Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atesz.

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Kétségkívül az volna a legtermészetesebb, ha mindenkor a legjobb állna az élen, a legokosabb és a legtöbbet tudó, a legerősebb és a legvértezettebb, az a szem, amely legmesszebbre lát előre is és hátra is, ama világító gyújtópont, melyben a világ minden sugara…..
Bérlő: Szentendrei Tűzoltóság Bérlő profilja: Tűzoltás Irodaház: Tűzoltó Laktanya   Belsőépítész: Tűzoltók…..
Zoltántól kaptunk egy levelet, amit ő már 6 héttel ezelőtt elküldött a X. kerületi Önkormányzatnak és azóta sem kapott rá választ. Ezért most elküldte nekünk is és két internetes újságnak is, bízván abban, hogy esetleg történik valami a nyilvánosság bevonásával. Bár a…..
Mint azt a rendszeres olvasók már megszokhatták, akkor írok a blogra saját posztot, ha valami nagyon felbosszant, kiakaszt, őrületbe kerget, felidegesít, kiveri a biztosítékot. Mivel alapjáraton nyugodt természetű ember vagyok, ilyen eset ritkán van, de most megint akadt egy. Az egész…..
Ha már ilyen ráhúzós levelet kaptam, bevezetésképpen elmesélem egy saját, pénteki történetemet. Egy ügyféltől mentem a másikhoz a Hegyalja út belső sávjában a Duna felé, összefüggő kocsisor volt mindkét sávban, de rendesen haladtunk. Mivel a híd előtt jobbra kellett…..
Geekblog Red 2010.11.29 15:00:00
Találós kérdés: hogy lehet rossz egy olyan film, amiben Helen Mirren estélyiben lyuggat szitává egy autót egy böhömnagy gépágyú segítségével? Egy tökéletes világban erre a „sehogy” lenne a helyes válasz. De csak ha még esetleg nem tudnánk, Robert Schwentke gyorsan a…..
Igazából nem tudok mit hozzátenni Egy autós leveléhez, pont az ilyen agyatlanok miatt halnak meg még mindig sokan az utakon. Egy tegnapi (10.06) történetet szeretnék megosztani, ami több szempontból is arra utal, hogy Magyarországon milyen vadállatok (potenciális gyilkosok) élnek -…..
Van, hogy az ember nagyon ideges, minden ér kidagad a homlokán. De mindegy, hogy ezt mi okozza, nem jogosít fel senkit arra, hogy nekiálljon szidalmazni másokat, pláne úgy, hogy ő volt a szabálytalan és ezt tette szóvá esetünkben Dinyus. És persze megint olyan sietős autóvezető a…..
Atesz. 2010.08.11 12:50:56
@teabore: A hozzászóló véleményem szerint nem azt írta, hogy a biciklishez legyen ilyen közel előzés közbe, hanem, ennyit lógjon át a szemközti sávba, ahol a közlekedő lehúzódik a jobb szélére az útnak, és mindenki szépen mehet a dolgára. Nyilván az ilyen előzésnek előfeltétele a megfelelően széles út.

Amúgy ha valaki tényleg siet, akkor nem fog megállni, ugyanolyan ez, mint amikor tényleg durva vészhelyzet van, akkor nincs idő dudálgatni sem.
autózz! Sokkterápia 2010.07.12 11:40:40
A tegnapi poszt hatására küldte egy olvasó az alábbi videót, az abban szereplő idióta BMW-s baromnak ajánlom figyelmébe. Meg persze mindenki másnak is. A teljes hatás kedvéért nem árt a hangszórót is bekapcsolni hozzá. Szeretünk nem belegondolni és nem venni tudomást róla, hogy…..
Szó szerint ütős történetet küldött be aszfaltbetyár. Egyértelműen elsőbbsége volt, amikor nekiment egy másik autós, aki ennek ellenére nem akarta elismerni a felelősségét. Tudom, hogy elég érzékeny téma a vétkes fél etnikai hovatartozása miatt, ezért külön kérlek…..
„Nem szép dolog” – így összegezte véleményét a fizetéscsökkentést felvető kormányzati törekvésekről Simor a fentiek alapján és az alapján, hogy a Fidesz-kormánynak most jutott eszébe elővenni a témát, nem pedig elődje, Járai Zsigmond jegybankelnöksége…..
Gondolkodtam rajta, hogy Ádám linkjét csak a blog facebook oldalára linkeljem-e be, vagy annak ellenére tegyem ki külön posztnak, hogy semmi kommentár nincsen hozzá. A videó viszont megér annyit, hogy utóbbi változat mellett döntsek, mert tökéletesen látszik általa, sokszor hiába…..
Örülök, amikor KRESZ kérdéses levelet kapok, mert akár a posztolónak van igaza, akár nem, vagy épp csak meg szeretne tudni valami, ami számára nem egyértelmű, gyakoribb, hogy mások is tanulhatnak belőle. Viasz Major arról érdeklődik, hogy gáz-e, ha a lenti képen látható…..
A poszt egy hatrészes sorozat harmadik darabja, a folytatás hétfőn jelenik meg. Az első rész a Fideszről, a második a Jobbikról szólt. Az ötlet a következő. Fogom az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat két alapvető üzenetre csupaszítom: egy…..
Tudom, hogy a címről szinte mindenkinek ugyanaz a visszatérő mondat jutott az eszébe, de nem, nem arról lesz szó, hogy valakinek állítólag szült a felesége és ezért hajtott kétszázzal. Na jó, nem biztos, de ha neked nem ez ugrott be, akkor nem olvasol elég autózz! blogot. Amiről…..
Az alábbi örvendetes hírt közölte nemrégiben a kemma.hu:"Új pályázati lehetőséggel fejlesztenék a komáromi Monostori-erőd Duna-bástyáját. A projekt illeszkedik a Közép-Dunántúli Operatív Program turizmus- és attrakciófejlesztési elképzeléseibe."A Duna-bástya…..
Mit tehet a naiv ügyfél, akinek az inkasszós megbizását 60 nap alatt dolgozza fel a bank? Vajon miért a Netrisk gyűjti be ezt a papírt, amikor a bank az ügyfelétől közvetlenül beadott beszedési felhatalmazást azonnal feldolgozza? 2009 végén a Netrisk.hu biztosítási alkuszon…..
Mire jó a régi videókazetta, ha a videó már tönkrement. Kidobni ugye nem fogjuk, ez egyértelmű. Tarthatjuk a polcon, vagy egy dobozban a szekrény mélyén, esetleg a pincében egy sötét sarokban. Mennyivel jobb felhasználási módja azonban, ha kedvenc filmjeink szem előtt lennének és…..
Gulyásdemokrácia A messiásváró 2010.01.18 18:20:00
Az MSZP megnyerte a választást. Nem hitte el senki, először még ők sem, annyira ellentmondott minden várakozásnak. Aztán jött a népszerűségvesztés, a biztosnak elkönyvelt jobboldali győzelem, a szoci belharc, a ciklus közbeni miniszterelnök-váltás, és az MSZP újra megnyerte a…..
Sokáig gondolkodtam rajta, hogy leközöljem-e Gábor levelét, mert a sportban elért eredményei miatt Erdei Zsoltot tisztelem és becsülöm, de végül úgy döntöttem, bevállalom, hogy kapok én is a pofámba. Ő is emberből van, biztos szar napja volt, nem épp a megfelelő módot…..