Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lánczi sixx... izé... suxx

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ha az Avatar viszi haza a Golden Globe-ot, a nemzetközi újságíró-társadalom nevében azt üzenjük Hollywoodnak, többé nincs szükség sztárokra és híres színészekre, a forgatókönyv-formulát se muszáj annyira leporolni, elég, ha a stúdiók leteszik az asztalra azt a csaknem…..
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.20 21:10:41
@freakin': mihez képest? Pl. a Mézga család grafikai megoldásai kifejezetten tetszenek mind a mai napig. Ha meggondolom, a Star Wars rajzfilmsorozaté is tetszik.
Játékokról nem nagyon tudok nyilatkozni, mert az IL-2 1946-tal játszok szinte kizárólag, az meg ilyen szempontból nem képviseli a csúcsot. Talán az utóda, ha valamikor megjelenik.
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.21 10:35:08
@freakin': szerintem te vagy a barom, de mind1, ezen nem veszünk össze. Az Avatar egy hatékony marketinggel megtámogatott híg fos. Fotorealisztikus? Nézd meg azt a videot, amit belinkeltem! Ez csak egy összegányolt hulladék, kb. egy kategória a 3D-s Vuk változattal...
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.21 17:20:53
@freakin': minimális eszed lenne, felfognád amit írtam...
De tőled nem várom el.
Subba Szomorú évforduló 2010.01.20 20:28:00
Jimmynk ma lenne 52 éves! Ahogy a borstól megtudtuk, fia, Krisztián most jelenteti meg első albumát, amivel ha nem is lép apja nyomdokaiba, mindenképp enyhítheti a Jimmy után keletkezett űrt. Akinek esetleg nem lenne szimpatikus Krisztián, az beléphet a számos (nagyjából harminc!)…..
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.21 08:27:02
Hát nem tudom. nekem töriórán olyanok jártak az eszemben, hogy "de jó lenne smackózni" meg hogy "bakker sose ittam még Martinit", de ez biztos azért volt, mert papok tanítottak. Sokkos bezzeg - figyelem, kedves oktatási reformerek! - szörnyű szóviccet fabrikált,…..
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.21 07:51:24
A Homáron éppen az Electro World szennyes titkait teregeti ki egy volt alkalmazott, úgyhogy emelem a tétet, és magát az Indexet adom ki mindjárt. Úgyis egy csomóan szokták kérdezni, hogy milyen online újságírónak lenni. Szombat éjjel ilyen volt: Öregedő laphoz képest kifejezetten…..
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.18 13:37:18
@Tsabi: az országot nem keverném ide. De hogy az indexből azért lett ilyen gusztustalan szennylap, mert ilyen kretén pöcsök szerkesztik, mint eme cikkecske szerzője és tettestársai... az tuti!
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.19 08:16:45
@szily: te tipikus példája vagy azoknak a kretén, semirresejó firkászoknak, akik tönkrebaszták az indexet. Ha neked az siker, hogy undorodnak tőletek az emberek...hát ne legyen nagyobb örömöd ebben az életben. Azért szívesen végignézném, amint a Dunába fulladsz, hamár a Balatonba nem sikerült. :DDD
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.19 08:20:18
@untermensch: engem egy dolog miatt bosszant (nem is tudom, miről szól, leszámítva az első megjelenésüket, sohasem olvasom el, mint böfögnek), mert állítólag a szarháziak (=index) reklámjainak elviseléséért cserébe esélyt kap a blogger az index.hu-n történő megjelenésre, ami még mindig relative jó reklámnak számít. És akkor ahelyett, hogy az érdekes, értelmes blogokat reklámoznák, telibasszák a felületet a saját mocskukkal.
És annyira buták, hogy ez az apróság nem is jut el a tudatukig.

(amint látom, közel 10%-kal csökkent az index látogatottsága, úgyhogy voltaképp jó úton járnak a fiúk... esélyes, hogy lassanként lehúzhatják a rolót :DDD )
Az ismert trashtévés humorista új szerepben tűnik fel Janó digitális-primitív stílusú, a híresemberfejű híresember alfajba tartozó "képviccén". A fejoperáció a jelek szerint pompásan sikerült, így az őrült sebész létrehozta a fúziós gitárzene kedvelőinek új…..
