Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mondeo_v6

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság minden napra jut valami drónos sztori. Vannak már külön drónos fail videók (tanulságosak), biztonsági szakértők feje fájdul meg a Fehér Háznak ütköző dróntól, és természetesen gyönyörű videók készülnek ezekkel a repülő szerkezetekkel, olyan, mint az elhagyatott…..
Kimúlt a hét esztendős telefonom, kénytelen voltam újat vásárolni. Lehessen vele telefonálni - ennyi volt az igényem, ez maradéktalanul teljesült is. Csakhogy... Bárkit hívtam, senki -ismétlem: senki- nem vette fel. Egy nap telt el, mire megértettem az okát. Nem írta ki a…..
Olyan kemények és olyan sok volt az ugrató, hogy hátfájdalmakkal kórházba kerültek.Olyan köd volt, hogy csak a navigátor irányította a pilótát, a maximálisnál több bizalom kell ilyenkor.Olyan szűkek voltak az utak, hogy alig fértek el. És a nevek? Hányat ismersz közülük?A…..
A Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős a hat IRC-pontot érő hetedik helyen ért célba a legendás San Remo-ralin, amelynek szűk szerpentinjein a helyiek tapasztalata döntő. Ehhez képest Friciék most először versenyeztek itt – nem véletlen, hogy még az olaszok is gratuláltak! „Ez…..
Ki ne hallotta volna az apjától ezt az örök érvényű mondást? Nem biztos, hogy mindenki azonnal megértette, miről is szól ez a tömör életbölcsesség. Nekik mutatnék egy példát, egy egészen plasztikusat.A szerkesztőségi levelezőlista komoly fertő. Gyakran tűnnek fel levelek,…..
mondeo_v6 2012.06.01 19:50:03
Nem hittünk benne, de adtunk neki egy esélyt, mert tudományosan hangzott. Az eredmény majdnem mindenkit meglepett… Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
mondeo_v6 2012.04.13 14:42:56
@ne most:

az elm 327 az egy ECU hibakód és adat olvasó.
Van bluetooth-os verziója, én használom, nekem folyamatosan be van dugva a kocsiban, egy androidos programmal a kiolvasható értékeket tudja megjeleníteni, hibakódot olvasni/törölni.

Amit használok az kalkulál pillanatnyi fogyasztást, és el sem hinné az ember hogy mennyit leet spórolni 1mm gázpedál visszaengedés vagy beljebb nyomás segítségéval :)
Csodálatos forma!   Egy jó PX-R mindent megér. Amikor Herold felajánlotta az övét a múltkori PX-R nyavajgóposztom után bemutatásra, roppantul megörültem. Pár napon belül a pöfimotoromra pattantam, és elindultam Csepel agglomeráción kívül eső részére. Persze megint…..
Elég mondjuk az ötven-hatvanezres, ahhoz, hogy mi lehessünk a környék legkirályabb drifterei. Most, amikor már a csapból is Monster által kreált Ken Block folyik (Tényleg, mikor indul már WRC-ben, hogy megmutassa igazán mit tud? Volt róla szó nem?), egyre inkább divatba jön a…..