszik általában a totális tagadással és az…..
Varánusz Az Orbán bukás receptje 2012.12.14 06:29:19
Itthon egymásba érnek a diáktüntetések, a Fidesz kárderosztálya olyan zilált, mint pitypang mező tornádó idején, a gyengébb idegzetű igazhitűek ordítva verik az asztalt, van középiskola az országban, ahol szerintük már csak a Jóisten és az ima segíthet, és a hangulaton…..
londonterminals 2012.12.14 22:40:58
@hacsaturján:

:DDD

Kálmán C. mindig is a kedvenceim közé tartozott.
Azért lehet jó Semjén Zsoltnak lenni, mert beszél hozzá az Úristen. Nem, nem a felcsúti pufi, hanem a másik, amelyiknek egyetlen fia vezekel a kereszten.  Legalábbis ez terjed róla a szakdolgozatának szövegazonosságával kapcsolatban egyetlen magyarázatként, legbölcsebb…..
londonterminals 2012.12.12 13:29:16
@a szív fészkei:

+1

Amúgy pedig köszönet és tisztelet a férjednek és a többieknek - neked is.

Ezennel (éhség)sztrájkalapot hozok létre, amelynek célja a közmédia tisztaságáért tüntetők támogatása, például a rájuk jogszerűtlenül és szemérmetlenül kiszabott bírság kifizetése. Ha van már esetleg olyan számla, amire a támogatást küldeni lehet, add meg, kérlek.
londonterminals 2012.12.12 13:32:42
@a szív fészkei:

Van ez is:

"A Demokratikus Koalíció nevében ma Molnár Csaba országgyűlési képviselő, az alapvető jogok biztosához fordult, hogy vizsgálja ki az MTVA Kunigunda utcai székházánál történt atrocitást. Ma hajnalban a rendőrség előállította a sztrájkoló tüntetőket, amelyhez semmilyen jogalapjuk nem volt, egyúttal alapvető jogaik gyakorlásában korlátozták őket. A dr. Szabó Máténak írt levelet alábbiakban mellékeljük. A DK álláspontja szerint az ombudsman állapítsa meg a jogsértést és tegyen javaslatot a jogsérelem megszüntetésére."

demokratikuskoalicio.hu/index.php/2011-12-05-15-42-05/dkhirek/3876-dk-koezlemeny-az-ombudsman-vizsgalja-ki-a-kunigunda-utcai-sztrajkolok-rendorsegi-eloallitasat
londonterminals 2012.12.12 13:49:11
@a szív fészkei:

A "fura" igen elnéző kifejezés. Konkrétan igazi gyáva, jogsértő szekatúra, amit a Kunigunda utcaiakkal csinálnak, mert ott ez látszik hatékonyabbnak, a diákokat szétzavarni viszont rögtön a fejükre hullt volna vissza.

Na de mi legyen a sztrájkalapommal? :)

varanus.blog.hu/2012/12/12/a_kitagadott_semjen_latomasa/fullcommentlist/1#c18528662
Nem a dicsőség napjai ezek Iránymutató Fénylő Csillagunk számára. Egyetemisták hidat és kormányirodát foglalnak, hivatalnokai nyilatkozataikkal úgy rugdossák tökön a kormánypártot nekifutásból, mintha kötelező feladat lenne, Pokorni Zoltán…..
londonterminals 2012.12.11 22:33:01
@Pininfarina:

Úgy van! :D

"Magyarország a tudás földje, a magyar észjárás, a találékonyság és a tanulékonyság a legfőbb erőforrásunk. "A romkomcsmák félhomályában merengő diplomásokkal" Dunát lehetett rekeszteni, az eddigi oktatási rendszer tömegével termelte ki a használhatatlan tudású embereket. A felsőoktatás átalakítása épp azt célozza, hogy olyanokat képezzenek, és az állam azokat támogassa, akikre a munkaerőpiacon szükség van. Ezt az irányt a nemzeti konzultáció kérdéseire válaszolók többsége is támogatta. A kiélezett versenyben ezeknek a fiataloknak bizony akár Kínával, Brazíliával és az USA-val szemben is meg kell állni a helyüket, mondta a kormányfő."

index.hu/belfold/2012/06/25/nem_botokat_vagatna_a_jobbik_a_kozmunkasokkal/
londonterminals 2012.12.11 22:56:49
@Fabius:

Itt megvan, a képre kattintva részletekben olvasható:

www.facebook.com/events/363183167111211/permalink/364811283615066/

"Dömötör Gergely
Tervezetben van a diátüntetés felkarolása, irányítása, ha esetleg nagyobb méreteket ölt? (...)"

