Regisztráció Blogot indítok
Adatok
földes82

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Omnibusz Belga troli Milánóban 2013.07.17 20:09:05
A milánóban közlekedő 45 darab Van Hool AG 300 T troli az iparág csúcsát képviseli, noha az első példány 2009-ben állt forgalomba. A folyamatban lévő budapesti beszerzésen valószínűleg nincs sok esélye a típusnak, de az egyik lehetséges indulóként érdemes közelebbi…..
Yugo! A šargani nyolcas 2013.05.25 08:41:46
A XX. század első felében keskeny-nyomközű vasutak hálózták be a Balkán-félsziget nyugati oldalát. A Monarchia, majd a Szerb-Horvát-Szlovéni Királyság építette ki azt a rendszert, ami Szlavóniától az Adriáig szőtte át a Dinári-hegység vidékét. A hálózatot később annak…..
Meg van az a pillanat, amikor Osbourne nyomozót egy gyilkossághoz hívják helyszínelni, majd a távolba révedve felkapja a kerek napszemüvegét és felsikít a háttérben a Paranoid első taktusa? Nagyjából így nézne ki egy tökéletes Helyszínelők-epizód. A Black Sabbath tagjai…..
földes82 2013.05.17 14:27:31
Lewis Hamilton a Maláj Nagydíjon arról tett tanúbizonyságot, hogy tudat alatt még nem teljesen sikerült a Mercedeshez való átállása. Első kerékcseréjén nagy lendülettel beparkolt ex csapatának bokszához, nagy vidámságot okozva a nézőknek és a bokszutca személyzetének…..
A „sede vacante” (üres trón) időszakát kihasználva dönthetett róla a bíborosi testület, hogy ezentúl azonos nemű egyházi személyek is házasodhatnak. Az olasz lapok már régóta cikkeznek a „vatikáni meleglobbiról”, ám most kiderült, hogy nem alaptalanul. A lobbi erős…..
földes82 2013.03.05 19:18:11
Időhiány és lustaság miatt csak most jutottam el oda, hogy elkezdjem a nyaralásom megírását, melyet több részletben fogok megjeleníteni. Ez az út egészen másképp alakult, mint ahogy terveztem, az eleje sokkal rosszabb volt, de a vége sokkal jobb lett, mint szerettem volna. De végül…..
Szombat este összeesett a színpadon, kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni Mike Scacciának, a Rigor Mortis, a Ministry és a Revolting Cocks 47 éves gitárosának. Scaccia az eredti zenekarával, a thrash metal Rigor Mortisszal lépett fel Fort Worth-ben, itt…..
 A TV2 az őszi műsorrendre augusztus 27-én áll át, ami azt jelenti, hogy a megszokott műsorok új részekkel jelentkeznek a csatornán. A Jóban Rosszban ellenben már augusztus 21-én visszatér, a Barátok Közttel egyszerre. A nyáron sokszor változtatott napi főműsor ismét…..
földes82 2012.08.11 17:08:32
@Shopping:
Azért a Trutykó erős volt. Van a sapkás embernek tisztességes neve is: Balogh Szilárd!
Amerikai “rongyok”, magyar könyvek, furcsa műtárgyak vitrinben - megnéztük a divatoldalakon gyanúsan sokat dicsért, és kizárólag dicsért new yorki metróaluljárónak (is!) álcázott second hand boltot a belvárosi Bank utcában. Verdikt: az imidzs koncepciójának kuszaságától…..
A sör teszteket ezúttal nem a megszokott módon folytatjuk. Főnököm előlépett első számú szponzornak (tehát ezt a részt Neki ajánlanánk) mivel elkötelezett sör/sörteszt rajongó, és mivel Békésszentandráson járt, hozott nekünk a helyi sörfőzdéből egy kis…..
Nevetséges ez az egész. Végre lett volna egy épkézláb ötlet, de a megvalósítás elégtelen, ezt is sikerült profin elkúrnunk. Igen, vonjuk be a Dunát a közösségi közlekedés vérkeringésébe, hiszen a folyami szállítmányozás az egyik legolcsóbb megoldás - aki valaha tanult…..
Médiafika Pina a Duna Tévén 2012.04.28 17:19:00
Van benne? Mutatják? Közelről? Van, sőt egyes mozikban nyomták 3D-ben is. Egyszer durrantott már nagyot non-fiction kategóriában Wim Wenders, a Buena Vista Social Club Oscar-jelölt dokumentumfilm lett, és elnyerte az Európa Filmdíjat is. Sikerült dupláznia Wendersnek (mi nem jött…..
