Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheRealHUNter

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Prodrive-M3 egy igazi kultautó már, ára a 100 ezer eurót veri Forgattunk, nem keveset, ellenben sokat. Nem nagy titok, de egy meglehetősen alapos, háromrészes sorozaton dolgozunk Varga Cigány Zoltánnal. Annak idején, amikor kitaláltuk az egészet, még valójában fel sem merült a…..
Belsőség Faluvégi Farolás 2? 2013.11.22 18:03:01
Ha nem tudnád, mi az a Faluvégi Farolás, akkor nyugodtan nézd meg ezt a remek kis filmet, amit ott készítettünk. Nettó autóbuzéria 10 ezer forintért (+5 ezer, ha ketten használtok egy autót), a Kakucsingen. Szeretnénk belőle rendszert csinálni, de semmiképpen nem akarjuk…..
Vészvillogóval, fájdalmas grimasszal az arcán jött le Pista a pályáról. Valami nagyon nincs rendben, elfordítom a kormányt egy negyeddel, és megy tovább egyenesen. Kicsit para - újságolta. Mivel más bajt nem találtunk, megszorítottuk a kormánymű kiszopósodott tartószilentjét…..
Belsőség Faluvégen farolunk 2013.10.20 11:41:46
Itt vagyunk a Kakucs-Ringen,farolunk a faluvégen!Gyertek ha mertek,kenni neki ne legyetek restek!Kín a rím, de ott az ív,Nézd az Öcsit, mennyit bír!Gyaluld a gumit, nyomd a drift,Várunk ide mindenkit!Kijönnél? Kattints IDE, és indulj! Addig is, az első képek…..
TheRealHUNter 2013.10.20 21:06:39
@Elmés téveszmés: Csak azért mert minden nap munkába járok a Bével és az nekem 2x100Km... Sajnos nem tehetem meg, hogy százezreket költsek egy csapatós nap miatt :( Egyébként grat. jól ment a vasad :)
TheRealHUNter 2013.10.21 08:54:47
@Motordoktor: A következőig még megvívok magammal, mert álmom pályázni egyet viszont félek, hogy elkap a hév és baja lesz a kocsinak. Sosem jártam pályán még csak gyalog, szóval tényleg nagyon nagy élmény lenne, és így elérhető is a dolog... A gondolat már ott a fejemben köszi :)
A piros sokak szerint a zöld egy árnyalata. Kétféle gyökér van: az egyik nem veszi észre a piros lámpát, a másik meg leszarja. Itt nem csak azokról a vagány robogósokról, biciklisekről, autósokról beszélek, akik nem várják meg, amíg zöld lesz, és elindulnak előbb, mert úgy…..
Habkönnyű nyári közszolgálat – küldj két infantilis majmot gyermekmentőt tesztelni, hogy kiderüljön: hiába a technikai fejlődés, az emberiség nem lett okosabb az évtizedek alatt, csak a géppark. De az mennyivel! Szegény-szegény Dodge, végtelenül aranyos jármű, de egy…..
Pista fantasztikus új kifejezéssel gazdagítja az ornitológus-harcművészet szótárát: a kárvályfogásból szállóige lesz, az fix. Akármilyen is az új B-Klasse, vásárolni és népszerűsíteni nemzeti kötelességünk, ha ugyanis ki szeretnénk növekedni magunkat az unortodox gödör…..
TComment Nem is igazi hajózás 2011.11.10 06:32:00
A merülése kevesebb, mint két méter, kizárt, hogy egy gigantikus tőkesúly tartaná meg, amikor beleemel a kétszáz tonnába. Miért nem esik ez orra? ..
A tegnap nyereményként meghirdetett, mindenen szóló Tunebug-hangszórót nem adjuk olcsón, dolgozni kell érte. Mivel a hangszóró és a zene szervesen összekapcsolódik, a zene pedig művészet, így a feladat is művészettel és alkotással kapcsolatos lesz.Minden hétfőn összeül a…..
Gondolkodtak már azon, vajon hogyan szól egy görögdinnye? Vagy egy nagyköbcentis női mell? És egy kisköbcentis? A műanyag lavór vagy a kerti asztal lapja? Az ablaküveg? Csupa-csupa fontos és örök kérdés. A jó hír az, hogy kis szerencsével ez az - emberi tudás közepén…..
TheRealHUNter 2011.11.09 07:06:17
Jajj,de csúnya! Homasita fosztó 2011.11.03 16:58:00
Már nem is tudom, hol bukkantam rá, de a sárga színhez a sok króm csecsebecse és egyéb nyalánkságok nem igazán stimmelnek.Hátőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő..Lehet, hogy ő az "A szépség belülről fakad." c. kijelentést ennyire komolyan gondolta..?A Transformers…..
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
Minden japán egyforma. Tudom, tudom, nem igazán, mert itt-ott lehet különbséget találni, de nagyrészt egyeznek a vonások. Az autóikról ez már nem mondható el. Pláne, ha egy Mazda MX5-öst és egy Nissan 350Z-t próbálunk egy fedél alá hozni. Balázstól érkezett ez a…..