Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bétehumaine

17 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Chatroulette: Miaú! 2010.02.27 10:00:00
bétehumaine 2010.02.27 13:56:39
Varánusz Meztelen tagság 2010.01.16 08:00:00
Ennek a videónak a linkjét most kaptam mélben. Aki küldte pontosan tudta, ugrani fogok rá, bármennyire lerágott csont is a téma. De azért nézzetek bele: Ezúttal is sikerült az agyamba tolni a vért. Nem álszemérem ez, férfiként nagyon is tudom értékelni a szép női testet. A…..
bétehumaine 2010.01.16 10:49:46
1. Az erkölcsi morál régebben sem volt sokkal jobbb. Azzal egyetértek, hogy most nem jobb, nem is stagnál, de annyira nincs nagy ellentét.

2. Az egész lényege az, hogy többet látsz belőle. Információs társadalom, webkettő, az arcodba tolják a vizuális ingereket, egyszerűen túllövik az agyadat ingerekkel, szélesebb körből tudsz információhoz jutni, ezért tudhatsz ilyen csajokról.
Ezen lányok típusa régen is megvolt. Ne legyenek illúzióink arról, hogy mik folytak vagy nem folytak a Balaton partján az úttörőtáborok rejtekében az NDKs lányokkal. Vagy a szövetkezetben túlóra gyanánt. Az emberek ugyanúgy d*gtak, félre d*ugtak, megélhetési szex a lányok kirakták a portékájukat. Csak akkor még nem volt digit.kamera és egyből fel netre.

A lányok akik melltartós képeket raknak ki: pozitív megerősítés hiánya. Elfogadom, hogy ez divat is, de egyfelől a figyelem hiányát fedezem fel ezekben a képekben, hisz felraksz egy ilyen képet, rögtön rádír a sok retardált, hogy mit csinálna veled, te persze elvből utálod őket, de azért imponál a sok beírás. Ha nem lenne a sok retardált iwiw, myspace betyár akik pozitív megerősítések tömkelegével látnák el ezen csajok fotóit naponta, nem érné meg nekik kirakni a képet. Mondhatnánk, hogy kereslet-kínálat.

Személyes tapasztalat: a fehérneműs képes csajokat szerintem még mindig nehezebb rávenni a maradék ruhák ledobására, mint a ruhás-képes lányokat.