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.19 08:14:21
@Eugenius: nem is próbálom, mert ilyen mély szellemi nyomorra nem vágyom.
Viszont elveszi a helyet értelmes blogoktól, valahányszor felbukkan az index főoldalán (amit már csak azért nézek, mert néha normális blogokra lehet bukkanni. Igaz, egyre ritkábban, mert inkább a szerkesztőségi nyaloncokat nyomják. Amilyen ez a szemét is.)
Sziasztok!   Én viszonylag régen dolgozom „fejvadász” cégnél, megosztok veletek néhány kulisszatitkot. Gyanítom, a legtöbb ide járó embernek nem fogok tudni újat mondani, de talán lesz akit érdekel. A legtöbben az taglalják, hogy miért nem veszik fel őket a…..
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.19 07:50:50
@Petrodon: szerinted egy fejvadász cég ügyintézőjének mennyi esze kell, hogy legyen? Tapasztalataim szerint középiskolából, főiskoláról frissen kikerült, táncosnőnek alkalmatlan szőkék dogloznak ilyen helyeken.
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.19 07:53:29
@AvgDvl: én épp ezért úgy fél éve végleg feladtam az álláskeresést. Minek? Ha céghez jelentkezel, jó esetben ott is a HR-es picsával találkozol először és utoljára, akinek fingja sincs a pályázott állás szakmai részéről, de nagyon jól ki tud oktatni, ha kifelejted az önéletrajzodból, mi volt az óvodában a jeled...
Ismerjék meg az embert, aki - levelezgetésben kimerülő - harcot indított a híres hamburgeres ellen, mert az megerőszakolja a magyar ábécét. Mártont sérti, hogy a McDonald's CBH-nak nevezi a csirke-bacon-hagyma-szendvicset, pedig a csirke szó cs-vel kezdődik. Engem aztán nem zavarnak…..
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.18 13:35:40
A lenti sztori főszereplője egy kulturáltan átszórakozott éjszaka utána kórházban köt ki, ahol ellátják, majd hazaindul. A városban tombol a sztrájk, de a metró szerencsére jár, ám a biztonsági őr nem engedi felszállni, szerinte ilyen állapotban csak a felszíni közlekedést…..
Subba Vasárnapina: Magyaros 2010.01.17 11:21:00
 FeketeSzőkeVörösBarnaSzöszikGrátisz..
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.17 14:53:12
@Rosszindulatú Vászka: nem a pornográfiával van baj, hanem azzal, hogy ilyen moslékot tolnak a pofánkba. :(
Azt a gusztustalan ribancot inkább takargatni kéne, nem mutogatni.
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.17 14:55:28
@Bernard Black: inkább anyját tenné ki az az istenbarma... :(
Korom zseni. Ezt azonnal láttam, amikor felbontottam a fenti képviccet tartalmazó levelét. A parasztkiejtéses zsibbasztóvicc kategória instant császára ráadásul értékes adalékkal is szolgál a kutatóknak azzal, hogy elmeséli a "vicc" születésének történetét. Ha már…..
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.15 08:24:47
@SLacc: az a baj, hogy a "reklámoldalra" max. 10-12 blog kerülhet ki. Ezen helyekre szinte kizárólag az említett oldal szerzőinek saját blogjai, illetve az ő személyes kedvenceik kerülnek ki. Ha valaki elég hosszú ideje figyeli, rájöhet, hogy heti egy-két kivételtől eltekintve ugyanaz a húsz-harminc blog ismétlődik, holott rengeteg, mások számára esetleg érdekes és értelmes blog is lehet a blog.hu-n. Ehelyett rendszeresen reklámozzák az ilyen agyatlan szemeteket. :(
Faszkivan velük.
  Most ismét rétegposzt következik, de annak ellenére, hogy közöm nincs a témához, remekül mulattam Hedge fogalmazásán. Az ünnepi jókívánságokat köszönjük utólag is!  Ja, és ez nem a Nyelvész Józsi-féle makettezés. :)) Kedves Teéíjbour! Hácsé országos…..
