Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blgon.hu nik

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Először a legfontosabb! Beszéltem ma a minisztérium képviselőjével aki az alábbiakat mondta: 1.) A rendelet a kérelem beadására adta a 2009.12.15.-i határidőt, és az ez évben elmaradt bérre reagál. Igazgatási, pénzügyi okok érdekében él a rendelet 2010. elejéig és…..
Egy anyagot kaptam a héten, ezt fel is teszem.A Szeretetszolgálat fellebbezése. Ez elmaradt és nem került még fel.Itt megnézhető: szeretetszolgalat.blog.hu/media/image/20091204_Makhoz_fellebbez%C3%A9s.pdfA szerdai megbeszéléssel kapcsolatban nem tudok semmi érdemlegeset leírni. Bea…..
Blgon.hu nik 2009.12.21 05:56:36
@téti: jól van de csak 1-körül leszek itthon akkor fel hívom őket ha valamit tudok irok
A Minisztérium munkatársa leküldte a listát, hogy kinek hová kell leadnia az igénylést.Mellékelten felteszem, itt letölthető:szeretetszolgalat.blog.hu/media/image/Fizet%C3%A9sek/Kirendelts%C3%A9g%20jegyz%C3%A9k.xls FONTOS!A megelőlegezés a MÁK Illetményszámfejtés éretmezése…..
Mivel a kistérségi formanyomtatvány nem jött meg, azt a hivatalos információ, hogy MINDENKI AZT A KÉRELMET TÖLTSE KI AMIT TEGNAP FELTETTEM!Továbbra is felhívnám mindenkinek a figyelmét, hogy a gördülékenyebb ügyintézés érdekében a helyi szakmai igazgató összegyűjtve,…..
Blgon.hu nik 2009.12.11 10:40:18
@ZZ: Szeretném megkérdezni, hogy én már leszámóltam, nekem minden papírom megvan, az eredetit kell mindenből vinni, vagy elég a fénymásolat?Köszönöm elöre is a válaszát!
Megkaptam. Ahogy ígértem felteszem. A kormány rendeletének a héten ki kell jönnie, hogy végrehajtható legyen. szeretetszolgalat.blog.hu/media/image/Korm_rend_dolg_kif.pdf Megpróbálom összefoglalni: Az Alvinczi nem kap pénzt a számlájára. Azokon a településeken…..