Remélem érthető voltam:)
Ichimoku Kinko Hyo Mea culpa 2009.12.23 10:34:39
Mindenkitől elnézést kérek, hogy régóta nem volt érdemleges bejegyzés;ez se lesz túlzottan az. Karácsony, szociális problémák (édesanyám betegsége ill. barátnő) miatt kereskedésre volt elég időm, a blog frissítésére nem. Furcsa mód, karácsony környékén lesz majd időm.…..
 Véleményem szerint,a devizatőzsdén, hogy sikeres tudjon valaki lenni, alapvetően ezen ismeretek elsajátítása szükségeltetik:Trendazonosítás. Tudd, hogy fel-, vagy lefelé megy a trend. Milyen idősíkon azonosítod be? Mik a trend határai? Mi az az ár, amit tartósan áttörve…..
Ichimoku Kinko Hyo Megoldás 2009.12.16 08:46:00
Egyik kedves trader társunk javasolta számomra az Openoffice nevű ingyenes programot a rendszerleírásos bejegyzéseim felett való szenvedésemre, vagyis, hogy konvertáljam át pdf.be. Nos épp ezen ügyködök, összerakom a két részletet, kicsinosítom és pdf-be konvertálom, hogy…..
Ichimoku Kinko Hyo Olvass el! 2009.12.14 18:06:00
A képeket megtekintése: Firefoxban: a képre jobb klibb majd View image-el tudjátok megnyitni.Internet explorerben: Kép mentése másként, lementitek és úgy a teljeset fogjátok látni. Vagy firefoxra váltotok.:) ..
    Az alábbi négy chart EUR/AUD 1órás,4órás,napos és hetes. Már a múlt héten sikerült kb 100pipet kinyernem ebből a párból, ma eddig összesen 98,7 pipet, és még van bent egy shortom. Jelentős supportnak a hetes chart alapján a következő szinteket…..
 Nem tudom ki mennyire van tisztában vele, de egy érdekességet osztanék meg most. Egy pip nem mindig ér egy pipet. A különböző valuták korrelációja és konvergenciája miatt. Eltérő profitot tapasztalhatunk ugyanannyi pip számra vetítve. A képen közölt EUR/GBP pip arány igen…..
Ichimoku Kinko Hyo Stratégiák 2009.12.13 19:44:00
3. A rendszer alkalmazása, kereskedési stratégiák, együttállások értelmezése   Elöljáróban: Az ichimoku elsősorban trendkereskedésre használható a leghatékonyabban.   Tenkan Sen/Kijun Sen keresztezés A legalapvetőbb stratégia a tenkan sen és a kijun sen…..
Ichimoku Kinko Hyo Istenem! 2009.12.13 22:28:00
Tejóég! Annyit szenvedtem ezzel a második résszel, hogy inkább színeznék át 5000ezer ichimoku chartot a lábammal kezelve az egert mint mégegyszer formázni a képeket és szöveget, imádkozva, hogy ne törlődjön, és ne fagyjon ki az egész megint. Huh...
Először is elnézést kérek a heti összegzés csúszásáért, szociális kötelezettségemmel (család) kívánom magamat exkuzálni:)A hét ichimoku szempontból pozitív mérleggel zárt. 400pipet sikerült összeszednem a hét során. Mivel még teszt fázisban vagyok, ezért csak 10lotos…..
  Ezt a képet az egyik belinkelt oldalról, a DailyFXről készítettem. Két dolog.1. Én az FXCM brókerháznál vagyok regisztrálva, így találtam meg ezt az oldalt, de a www.dailyfx.com ingyenesen hozzáférhető mindenki számára. Mindenkinek melegen ajánlom, remek cikkeket…..
Ichimoku Kinko Hyo Éppen... 2009.12.11 17:21:00
szakad az EUR/USD! Mint írtam, a megugró volatilitás döntésre kényszerítheti végre a párunkat. Ebben a pillanatban a napi charton 130 pip minuszban van.Amennyiben sikerül 1.4600környékén, vagy alázárni, a következő támaszunk a heti charton az 1.446on álló kijun sen. Ma két magas…..
Talán péntek hajnalban és a péntek folyamán végre eldől az EUR/USD iránya. Dec. 8-án a napos charton a kumo alatt zárt a gyerty, és ha ma sikerül egy bear gyertyát összehozni, akkor a tenkan sen keresztezi fentről lefelé a kijunt, igaz, a kumo felett. A 4órás chart jó ideje erős…..
Ichimoku Kinko Hyo Coming soon 2009.12.10 14:49:00
A hétvégén egy összefoglalót fogok kitenni az e heti tapasztalatokról. Eddigi élményeim pozitívak, de még nincs vége a hétnek:) Egy megapost lesz tehát, heti mérleggel, pár pozi bemutatásával, amit jól csináltam, és amit kevésbé. Jó kereskedést addig is mindenkinek!..
Ichimoku Kinko Hyo Hírek 2009.12.10 11:19:00
Brit kamatdöntés 13.30-kor. Legérintetteb pár: GBP/USD, a volatilitás jelentős megugrása várható.Novemberben: 1 órával a hír után: +116 pip, nap végére: +90 pip kimozgás. Lehetséges kimenetelek: a kamatláb több, mint valószínű, hogy marad 0,50%-on. A lekommunikált…..
Egyik trader társunk, Vörös Zoli, megkeresett azzal, hogy ő elkezdett elmélyülni az Ichimoku indikátor rejtelmeiben. Szeretném megkérni arra, hogy ha van kedve, akkor rendszeresen ossza meg itt tapasztalatait a többiekkel. Bízom benne, hogy mások is csatlakoznak hozzá, akik ezt az…..
Ma reggel, 9.30kor a svájci alapkamatról született döntés, ami a 0.25%os alapkamatot változatlanul hagyta.Ebben a pillanatban az 5perces EUR/CHF chart inkább lefelé tendál, de még mindig keresi a helyét. A pár az 1óráson közepes, a 4óráson erős, a naposon, gyenge emelkedőtrendet…..
Ichimoku Kinko Hyo Az Ichimoku 2009.12.09 08:34:00
  Ichimoku kinko hyo     1.Hogyan is nevezzelek?   Japán eredetiben: Ichimoku Kinko Hyo, angolul: Equilibrium chart at glance, durván fordítva: Egyensúlyi grafikon rápillantásra, egyensúly a grafikonon rápillantásra.   Mint hangzatos japán neve is mutatja,…..
Először is magamról, és Forex-szel való megismerkedésemről ejtenék pár szót.2009. tavaszán hallottam először a FX-ről. Édesapám, aki vérbeli kereskedő, olyan tipikusmagyar a jó értelemben, a jéghátán is, a hűtőt eszkimóknak eladva él meg, stb. Nos én abban az időben nagy…..