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.12 15:50:49
Varánusz K.D.Sz.M.Sz.Sz. 2010.01.12 12:01:00
Ébredés után az első tiszta hang ami elért hozzám, az az ablak alatt elfutó troli sivítása volt. Gondoltam is rögtön, lófasz van itt baszd meg, nem sztrájk. Kinéztem az ablakon, a megállóban lézengő néhány nyugdíjason kívül embert sem láttam. A kávé mellett elolvastam a…..
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.12 15:49:18
@Escobar888: igen, akik valóban a saját érdekeikért állnak ki. Csak az a gáz, hogy ez most nem a dolgozók érdekeiről szól. Szimpla politikai szarkeverés ami most megy.
Korzo nevű olvasónknak köszönjük ezt a tíz csillagos nosztalgia videót, amelyben a britek sci-fi sorozata az Alfa holdbázis köszön ránk és követelve jogos helyét a blogon. Azt hiszem ezzel a szörny kidolgozással, ezekkel a ruhákkal és fegyverzettel tényleg nem értem, miért nem…..
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.10 14:19:32
@Wintermute: én csak arra a pasira emlékszem, aki előbb összeégett, aztán a feketére égett teste sétált az állomás folyosóin, mindenütt lekapcsolva a világítást.
Teljesen tipikus mindennapi élethelyzet. A rendkívül elfoglalt rendszergazda fontos munkáját végzi, amikor jön a júzer, aki csak zavarni tud. Jelen esetben holmi MP3 rippelést szeretne. Csak ne nyúlna a rendszergazda gépéhez! A történet itt fordul horrorba. Bónuszként pedig még egy…..
Sziasztok! Rövid leszek.Egy kis cégnél dolgozom, vagyunk vagy nyolcan összesen. Már három éve vagyok itt és eddig semmi komolyabb problémám nem volt sem a munkával, sem a főnökünkkel. Persze jóban sem vagyunk, tartjuk a 2 lépés távolságot.   Még Karácsony előtt…..
A Fidesz mai bejelentése Az Index mai értesülése alapján kormányra kerülésekor jó alaposan átvariálná a közszolgálati médiát, többek között felszámolná a Magyar Távirati Irodát (MTI) a Fidesz. A hír kapcsán vitába keveredtünk pár kollégával, hogy vajon mi lehet a…..
Itt a Homáron igen sokat lehet olvasni az utasok előadásában arról, hogy a BKV alkalmazottai hogyan alázzák meg/verik át/inzultálják a Naiv Ügyfeleket. Arról már sokkal kevesebbet találni, hogy ez az egész hogy néz ki a másik oldalról. Arról pedig még soha nem posztoltunk egy…..
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.07 07:44:52
@Harlequin: sajnos az iskolásokban még nincs annyi ész (manapság felnőttekben se nagyon :( ), hogy "poénból" nem írunk feljelentést...
Az viszont tény, hogy ha valaki bejelent valami disznóságot, akkor egy szabványlevéllel elintézik, tehát akármit írhatok, nem igazán foglalkoznak vele, hogy valóban megtörtént-e. Legalábbis én kaptam egy szabvány választ, amikor e-mailben jeleztem, hogy az egyik barom a kezemre csukta a villamos ajtaját és elindult...
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.07 07:46:37
@Sün! balázs: tképp erre lenne szükség (=erős szakszervezetek).
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.07 08:19:17
@Kis Hableány: egy erős szakszervezet kéne, nem sok idióta... és nem csak a BKV-ról beszélek.
BuheraBlog Fertőz a BKV.hu! 2010.01.06 15:15:00
23:52: A kártékony kódokat eltávolították a galériákbólZ hívta fel rá a figyelmem, hogy a bkv.hu galériája egy rendesen összekuszált JavaScript kódot is tartalmaz (GPL licensz alatt ;), ami aztán valahogy egy orosz domainről próbál levadászni további futtatható kódokat. A…..
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.06 21:16:47
@buherator: kellett volna? Én vista alól jártam itt, de az AVG9 egy szót sem szólt... :(
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.06 21:30:35
@Pipas: szerintem azért, mert a vim kényelmesebb ;)
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.06 21:44:06
@Pipas: bocs, ez csak a poén helye vótt... :D
Subba WTF: Kúróstánc ovisoknak 2010.01.06 09:30:00
Azbeszt megbassza, ez aztán a szülinapi buli!  ..