Kurva anyátokat.
londonterminals 2012.12.11 23:28:10
@Fabius:

Itt elég bizonytalannak tűnnek. Rinyálnak, hogy lenácizzák őket, de kb. arra jutnak, hogy "gerillában", vagyis jelképek nélkül, nem felismerhetően kellene csinálniuk valamit.

Tudják már nyilván, hogy kikerült, de ettől még próbálkozhatnak. Kérdés, milyen sikerrel. Szerintem észnél lesznek a többiek.
Egyszer volt, hol nem volt, a Dózsa György úton túl, de a Körvasútsoron innen dolgozott az ember, aki legutóbbi öndefiníciója alapján már csak ilyen "feljelentős típus." Tündérmeseország fővárosának Feritél kerületének vezetője nem szereti, ha ellenfelei és egy idő után…..
londonterminals 2012.12.09 11:06:03
@vitéz Thapóccay néma bárány: @a szív fészkei:

Igen, nagyon jó. Van ez is:

www.shp.hu/hpc/userfiles/erdosvirag/kattrin_en_vetkem.pdf

Ez pedig a honlapja, itt minden olvasható tördelésben jelenik meg. :)

www.erdosvirag.hu
A hvg.hu rágalomhadjárata kifulladt. […] Kártyavárként omlottak össze a hvg.hu irányításával koholt vádak. […] Egy tiszta, jól hallható »bocsánatot kérünk« elegendő lesz. Ennek elmaradása esetén a hvg.hu és a hozzá csatlakozó tollforgatók végleg a hiteltelenség…..
londonterminals 2012.12.08 17:38:47
@dvhr: @jotunder: @tollaszerge:

Ez itt is relevánsnak tűnik.

hvg.hu/napi_merites/20120328_szerzoi_jog_sertes_schmitt_plagium

"...a szerzői jogi jogsértés megállapításához (...) elegendő lett volna megnézni az 1992-ben hatályos magyar szerzői jogi törvény idézésre és egy mű lefordítására vonatkozó rendelkezéseit."
londonterminals 2012.12.08 21:36:57
@tollaszerge:

Szerintem sem jogi kérdés, nyilvánvaló, hogy a diploma vagy a tudományos fokozat megszerzésének feltétele valamely kérdéskör önálló feldolgozásának a képessége. Minthogy a plágium ab ovo ennek bemutatását teszi lehetetlenné, magára valamit adó és az autonómiáját komolyan vevő egyetem ilyen esetben értelemszerűen vissza kellene hogy vonja az általa adott címet.

Ami a szerzői jogot illeti, azért lehet érdekes mégis itt, mert bár nem ad közvetlen eligazítást a követendő eljárásra, kőkemény jogszabályokkal - az idézésre vonatkozó rendelkezésekkel - támasztja alá, hogy az oklevél kiadásának feltételei nem álltak fenn, így ezzel is indokolhatóvá teszi, ha az egyetem saját hatáskörében dönt a visszavonásáról.
"...ne tanuljatok többet, mint mi jól esik - mondá az Úr - és megteremté a másolás fogalmát az ő igen nagy kegyelmében..." Kedves gyülekezet, világ keresztényei, kereszténydemokratái, fele és egész barátaim, Fidesz-KDNP kettős tagok és Pálffy Pista! Szomorú nap ez az én…..
londonterminals 2012.12.08 17:15:47
@a szív fészkei: @Fabius:

