Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Simon Perverz

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Caviarius Igyunk valami finomat! 2010.05.08 16:36:00
  Most hívott a Gyuri, hogy átjönnének este egy kis grillezésre. Belesek a hűtőbe, hát, valami kaja van, de mit fogunk inni? Van még egy fél üveg kumiszos fanta, de azt a lányok nem szeretik. Elugrok gyorsan, veszek pár üveg osztrigás sört, meg néhány liter tökös kólát.…..
Subba Horváth Éva az időkapuban 2010.04.24 12:20:00
Kőkemény videó Éváról, sajnos effektek nélkül. Egy kínzó kérdés merült fel bennem: miért nem szólt a Mátrixból jött példány (hogy a Mátrix hogy jön nekik az időutazáshoz, azzal már nem terheltem az agyam, ha jól emlékszem ott párhuzamos világok vannak) az eredetinek,…..
Budapest Száksz Napirokkant 2010.04.21 07:30:00
László sem egy bőbeszédű alkat, ezt küldte a levelesdobozomba:"Szia!Tegnap délelőtt, Tesco Budaörs. Két helyet is elfoglalt az aranylábú. Természetesen még kártyája sem volt."Mit is mondhatnánk, Hajdú Péter sem csinálhatta volna szebben. Audi Q7-tel teszkóba…..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Simon Perverz 2010.04.20 19:30:27
Az egyenlőknél is vannak egyenlőbbek és a kiváltságosoknál is mindig vannak még kiváltságosabbak. Az arany hitelkártya már hétköznapi, a platina már egy fokkal jobb, na de az igazi királyok ezentúl szénfekete hitelkártyát fognak hanyagul az asztalra dobni, ha menőzni akarnak. A…..
Simon Perverz 2010.04.20 18:56:43
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
Simon Perverz 2010.04.17 13:15:44
Varánusz Riszálom, úgyis! 2010.04.17 08:00:00
Új taggal bővült a Jobbik liberális frakciója. Ha ilyen ütemben gyarapodnak, lassan kiszorulnak az igazhívő, bibliával kelő-fekvő tagok a pártból. A keresztény konzervativizmus fárasztó dolog. Ettől talán csak a nyakig begombolt Atillában képmutatás fárasztóbb. Nem csoda, ha…..
Ahogy a történelemben, úgy a popzenében sem lehet komolyan venni a „mi lett volna, ha” kezdetű megszólalásokat. Pedig mennyire szórakoztatóak is az ilyenek! Luvnyamusta vagy Bukszamusta. Beszélő név. Prosztópunk kétpercesek a szex, a drogok és a rákenroll…..
Simon Perverz 2010.04.14 17:26:58
Ezekkel a karmokkal?   ..
Az Apple ma frissítette a MacBook Pro termékcsaládot, lássunk, mit nyomkodhatunk ezentúl.Ahogy várható volt, az Apple behozta a képbe a Core i5-ös és Core i7-es processzorokat, ráadásul új videokártyákat szerelt a gépekbe, kivégezve a 9400M és 9600M-eket.A 13 colos modellekben…..
Ezt a posztot egy aggódó LMP-szimpatizánstól kaptuk. Ha hosszabban hozzászólnál az LMP-MSZP témához, írásodat a fenteslent@gmail.com címre várjuk. Az LMP nem lehet a 94-es SZDSZ. Ha ez bekövetkezik, a centrum ökopolitikai alternatívája elsüllyed, mint a hajdanvolt nemzeti…..
Lehet, hogy jön Billy Idol, a Massive Attack, a Pet Shop Boys, a Muse, vagy a Chemical Brothers - ráadásul a Balaton Sound több elekronikus hedlájnerét fel sem sorolom - de ha valami odabasz, az az utóbbi 35 év rockzenéjének egyik élő legendája: a Motörhead.  Nincs nagy dobra…..
Simon Perverz 2010.04.04 19:53:02
@Horvie: Oda is megyek, nyugi, nem kell miattam aggódni :))) Ha valakinek ez a szenzáció, hogy egy kb. 20 éve nem aktuális zenekar eljön hozzánk világvége alsóra játszani, ám legyen neki csoda. Jó, tudom, Motörizer stb., de akkor is. Sem a Lemmy-féle zene sem a basszusgitározása sem jön be, még a Rickenbackert is utálom. Fender Jazz Bass forever amúgy is. Persze ízlések és pofonok. Nem azt mondom, örüljön neki, akinek örülnie kell, hogy jönnek, meg ha valaki a retrót szereti, egészségére, de nem akkora szenzáció ez. Lemmytől egyedül azt a borzasztó pinamennyiséget irigylem, amiben hosszas életén keresztül részesülhetett. Ja és nem akarom a legendát megsérteni, de azt a büdös nagy gennyes pattanást kinyomhatná ott baloldalt az arcán.
Simon Perverz 2010.04.04 19:58:58
@xboxer: Pont azért írtam, amit írtam, mert körülnéztem "kisöcsém"! Hallgattam én 20 évvel ezelőtt is Metallicát, ne oktass. Sajnos olyan helyen élünk, ahol mindig csak a nem annyira népszerű, kopott, "b" kat. előadók járnak elvirágzásuk után legalább 5-10 évvel, lásd bármelyik fesztivál fellépőt. Ezt persze megpróbálják szenzációnak beállítani. A Motörhead is 20 éve let volna igazán nagyon-nagyon ütős dolog. Most csak egy szimplán jó hír. Erre próbáltam rávilágítani.
Habár Budapest ingatlanárak szempontjából jóval kedvezőbb, mint a nyugat-európai országok fővárosai (igaz, ennek meg is van az oka), azért nálunk is egyre kevésbé számít ritkaságnak az egymillió euró feletti vételár. Akad azonban olyan árcédula is, amely már nemzetközi…..
Simon Perverz 2010.04.03 14:21:34
Óriási lehetőség előtt állnak, annak ellenére, hogy a Jobbik csak "nemzeti radikális".Tény, hogy a Jobbik még mindig túl puhán fogalmaz a finomságokra érzékeny náci választók számára. Ez persze nem olyan óriási probléma. Első lépésként meg kell honosítani a…..
Minden jel arra utal, hogy kakukktojás került a turul fészkébe. Rendőrrugdosó Gárdista Nikiről kiderült, hogy számos pornófilmben vállalt szerepet, és a filmek címei bizony arról árulkodnak, hogy a művésznő nem volt válogatós a szerepek tekintetében... A választások…..
  A Mazda egy ideje már ott kavar a hot-hatch-ek között. Az előző Mazda 3 MPS-nek azonban még nem sikerült betörnie a belső körbe. Most itt az új, és nem ismer tréfát. Vélemények az azonos című írásunkról...
Most már elég! Most megvédjük a Jobbikot! Aljas és alávaló támadássorozat indult a jóravaló, derék és feddhetetlen jobbikos képviselő-jelöltekkel szemben. Nem igaz, hogy nem lehet elhinni, hogy Király András (most már csak volt szóvívő) egy jólnevelt tisztességes ember. Nem…..
A WRC-érának vége, jönnek az S2000-esek. Herczigék után Janikáék is bemutatták az idei autójukat, íme a vonatkozó sajtóközlemény.Peugeot-Total Hungária Rally TeamÚjra hazai pályákon – hűen a Peugeot-hozIfjabb Tóth Jánost talán senkinek sem kell bemutatni…..
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
A Tv2 az utolsó pillanatban, de azért már a TVR-Hét lapzártája után (hogy az RTL Klub már ne kavarhasson be) bejelentette hivatalosan is, hogy hogyan rügyeznek ki a sorozatok tavasszal. Ahogy már megírtuk, márciusban új részekkel jelentkezik Doktor House, 3-án az ötödik évad záró…..
MJ háziorvosa, Conrad Murray valószínűleg álmában sem gondolta, hogy egyszer majd (gonosz) főszerepet kaphat Michael Joseph Jackson (1958.08.29 - 2009.06.25) életrajzi filmjében. Sokkal reálisabbnak tűnt, hogy majd a 60 éves Tiger Woodsot fogja eljátszani valamilyen golfos…..
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
Simon Perverz 2010.02.11 17:10:19
@gauche caviar: Persze, hogy nincs alapja, már a kezdetekkor sem volt. Csak rávilágítottam egy olyan elméleti lehetőségre a precedensjog okán, amire még senki nem hívta fel a figyelmet eddig.

