Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marisell

0 bejegyzést írt és 1928 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X05 2010.12.19 10:40:00
A mindent az olvasókért mentalitás jegyében szénsavas ásványvíz és mérgelődés, mert az X-faktor maraton miatt a VV összefoglaló este tíz után kezdődik, egy időben a Milan-Roma meccsel, Révész Sándor óta meg ugye tudjuk, hogy nincs két életem. Lilut görög (fél)istennőnek…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.09.22 09:30:00
Hoppácsak, a DWTS első kiesője azért meglepetés, akárhogyan is nézzük. Innen kiderül a neve, nem spoilerezünk.Norm MacDonald a Comedy Centralnak készít sporttémájú sitcomot.Lyle Lovett szerepelni fog a Castle-ben.A Community nyitányát egy különleges, Twitterre írt jelenet vezeti…..
A XII. század nem embernek való kor volt, a nőnél fontosabb volt a süldő malac, a gyereklányok 12 évesen már javában férjnél voltak, és így tovább, az alapvető higiéniás feltételek sem teljesültek, itt szülni vagy betegnek lenni tulajdonképpen egyenlő volt a…..
Kifőzde Mindenkinek becsengettek! 2010.05.10 05:00:00
…oké, szóval az úgy volt, hogy az iskola elrontja a szombatomat, mert már megint szerepelni kellett vinni a gyereket... Én tudom, hogy ez így leírva/kimondva elég gáz, mert nálam nagyobb rajongója és támogatója nincs a lányomnak a világon, de egész héten arra vártam, hogy…..
    A múlt héten szomszédaim/barátaim voltak olyan rendesek, hogy megcsinálták nálam a terasztetőt, lecserélték a régi öreg nádtetőt egy strapabíróbb és végre teljesen vízhatlan zsindelytetőre. Egy egész napjukat áldozták rá és nem kértek érte semmi…..
marisell 2010.04.28 17:10:10
@fiam: már megtetted, Te kis hős:))))
marisell 2010.04.28 17:29:58
@fiam: naggggyon huncut vagy!
marisell 2010.04.29 17:51:09
@maybach: veled érzek, már ami a hajfestést illeti:)))
@Nadine: megjött, köszi:))
ma reggel csöngött a telefonom, kaptam 19 órát, igaz, hogy csak jún. 15ig, felvettek egy közvélemény-kutató céghez,kis pénz is pénz! sőt a csajszi szeretne életbiztosítást is kötni,szóval ismét jöhet a rohangálás, ez volt a listámon az első, elfoglalt akarok lenni. na, ezután jöhet a többi!
    Folytatódik a tokány-sorozat. Ezúttal a hagymás tokány került sorra, méghozzá pár csavarral, mert kacsazúzából készítettem el, és hozzá a nálunk kevésbé ismert és használt babpürét főztem a szokásos burgonyaköret helyett. Improvizálnom kellett, mivel…..
marisell 2010.04.26 10:05:35
@fiam: mindenféle van, de mivel már említettem is, hogy születésemtől, megszoktam, és nem is szedek rá semmit,főleg nem szteroidokat, azt az utat próbálom követni, amiről Nadine írt az imént, és én egyáltalán nem kapok agybajt tőle. minden szavával egyetértek.
marisell 2010.04.26 17:49:07
@Nadine: kölcsön fűnyírásnak nyögés a vége:)))
Kérem szépen, a Tv2 úgy látszik, beleszerelmesedett a kórházsorozat műfajába, hiszen a már meglevő geciorvos mellé (House) beszereztek sokat szenvedő nővéreket (Trinity kórház), vicces és másoknak beszólongató nővéreket (Mercy angyalai) és tökös rohammentősöket (Trauma). A…..
marisell 2010.04.26 14:09:03
    Elérkeztünk a steak-saga utolsó fejezetéhez. A Józsinál vett húsok közül ezt készítettem el utoljára. A gyönyörű hátszín szeletek még négy napot pihentek a hűtőmben mielőtt sor került rájuk. A végére hagytam a legjobbat! Tulajdonképpen csak ezért mentem…..
marisell 2010.04.24 21:30:32
@Nadine: Amikor megláttam az együttes nevét nem igazán értettem,hogy mitől lettél duhaj, de hát szegények nem tudhatták...
igen, reggel meg fogom hallgatni,és akarok ilyen pasikat is pont ilyen csukákban:))))
marisell 2010.04.24 21:43:49
@Nadine: tudtam:(((
@fiam: ebben is három pasi volt!