Doktorit csak a Pázmányon szerzett (szintén plagizált értekezéssel), az ELTE-n egyszerű szakdolgozatot adott be. Így arra nem vonatkozik a doktori szabályzat - amitől persze még találhatott volna más megoldást az egyetem.
Áder János tegnap ismét tett egy lépést káderkliséből kifelé vezető úton. A régen látott nagyságú fikacunamit kiváltó regisztrációs törvény Ádernek köszönhetően elindult alkotmányossági normakontrollra, nekünk halvány reményt, Orbánnak jelzésértékű sallert…..
londonterminals 2012.12.07 22:25:42
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @GeoCracker:

"Orbán Balsai Istvánból, a parlament Alkotmányügyi bizottságának fideszes elnökéből tavaly alkotmánybírót fabrikált, a szakmai feltételeknek való megfelelés, khm, kihívásai ellenére. Utódja a bizottsági elnöki székben Salamon László lett. Hétfőn a jelek szerint őt ugyancsak alkotmánybírónak fogja jelölni a kormányoldal. Ez a pozíció tehát úgy tűnik, csak afféle edzőterem az AB-tagságra. Senkit nem akarok megijeszteni, de a bizottság jelenlegi alelnöke, aki Salamon helyére léphet a kilövőállásban, Papcsák Ferenc."

www.facebook.com/javorbenedek/posts/472137232827747

Ha igaznak bizonyulna, ez pl. alátámasztaná a teóriátokat. :D
londonterminals 2012.12.07 22:52:37
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nana. Kizárt, hogy Havasi B. vagy bárki abból a tetűseregletből képes legyen erre. Tehetség kell hozzá ugyanis. :D

feketegyorgynaploja.tumblr.com/post/37342016356/a-belso-poezis

Ugye az megvan, hogy ebből a

"Fekete vizen, fekete legény,
Hajh kutyafáját, szomorú legény"

Karinthy Ady-paródiájából, a Moslék-országból van,

(a "Földiekkel játszó csalfa [eredetileg égi] tünemény" pedig Csokonai-torzítás).

Ha te elhiszed, hogy a kormány frissen kinevezett kulturális megbízottjáról ilyen paródiát gyárt a saját miniszterelnöki sajtóirodájának vezetője és a sleppje, azzal azt állítod, hogy maga az egész Orbán-vircsaft egy gigantikus abszurd performance, aminek akkor lesz vége, amikor erre mindenki ráébred végre. És akkor nevethetünk majd, hogy milyen jó, csak rémálom volt az egész. :D
londonterminals 2012.12.07 23:27:05
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Pedig ez a vers érettségi tétel lesz. Van még benne Babits, József Attila, Weöres Sándor, Majka és Edda is. :D És minden, ami fekete. :D
"Próbálom én, unos és untalan, de egyszerre vagyok súlyos és súlytalan, ahogy erőlködök újra talpra állok, de akkor is vagyok, ha semmit nem csinálok! Gyöngyöt szórok a disznók elé, adom a pofont a szarnak, Kalimpálok a semmi után, fejjel megyek a falnak. " (via) Az…..
londonterminals 2012.12.04 23:55:14
@a szív fészkei:

Lassan összegyűlnek az ezen a címen írt kiváló publicisztikák. A rule of law és a rule by law szembeállítása telitalálat.

2010-ben Halmai Gábor: Búcsú a jogállamtól

"Ez az írás talán túlságosan szubjektív és indulatos hangvételű, de úgy érzem, olyasmit készülnek elvenni tőlem (és persze honfitársaimtól is, még ha nem is mindannyian veszik észre, sőt egyesek talán nem is fájlalják), ami nemcsak alkotmányjogászi szakmám miatt, hanem emberként és polgárként egyaránt nagyon sokat jelent számomra: a lehetőséget, hogy alkotmányos demokráciában élhessek hazámban."

www.es.hu/index.php?view=doc;26392

Ja, és ma megint kiderült, hogy nem lesznek választások, mert a regisztrációt le sem lehet bonyolítani. Voltaképp csak az a meglepő, hogy eddig senkinek nem jutott eszébe ezt konkrétan kiszámolni.

