Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_gergo

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet azon vitatkozni, hogy egészséges dolog-e megenni az alma héját. Vannak ugye, akik szerint tele van vegyszerrel meg úgynevezett növényvédőszerrel, meg vannak, akik szerint a héjában van a vitamin, meg az antioxidáns. Vagy mi.Tudom, a mellékelt ábra nem túl bíztató, de az íze…..
Az előbb dobta át Kicsu a vasnepe.hu írását a kanapén, ahol az egyik kisállatkereskedő arról számol be, hogy márciustól egyáltalán nem árulhat gömbakváriumot. Azzal, hogy állatokat ne tartsunk az ő nézőpontjukból (illetve empatikus emberi nézőpontból is) bizarr…..
Földöninnen Nem visszaváltható 2010.01.21 16:59:00
A Coca-Cola plakátjain valószínűleg egész életemben képes leszek megbotránkozni. Ezt a jelenlegit is nevetve néztem. Hihetetlen, hogy így. "Minden nap okot adunk a derűre." Vajon miért? Mivel? Hogyan? Ha van otthon kóla, akkor majd arconröhögjük egymást…..
Földöninnen Gyors délutáni uzsi 2010.01.12 16:55:00
Azért jó Tudatosan Táplálkozó Istvánnak lenni, mert az ember evés közben végig tudja, hogy eszik. A kérdés persze az, mit egyen Tudatosan Táplálkozó István, ha nem szeretné sokáig böngészni az indiai recepteket, ám mégis processzelne valamit uzsonnának. Én ilyenkor…..
Ha valaki eldönti, hogy értelmes életet akar élni, akkor először általában az "összehúzódás"-párti ún. környezetvédőkkel szokott találkozni. Ők azok, akik azt mondják, hogy használj kevesebb áramot, autó helyett menj gyalog, ne egyél húst, és így tovább.…..
Az egyik tanárom mestélte egyszer, hogy a feleségével éveken át gyűjtötték a használt sütőolajat. Amikor összegyűlt néhány kannányi, akkor a fickó bevágta a kocsiba, és a benzinkúton leadta semlegesítésre. Ahogy kellett.Aztán egy időben nem hordták el a benzinkútra az…..
_gergo 2010.01.05 08:30:31
@eszterII: Van egy ezzel foglalkozó füzetkém, amint lesz rá időm, megy a röntgenbe.
Földöninnen No freegan? 2009.12.09 12:58:00
Tudjátok, vannak a freeganek. Freegannek lenni egy alternatív életstratégia. A free és a vegan szavakból gyúrták össze a kifejezést. Általánosan mindenféle ingyenes (gyakran kukázós) élelemszerzési megoldásra vonatkozik, szigorúan véve az állati eredetű kajáktól mentes, azaz…..