Érdekes fényképezőgéppel rukkolt elő a Canon, az EOS 60Da-val az éjszakai égbotlot lehet fényképezni, ezen belül is az emissziós ködöket. A fényképezőgép még nincs forgalomban, de ígéretet kaptunk arra, hogy nagyjából egy hónap múlva kipróbálhatjuk, akkor majd részletesen…..
Modorosblog Lambordzsíni 2012.03.27 06:00:00
De külföldiül se tudnak. Lambordzsíni. Pedig ennyit illenék tudni, hogy a há az pont azért van ott, hogy ne dzsé legyen belőle. De kicsit rendet kéne tenni a fejekben, ami a márkaneveket is illeti. Mitsubishi: helyesen micubisi, nem micsubicsi. IBM: ájbíem és nem íbéemm…..
földes82 2012.03.27 21:58:26
Pár héten belül a harmadik izgalmas ivó nyílik Budapesten – mi van itt kérem, ébredezés?A Mester utca és a Viola utca sarkán nyitott meg másfél a hete a nem különösebben innovatív elnevezésű BeerBier nevű kocsma. A koncepció sem túlzottan innovatív, csak éppen eddig…..
A múltkor volt már szó fából, konkrétan rétegelt lemezből készült napszemüvegről, ami valószínűleg vagy soha nem létezett, vagy legalábbis hamar hamvába holt. Közben viszont több olyan cégbe is sikerült belebotlanom, amik valóban faszemüvegeket gyártanak. Bocsánat:…..
A balatoni baleset után azonnal fejlesztésbe kezdtek az amerikai terepjáró gyártói, és megtervezték a Hummer H2O-t. Mi pedig teszteltük.        Oh god damn, az autóink túlélték Irakot, Afganisztánt, 40 akciófilm-forgatást, számos ukrán leszámolást…..
földes82 2012.02.08 17:11:19
@kittrabi: Te inkább a CH3-CH2-OH típust várod, nem? Persze legalább 15 éves legyen, meg úgy 50°-os.
comment:com Fizetős lett az es.hu 2012.02.01 16:00:00
Egy véletlennek köszönhetően vettük észre, hogy az Élet és Irodalom online verzióját már nem lehet ingyen elolvasni. Mint megtudtuk, a váltás a lap január 13-ai számától él. Az Élet és Irodalom nyomtatott változatánál 13 forinttal drágábban olvashatják online a…..
Fellegi Tamás csütörtöki forinterősítő bejelentése után a kormány olyat bekínál az IMF-nek, ami 250 Ft alá viheti az Eurót. Miután miután Fellegi Tamás tárca nélküli miniszter csütörtökön bejelentette, gyorsan meg szeretnének állapodni az IMF-fel és készek mindenről…..
földes82 2012.01.08 08:05:55
@tatamtatam: Szóval ezért nem ad sehol (analóg, digitális) CNN-t a vidanet, mert Te lettél a monopol-szolgáltató! Már ha jól értelmezem a helyzetet...
Kapanyél Az erdeifenyő 2011.12.28 10:15:00
Az erdeifenyő (Pinus sylvestris) hazánk leggyakoribb fenyőféléje, Nyugat-Magyarországon széles körben elterjedt, keletebbre inkább szórványosan maradt fenn. A Bakonyban a korábbi hűvösebb, csapadékosabb éghajlat emlékét őrzi Fenyőfőn található híres, jégkorszak utáni…..
2011. fekete év a napszemüveges diktátorok klubjában. Alig temették el Kadhafit, most Kim Jong Il halt meg. Illetve, a kötelező észak-koreai forráskritikai elemek közbeiktatásával az állami televízió közlése szerint vidéki útján elhunyt.   Kim Dzsong Il…..
Brian Atwood 2011-es resort kollekciójához készült a lent látható videó. Nincs kétségem, afelől, hogy ez a videó mindenkit leköt... Íme egy újabb példa arra, hogy kell jól reklámozni. Hozzávalók ez esetben: egy szép nő, egy gyönyörű cipő és egy nagy adag…..
Hihetetlen, de igaz: a közszolgálati tévé műsorainak híre a tengerentúlra is eljutott. Na nem a Hacktion jogaiért könyörög sírva a Fox vagy Jimmy Kimmel szeretne tanulmányútra jönni a DTK-ba, egyszerűen annyiról van szó, hogy az NBC decemberben mutatja be a Maradj talpon! amerikai…..
899 forint. Ennyibe kerül négy, darabonként 2500 milliamperórás nikkel-metálhidrid akkumulátor, használatra készre töltve a sarki Lidlben. És ennyibe kerül egy kilencvoltos akku, két bébi- vagy egy góliát-méretű akku is. Ki a fene vesz még hagyományos alkáli vagy szén-cink…..