Továbbgondolva az eredeti igényt, ezzel egy olyan követelés-hullámot indíthatnának el, aminek beláthatatlan következményei lennének egy a felperesek részére kedvező ítélet esetében hazánkkal szemben és aminek már az elméleti lehetősége is borzasztó.

Egyébként szerintem nem életképes az egész, bár ki tudja, milyen háttéralkuk lesznek-lehetnek az ügy kapcsán. Nemzetközi jogban nem vagyok otthon, de szerintem is hülyeség, nem eszik olyan forrón a kását. Ha bárki belegondol, már az alapügy elvileg c-vágányra vihetné az egész magyar költségvetést. Ennek pedig nincs realitása.
Tényleg nem szerettem volna munkával foglalkozni a zalakarosi pihenés alatt, de megláttam ezt a gyorsan romló pletykát, amivel holnap már nem lehet mit kezdeni, szóval muszáj volt dolgozni. A 9to5Mac ugyanis azt állítja, hogy még ma új laptopokat mutat be az Apple.A lap úgy tudja, hogy…..
Nekem is erősen kezd elegem lenni a télből, ugorhatnánk április második felére. Jó volt egy ideig, hogy esett a hó, szép fehér volt, de most már inkább a macera van vele. Holnap meg állítólag még egy adag utánpótlást kapunk. Úgy hiányzik, mint púp a hátamra. Judit nálam is…..