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.06 21:07:58
@csillagkutya seven: többek közt azért sem, mert egy kapitális faszság. Elég csak téged olvasni, máris egyértelmű, hogy a fehér egy elkorcsosult faj.
Sziasztok. Tegnap a munkahelyi szerver gépen érdekes programra bukkantam. KGB Employee Monitor.   Utánanéztem, és kiderült hogy egy kémprogram, ami minden billentyűzet lenyomást, képernyőmozgást, meglátogatott oldalak helyeit meg kismillió dolgot ment.   Szedtem le a…..
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.06 09:17:52
@vétkesek közt cinkos aki néma: lehet, hogy nem a személyes dolgok intézésére van, de egy keyloggerrel megtudhatja a "kedvezményezett" (akinek a keylogger úgymond jelentget) a gépet használó összes jelszavát. Ettől kezdve bármikor beléphet a gépen dolgozó nevében mondjuk a céges rendszerbe. Ennek következményeit remélem nem kell részleteznem...
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.06 09:19:17
@OlefGunnarson: lásd fentebb! Mi van, ha valaki így hozzájut a jelszavadhoz és a te nevedben beleszemetel a céges adatbázisba, komoly károkat okozva a munkáltatódnak? Mert azt rajtad fogják leverni...
 ELÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Igenis vágyok a családra és az igaz emberre, aki csak engem akar. Még maradtak vágyaim és álmaim azok után, amit átéltem…Soha senki nem tudta, hogy mi az igazság a házasságunkkal kapcsolatosan.Nem is szeretném kiteregetni a…..
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.05 08:49:20
Ugye, hogy ha a kommunisták engedik az akciófilmeket, most Szilágyi Tibor lenne a magyar Dennis Hopper? Legendás jelenet lehetett volna, ahogy egy kozmódiszkkel eltöri Gyabronka József gerincét. Lehettek volna legendás páros a filmes kínzásra termett Paudits Bélával. De a kommunisták…..
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.04 08:25:01
@ColT: mert te egy kulturálatlan barom vagy.

Ez a gerincbántalmi segédeszköz meg már évek óta ezzel a szöveggel van forgalomban. Amikor először fedeztem fel, még röhögtem rajta. Ma már csak sírni tudnék, hogy ennyi kretén állat él marketingből.
Geekblog The Quiet Earth 2010.01.02 08:00:00
POSZT-APOKALIPSZIS MOST! - SOROZAT, 1.Félőrült fickó üvölt a templomban, a krisztusszobor előtt, női ruhában, puskával a kezében: „Ha nem jössz elő, lelövöm a kölyköt!” Mindez a valaha volt legcsendesebb apokalipszis után: nem volt globális járvány, sem…..
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.02 09:28:46
@Fék_Emil: épp Bogátit akartam emlegetni a történet kapcsán. :)
by Rammjaeger83 & SchA Egy jeles ünnepnapon indított és ezért meglepetésszerűnek szánt, az ellenség remélt felkészületlenségére építő támadás minden bizonnyal az egyik legrégebbi trükknek számít a hadtörténelemben (elég csak a Tet-offenzívára gondolni). A német hadvezetés is ilyesmiben…..
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.01 20:48:05
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.02 06:33:31
@sanyix:
"csak védőbástyának tekintették az egészet" - ezesetben nem érzem jogosnak a múltidőt! Szerintem még most is annak tartják Európa keleti felét. :(
 Fidesz –párti beszédet tartott a köztársasági elnök újévkor.Ha az hangsúlyozza, változásra van szükség, s a szocik a béka segge alatt vannak, s a választás a változás eszköze, akkor nem lehet másra gondolni, mint a nyerésre álló jobboldali koalíció…..
lánczi sixx... izé... suxx 2010.01.01 23:10:45
@öregmogyi: az nagyon nagy baj, ha valóban orbán kell a fütyeszeseknek. Nézz kicsit utána a történelemkönyvekben egy bizonyos Rákosi Mátyásnak! Annyit segítek, hogy '56 előtti könyveket nézegess! Aztán ha kellőképp kiművelődtél belőle, akkor vesd össze a tanultakat a viktátor és a fijjug eddigi működésével! Lehet, hogy nagyon meg fogsz lepődni.