Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Star_Rory

22 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon imádom ezt az oldalt. Sok-sok idézet van.:)Egyik legjobb barátnőmé az oldal de remélem senki nem akar semmit se lopni az oldaláról.  http://www.edooblogja.blogol.hu/ ♥-♥..
Új suli vagy új osztály?! 90%-ban új osztályba megyek 10% hogy új iskolába. El is akarok menni innen de itt is akarok maradni. Anya nem engedi h új suliba menjek apa engedi. Szóval jól állok nagyon mert döntenem kell. Sajnos Edoo-t ott fogom hagyni és nem leszünk osztálytársak.…..
Még nyáron kedődött ez az egész. Edoo által meg ismertem egy pasit akinek arany szíve van. Persze csak barát ként tartottuk egymást. (Edoonak nagy országos cimborája volt/van/lesz!) Én is nagyon meg kedveltem, de nagyon büszke vagyok rá. Nyáron volt egy kis zűröm és magam alatt…..
Úgy volt hogy nem lesz szilveszterem se..de nem így alakult :)Nagyon jól elvoltam. Sok hülyülés meg ilyenek nagyon ott volt nekem tetszett csak a vége nem nagyon annyibol hogy mindenki álmos volt, de jó volt zombi ként ki nézni. Élvezetes pillanat volt.…..
                               ♥...
                    ♥...
Reggel ugy volt h találkozok valakivel. Erre olyan jól elkerültük egymást mint a nem tudom mi, de viszont utánna mentem mamámhoz. Mert kb 2 hete nem voltam nála fent. :) Estém gyönyörű volt *____* Köszönöm nektek.!Mai beszólások:"elfoglalták a hidat! most hol…..
Star_Rory 2009.12.29 22:44:32
Amikor úgy döntöttünk hogy:                ♥...
Most nagyon örül a fejem mert meg engedték hogy 3 barátnőm itt legyen nállam szilveszterkor. Örülni fogok majd a jó kis Baileys-nek amit imádok. *__* (képek majd lesznek róla ha olyan lesz a fejem…..
..ugy történt hogy...Tegnap Edoomondta hogy kamozzunk én bele mentem, de csak azért mert jó vele hülyüni kamon keresztül. Mire észbe kaptam össze állított rollam egy kamos képet kicsit lepődtem meg...itt is…..
Utólag is BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK! :)Életem leg roszabb karácsonya volt. :(..Ilyen még sose volt. A családról meg ne is beszéljünk..         ♥...
Végre!! Téli szünet van !! Imádom. :D A de-ről nem mondok semmit, de már olyan 12:00-től kezdett jó lenni. Emlékeztünk Ignácra na ez egy külön történet. Nyáron amikor kimentünk a tanyára Edooval és Robival..éjell néztük a bárány felhőket & közbe a Csüngős…..
  Anti Fitness Club - LéleKzet:  Van az a pont, mikor végre elhagyom minden bajlós gondolatom. S kicsit elrugaszkodom, súlytalanul. Vagy menekülök, ha a mécses eltörött. Hogyha villámlik, dörög. S éjjel vissza úgyse jövök céltalanul. És hogy hajnalban hol tör…..
Aránylag nagyon jó napom volt, de a holnapi nap az utolsó nap végre ennek nagyon örülök. Viszont 6. órába írok állítólag egy témazárót. Nah jippy. Főleg hogy még rövidített órák lesznek még jobb. Hogy fogom meg írni foggalmam nincs. Osztályból leszünk kemény 10-en vagy…..
Régen írtam szoval gondoltam írok is valamit!...Sok minden történt velem. Sajnos rosz is. :/Az osztály főnök írt anyának egy levelet hogy 11 óra nincs leigazolva. Azt hittem ha anya megtudja lefejel alapból, de nem így történt csak ennyit mondott te csavargós. Én meg felmentem a…..
Ilyen nem mostanába volt hogy ennyire megbízzak két személybe. Nagyon imádom őket (persze barátilag nem kell férre érteni). Nem akarom őket elveszíteni soha.Szeretlek titeket. :)   Daniii ( LLLL )        Dawe Dependence ( LLLL…..
Star_Rory 2009.12.11 20:49:04
Boldog születésnapot kívánok Robinak ♥(édes 16-os) :D       ♥szrtlk&imdlk♥..
Boldog Születésnapot WhozZy! :) (Utólag is ^^)         ♥szrtlk&imdlk♥..
Hol is kezdjem..a szerdai nap nem épp ugy alakult ahogy kellet volna. Itthon kellett hogy maradjak. Magas lázam volt. Másnap elmentem reggel a dokihoz és valami vírusos valamit kaptam el. Azt mondta az orvos hogy valószínű hogy nem a H1N1-es vírus, de mondott olyat is hogy lehet lesz még…..
Boldog nénapot kívánok Tóth Juditnak! (Igaz hogy egy nappal később de most jutottam el idáig.)      ♥szrtlk&imdlk♥..
Elkezdtem a blogot mert gondoltam olyan információt is le írhatok ami másnak is segít. Lehet hogy épp nem fog segíteni mindíg de hátha. :)  Sok barátom van párat felsorolok mert őket imádom ha nem élnének én meg halnék az biztos:Edoo ( LLLL )Petraa. ( LLLL )Dóri ( LLLL )Judy (…..