Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rega

1 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Az igazi országimázs 2011.07.15 12:02:00
A nyár legviccesebb bulvársztorija idáig kétségkívül a dubajozás. A három közvetítő lekapcsolása után még csak egy 119 nevet tartalmazó portfólióról szóltak a hírek, de a Bors információi szerint már ezernél (!) jár az érintett lányok száma. Ezer dubajozó magyar…..
rega 2011.07.15 21:39:19
@Attilajukkaja: egyetértek..sok a baj..és fogalmam sincs, hogy kellene megoldani...
de az biztis nagy baj..hogy a valóságsók..tele vannak szexmunkásokkal..és Kovi a porno filmes..mo-on celebként működik..pedig mocskot gyárt...:(

nem tudom..de itt a női és a férfi szerepek is felborultak..és nagyjából mindenki rosszul érzi magát a bőrében.. a nők azt hiszik, hogy egy kapcsolatban szívességet tesznek..és "odaadják" a testüket..és neked ezért hálásnak kell lenned..pénzben..vagy ahogy csak tudsz...mi ez ha nem a prostitúció egy speciális formája???

:)
 Kasza Tibi egy balatoni hajón, a nyílt vízen fotózta Rácz Ildikót a Playboynak. Ildikó testét finom ékszerek borították, vagináját combjával takarta ki, hogy ne érezze magát teljesen meztelennek. Ildikó állítása szerint a fotózás szombaton volt Balatonfüred környékén.…..
Alekosz kedd este szembesítette múltjával Barbarát, aki partnerkereső oldalon kínálta bájait. A Bors megtudta, a másik két arajelölt "sem makulátlan erkölcsű úrilány". Sebestyén Balázs az RTL Klub nézőit kérte információgyűjtésre. Barbaráról már kiderült, hogy…..
rega 2011.05.25 12:46:14
@EXLEXMAN:

köszi..de sajna..azért ez nem változtat a tényeken...!
rega 2011.05.26 16:15:14
@Hutyibetyár:f.fej...!
A Radiocaféban már hónapok óta nem kaptak fizetést a munkatársak, és úgy tűnik ezen az sem segített, hogy az Econet (amit március óta Est Médiának hívnak, talán hogy összezavarják a hitelezőket) eladta a fővárosban és tiszta időben a környékén is fogható adót Veres…..
Alekosz nőkereső műsorának tegnapi kiadásában egy furcsaságra lehetett felfigyelni: az önjelölt szexkiborg hol bal, hol jobb fülében egy leukoplaszttal leragasztott izé van beletolva, amiről hirtelen felindulásunkban azt gondoltuk, hogy a titkosszolgálatoknál is rendszeresített,…..
rega 2011.05.12 15:06:44
@shitgun2:
EGYETÉRTEK........tiszta gáz...!!!!!!!! IGAZAD van..Lilu helyett legyen ANIKÓ!!!!!!!..mert őt legalább jó nézni..és tényleg nagyon szépen beszél!!..lehet, ha nagy a feszültség még sirni is fog nekünk :))
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
A két pasi meg egy kicsi című televíziós sorozat gyártója, a Warner Bros. Television hétfőn bejelentette, hogy felbontotta Charlie Sheen színész szerződését. "Gondos mérlegelés után a Warner Bros. Television azonnali hatállyal megszüntette Charlie Sheen színész…..
Ehhez túl sok mindent nem lehet hozzáfűzni. A találatot köszönjük malocznak...
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
Én tökéletesen megértem, hogy a lány a macskát választotta, ilyen a világon nincs. Rusty kalandjai a cukiságonez nem a történetben szereplő cica, csupán azt illusztrálja, hogy milyen édes tud lenni egy állat   Én 27 nő, ő 36 férfi. Kollegák voltunk. 4 évig.…..
„Az elején gumival szexeltünk, majd fokozatosan, az ismeretségünk elmélyülésével egyenes arányban, ez elmaradt. Egy szép nap hívatlan vendégek jelentek meg a szerszámomon” – következő történetünk az óvszerhasználat állandó fontosságára szeretne…..
rega 2010.10.16 17:36:01
@Leningrad: Gombásodj be te szerencsétlen..
1, nem veszi fel, mert eleged van belőled:))..nem azért nem veszi fel, hanem mert gyáva féreg, aki menekül a konfliktusokoktól, és döntéseektől.
2, Ő biztos nem lépett félre..hiszen azért suttogott..ugye nyuszi..

Ne ítélj, hogy ne ítéltess..és vigyázz a lelúzerezéssel..mert visszahat rád..és úgy maradsz..ostoba nuni :))
rega 2010.10.16 17:38:41
@Joe69: hogy kell újra éleszteni..érdekel!
Arra gondoltam, hogy ez nem mehet így tovább! Szeretném megalapítani  NANA!!! nevű egyesületet! NANA.:.na ne már, hogy a férfiakkal mindent meg lehet csinálni… 1, Ha egy nő kitalálja, hogy egy férfi molesztálta, gyakorlatilag minden bizonyíték nélkül a férfit…..
A pucér lantozás koronázatlan királya az RTL-nek köszönhetően az ország egyik legismertebb agglegénye lett, hetente 1,4 millió néző követi kalandjait a nőszerzés rögös útjain, meg még legalább ennyi a sajtóban megjelenő, "kiszivárogtatott" kamucikkekben, melyek…..