"ha 160 nap áll rendelkezésre a regisztrációra, akkor egy jegyző a napi nyolcórás munkaidejében összesen 25400 főt tud regisztrálni, ha semmi mást nem csinál. Ez pedig azt jelenti például a XI. kerületben, ahol 130 ezer választópolgár van, hogy negyedük is alig fog tudni regisztrálni."

Ám regisztrálni elektronikus úton is lehet, de csak annak, akinek van ügyfélkapu regisztrációja. Schmuck Andor felkért negyven embert, hogy próbáljon első körben csak időpontot szerezni az önkormányzatnál, hogy ügyfélkaput nyithasson, ez két óra alatt sem sikerült. A IX. kerületben például azt mondták nekik, hogy kérjenek időpontot az ügyfélkapun keresztül. Amikor emlékeztették arra, hogy éppen ügyfélkapu nyitáshoz kérnének időpontot, azt közölték az önkormányzatnál, hogy kérjenek meg valakit, akinek van már ügyfélkapuja.

Ahol találtak végre olyan okmányirodát, ahol lehet személyesen is időpontot is kérni, ott is bonyolult volt. Az automaták, melyekből időponthoz lehetett jutni, félórás időközönként adott ügyintézési időpontot, ami annak fényében érdekes, hogy Gulyás Gergely fideszes képviselő korábban úgy fogalmazott: „indokolatlan a félelemkeltés és semmilyen akadálya nincs, hogy a választópolgárok az egy percet igénybe vevő névjegyzékbevétel után gyakorolhassák a választójogukat”.
londonterminals 2012.12.05 00:15:43
@rodeo36: @a szív fészkei:

Röhögjünk vagy sírjunk? Képtelenség eldönteni.
Sajátos szerepcserének lehettünk tanúi tegnap. A NEM tüntetés hatására az eddig agresszorkodó Jobbik sietett kijelenteni Vona Gábor szájával, hogy kedves nép, be tetszettünk fosni, mostan találtunk rettegni valót mert meg leszünk ám semmisítve. Úgybiza. Az…..
londonterminals 2012.12.03 18:50:26
"a Fidesz mostani politikájának alapelemei nagyrészt közösek a klasszikus nácizmussal, úgymint:

antiliberalizmus, annak sugallása, hogy a liberalizmus nemzetellenes dolog,


a képviseleti elv semmibe vétele, pótlása a nép (fideszül a magyar emberek) és a karizmatikus vezető közötti titokzatos kapcsolattal,

a kormány azonosítása a nemzettel („volt a tavalyi év végén Magyarországgal szemben egy olyan támadás, amelytől bizonyos erők azt remélhették…, hogy politikai változást kényszerít ki Magyarországon, beleértve ennek személyi konzekvenciáit is”),

a hatalmi elit belső viszonyainak láthatatlansága,

a paranoiás idegenellenesség, az ország elleni külföldi összeesküvés feltételezése, a nyugati demokráciáktól való felszabadítás mitológiája,

Dolchstoß-elmélet, a belső árulók és a külső ellenségek összejátszásának feltételezése és sulykolása,

népi kollektivizmus, etnikai esszencializmus (amiből az következik, hogy vannak igazi és nem igazi magyarok), történelmi és földmisztika,

az ösztönös tudás, a népi egyszerűség dicsérete a „városi”, „dekadens” civilizációval és tanulható tudással szemben,

a politikának ellenségek harcaként való felfogása, erőkultusz, agresszivitás és megbélyegzés mint a politikai nyelv alaphangja,

az érdekek közötti kompromisszumok megvetése,

a gazdaságban a népesség kettéosztása olyanokra, akik méltóak az állam kegyeire, és akik nem (de attól még kötelező dolgozniuk),

a kormányzattal való szoros együttműködés mint a magántőke sikerességének feltétele,

a “spekuláns” tőke és a hitelezők feltüntetése minden gazdasági baj okozójaként, a munka állami kultusza hivatásos politikusok részéről

- és persze a parlament végső leértékelése, a szabad és tisztességes választások lehetetlenné tétele.

Hozzá kell tenni, hogy mindezek az elvek többnyire nem a német nácizmus hatására jelentek meg a magyar politikai hagyományban. És hogy eredőjük akkor is az A típusú, alapjáratban nem véres, csak rendkívül kártékony antiszemitizmus, ha az őket hirdető politikus hetenként avat újabb holokauszt-emlékművet. De nem ez a legnagyobb baj velük, ez csak elkerülhetetlen kísérőjelenség.

Oszt ezek ellen mikor tüntetünk?"

kapitalizmus.hvg.hu/2012/12/01/javaslat-tuntetesre/
londonterminals 2012.12.03 19:33:46
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

"És ne engem szidj: PÖCS - Polgári Öntevékeny Csoport; ezt anno Viktor találta ki, az egész baloldal hahotázott is rajta. :D"

OV véletlenül sem volt ilyen szellemes, ez városi legenda. A Polgári Öntevékeny Csoportot (PÖCS) sokkal régebben, a 90-es évek elején találta ki valaki. Be is jegyezték pártként is. :D

www.valasztas.hu/ujweb/inf/partok.htm

Amikor 2002-ben Orbán útjára indította a polgári köröket, volt egy kis kavar, akkor keletkezhetett ez a legenda, és lehet, hogy később is lenyúlták mások ezt a nevet, de ez az eredeti.
londonterminals 2012.12.03 19:40:51
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

Amúgy tényleg felfoghatatlan, hogy egy ilyen unalmas, puffogó faszkalapon mit eszik bárki is. :D
Világszerte üldözik a keresztényeket - mondja Rétvári Bence, mire Víz Péter a Nemzetközi Krisztusi Szolidaritás - az ezmiazt majd magyarázza el valaki kommentben, mert az én ateista képzeletemben ők, tudjátok, világszerte megfeszítve szolidárisak, hogy átérezzék az Úrjézus…..
londonterminals 2012.12.02 22:37:14
londonterminals 2012.12.02 22:39:04
@Mariann19:

Vesztesnek ne érezd magad. A véleményed a tiéd, ha kisebbségben maradsz vele, az nem vereség. :)
londonterminals 2012.12.02 22:49:19
@Fabius:

"a Fidesz is szükségét érzi"

Így igaz - a kérdés csak az, hogy miért. Valamiért úgy sejtem, nem a civilizált, demokratikus politikai erők csoportjába való megtérés őszinte vágya vezérli őket bensejükből. :D
Kedves Népem! Tündérbogaraim. Így állunk? Így? Pofáztok és szembeszegültök? Lármáztok, elégedetlenek vagytok és a beletörődés  kompromisszum legkisebb jele nélkül képesek vagytok még mindig ezen a regisztráción műbalhézni?  Lárifári!  Nem…..
londonterminals 2012.12.02 12:55:05
@a szív fészkei: @vénkujon: @De hol van Columbo felesége?: @rodeo36:

Na így keletkeznek a városi legendák. :D Boli nem leplezett le semmit, csak Stefánia húzta a blogon (nem a sajátján, hanem a morgásjogán), Boli és épészmérnök pedig ezt bevették.

Itt lehet megnézni a párbeszédet.

morgasjoga.blog.hu/2012/11/22/hazank_soha_nem_lesz_joleti_allam/fullcommentlist/1#c18363805

21:26:36-tól
22:55:41-ig
londonterminals 2012.12.02 13:24:40
@a szív fészkei:

+1

Stefánia szórakoztató volt, ellentétben a sok segg, unalmas, undorító kis nácival, akik itt habzanak és olvashatatlaná teszik a blogot.

Quarelin? Szerintem az a legjobb fejfájás ellen. Amúgy az ott csak egy vicces párbeszéd, semmi náculás, de ráérsz. :)

Ami meg a tüntetést illeti, anyámnak van igaza: nem olyan fontos Rogán és a Fidesz, hogy izgassa magát miattuk az ember. És szerinte meg lesz téve minden ezügyben. Legyen igaza.

Nácik helyett olvasd el Kuncze nyilatkozatát, vagy a Galamuson megjelent négyféle véleményt. Fel nem oldja egyik sem a csapdát, de igaz és értelmes emberek véleménye mindegyik.

galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=178050:kuncze-gabor-nyilatkozata-a-vasarnapi-demonstraciorol&catid=79:kiemelt-hirek&Itemid=115
londonterminals 2012.12.02 13:45:53
@a szív fészkei:

Igen, én sem tudom túltenni magam rajta. És még abszurdabb, ha belegondolok, hogy Rogán ott lesz, de a DK és Kuncze nem. Akkor hogy is van ez tehát?

Fejfájás ellen nem jó, de ezt helyettem írták:

galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=178051:menjek-ne-menjek&catid=71:a-napi-apro&Itemid=109

Ez amúgy jó megoldás a férjeddel. :)
Tűzgömb szállt el Magyarország fölött, és kicsivel később megszületett - nem, nem az Úrjézus 2.0 - Palesztina. A felhőtlen örömbe némi üröm vegyült, mert itthon a piréz-izraeli összeesküvés úgy átbaszta a palánkon a numero unó parlamenti pizsamanácit, hogy a…..
londonterminals 2012.11.30 10:31:27
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Az durva, ha én azt, hogy a Jobbik a nevetségessé válást is vállalva próbálja elterelni a figyelmet a fidesz készülődő választási csalásáról, mint az alkotmányos rend és a demokrácia elleni tevőleges fellépést, szimplán hazaárulásnak nevezem?

Mondjuk, eddig működik..."

+1
londonterminals 2012.11.30 10:40:29
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"kurva unalmas, hogy benézek ide és állandóan az látom, hogy Gábris vagy 3 képernyő hosszan idézgeti a kuruc, vagy valamelyik hasonló szennylap anyagát, lapátolja be a szart és fost ide"

+1

A saját megjegyzései aljasságát pedig nem menti, hogy láthatólag rögeszmés, beteg náci.
londonterminals 2012.11.30 10:46:16
@Secnir:

Fején találtad a szöget. Csak nem fogalmazol elég egyértelműen: a Moszad szervezte az egész színjátékot, csak azért, hogy legyen indok végre lerohanni a palesztin területeket. Meg Iránt. Ja, igen, ezt le is írtad.
londonterminals 2012.11.29 13:04:36
@fuhur:

Wittner Mária fideszes országgyűlési képviselő, a Magyar Gárda zászlóanyja, aki szerint "hazánkban Jézus Krisztus és a Sátán vív háborút, de nekünk magyaroknak nincs félnivalónk, mert a legjobb égi közbenjárónk van".
Mesterházy Attila azt álmodta, hogy ő lesz a bajnaigordon.  Hogy ezt tudatmódosító varázsgomba, vagy az MSZP felemeléséréért kifejtett kétéves erőlködés hatására fellépő agyi károsodás következtében álmodta, azt a Kökény Mihály vezette tudóscsoport most próbálja…..
londonterminals 2012.11.29 12:35:02
Mégis milyen személyekre számít bárki is az MSZP-től? Amióta a reformszárnyuk kivált, így néznek ki. Ráadásul ez csak a tárgyalódelegációk listája - lehet spekulálni a továbbiakra nézve, meg öklendezni, de a fától nem látni az erdőt merő értelmetlenség.

Létrejött egy _választói_ szövetségre építő szervezet, az E14, amely a létező Orbán-ellenes erők és szavazók összefogását kísérli meg. Egy lényeges dolog van abban, amit az MSZP lépett: hogy jelezte, hajlandó az összefogásra és a közös lista- és jelöltállításra. Ha nem ezt tette volna, már most lehetne búcsút inteni az összefogósdinak. Persze hogy visszatetsző, hogy az MSZPmegpróbál úgy tenni, mintha ezt ő kezdeményezhetné, és persze hogy vannak visszatetsző figurák a képviselői közt. Ha nem lennének, az azt jelezné, hogy megtörtént az a reformja az MSZP-nek, ami nem történt meg, hanem kicsinálták helyette a reformert. De ez pillanatnyilag harmadrangú kérdés, ráadásul Bajnaiék és a DK is pontosan úgy reagált, ahogy kell: finoman megkerülték a kezdeményezés kérdését, és üdvözölték az együttműködés szándékát.

Rövidlátás azt hinni, hogy ezzel a névsorral eldőlt volna bármi is. Csak ezután kezdődnek a tárgyalások, az MSZP pedig pontosan tudja, hogy nem zsarolhat a végtelenségig, mert azzal az utolsó szavazóját is elveszítené, aki Orbánékat le akarja váltani.

Ha pedig valaki az E14-ben bízik mint olyan erőben, amely a sem az MSZP-re sem a Fideszre szavazni nem hajlandókat képviseli, ehhez csak egy "is" szócskát kell tennie - az E14 ugyanis pontosan arra vállalkozott, hogy megpróbálja egy platformra összehozni mindazokat, akik meg akarnak szabadulni az Orbán-maffiától. Ehhez pedig kellenek az MSZP szavazói.

Bajnaiék tárgyalni fognak, türelmesen és okosan, de nem mondhatják meg ők, kit küldjön az asztal másik oldalára a tárgyalópartner. És aki Bajnaiban és az E14-ben lát reményt, annak azt is látnia kell, hogy ez így működik, nem pedig minden lépésnél hisztizve. Maradjon Orbán, mert az MSZP lejáratódott figurákat is küld tárgyalni az együttműködés részleteiről? Na ne röhögtessenek már.
A lehetetlenre vállalkozik ma az a kormánypárti képviselő, aki a választóknak magyarázná a kiagyalt regisztrációt. Mégis van aki nekilát ennek a reménytelen próbálkozásnak, pedig pontosan tudja, hogy se az asztalnál ülő vitapartnere, se a teremben ülő közönség nem fog vele…..
londonterminals 2012.11.29 00:39:04
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Az újonnan megjelenő Együtt 2014 Mozgalom a teljes népesség 7 százalékának bizalmát élvezi a Tárki friss felmérése szerint."

Teljesen értelmetlenek, ráadásul félrevezetőek ezek a mérések, mert az Együtt14 nem "pártként startolt", amint a Tárki címében áll, vagyis nem riválisaként a többi ellenzéki pártnak, hanem azok potenciális ernyőszervezeteként.

Persze az valamennyire látszik belőle, hogy az Együtt főleg a bizonytalanokat tudta megmozdítani, ami nem rossz amúgy. De az teljesen átláthatatlan, hányan lehettek a jelenlegi ellenzéki pártok szavazói közül, akik az Együtt és az eddigi pártjuk közül voltak kénytelenek választani, holott a valóságos szituációban az egyikbe csomagolva lehetne a másikra szavazniuk.

www.tarki.hu/hu/news/2012/kitekint/20121128.html
Gyöngyösi Márton (Jobbik) képviselő kérésére közreadjuk a magyar kormány zsidó tagjainak listáját: Orbán ViktorSemjén ZsoltNavracsics TiborLázár JánosPintér SándorMartonyi JánosMatolcsy GyörgyBalog ZoltánNémeth LászlónéFazekas SándorHende CsabaVarga MihályTállai…..
londonterminals 2012.11.28 14:31:29
@HaKohen:

Léteznek még más előfordulásai is ennek a gesztusnak. Itt azért a Gyurcsány-félét idéztem, mert feltételeztem, hogy ennek a szatirikus pandanja lenne a posztbeli álidézet.

Oka a felidézésnek amúgy legfőképp az volt, hogy a magyar neten a kommenteket olvasva - például Stefánia kisasszonyról - elkerülhetetlennek tűnik, hogy nem csekély százalék komolyan veszi, hogy Orbán mondott ilyet, aki pedig nem, annak is növeli a poszt élvezeti értékét ez a háttéradat. :)
londonterminals 2012.11.28 14:42:01
@nandras01:

Egyetértek.

Szerintem Gyurcsány rémmémmé változása, és legfőképpen az a jelenség, hogy amúgy egész épelméjűnek látszó írástudók is erre a torzmémre, nem pedig a valódi közszereplő valódi szereplésére reflektálva képesek írni róla és utalni rá, mutatja a magyar nyilvánosság végtelenül színvonaltalan mivoltát.