Imádlak benneteket (és a hűtlen Pittyet),látod Fiam a legjobb a távszerelem:))
mentem,jó éjt!
A tegnap esti fáradalmak után jól eshet egy kis agytorna, erre pedig némi tévézés nyújthat megoldást. Érdekes, de rövid időt megért sorozatok, összeesküvős és térben ugrálós filmek, valamint a hétvégi focikörkép fogadja ma a kapcsoló után nyúlókat. A sort az m1-el…..
      Az egyik előző posztban leírt nagycsarnokbeli látogatásom másik zsákmánya volt ez a pompás érlelt ribe eye szelet, amit szintén Józsi ajánlására vettem. Gyönyörűséges 3-4 centi vastag, 40 dekás konc, a szélén diszkrét faggyúcsíkkal és a bordacsont…..
marisell 2010.04.20 13:52:34
@Nadine: nekem második nincs, de lehet, hogy lassan vonszolja magát:(((
@fiam: túl sokat pihiztél??????????????
marisell 2010.04.20 17:05:21
@Jé: gratulálok. a lánykád mindenképpen édes:)))
A tévéiparban, a filmvilághoz hasonlóan akadnak olyan kivételes tehetségek, akiknek jobb, ha hagyják, hogy a saját útjukat járják, még akkor is, ha messziről látszik, hogy amibe belefognak, az kivitelezhetetlen, vagy akár szar is, esetleg nem nekik való, mert hiába mondjuk nekik,…..
    Egy vega recept Marisellnek! A vendégvárás, grillpartik és egyéb összejövetelek sztárja a guacamole, más néven avokádókrém. Csak ki kell tenni az asztalra egy tálkában, egy kosár tortilla társaságában és a vendégek ellesznek vele, míg elkészül a vacsora…..
marisell 2010.04.13 14:51:54
@Zuzuka: milyen a vércsoportod?nekem 0RH+, vagyis húsevő, de nem eszem meg a húst. Sok sikert a fogyizáshoz.nekem sikerült olyan betegségen átesnem, hogy az összes régi ruhámba(na jó, majdnem az összesbe) beleférek, nem is nagyon tudok enni,vashiányos vagyok - állandóan fáj a fejem,és a szervezetem nem tudja feldolgozni a vastartalmú készítményeket, szóval művésznevem Popej a cékla:))
marisell 2010.04.13 16:00:34
@fiam: de én egyre könnyebb leszek:)))
@Zuzuka: már kaptam vért, előtte szó szerint járni sem tudtam, kb. 10 perc lassú séta felért számomra a Himalája megmászásával. a gyerekek kísértek mindenhova, és időnként nekitámasztottak a falnak, hogy erőre kapjak. de most már rohanok is ha kell. a baj az, hogy nem nagyon kell,pedig lételemem:))
@tistedur: állítólag, ez egy városi legenda, de legalább jó lesz tőle a kedvem:((((
Kifőzde A költészet napjára 2010.04.10 13:28:00
Hazánkban 1964. óta József Attila születésnapján, április 11-én ünnepeljük a költészet napját. József Attila: Keresek valakit Tele vágyakkal zokog a lelkem Szerető szívre sohase leltem, Zokog a lelkem. Keresek Valakit s nem tudom, ki az? A percek robognak, tűnik a Tavasz S…..
marisell 2010.04.12 17:35:46
@Bombadil Toma: én meg egy tehénre, vagy egy keletlen tésztára, de az nem állat:)))
marisell 2010.04.12 17:36:15
@fiam: attól függ melyik végéről:D
marisell 2010.04.12 18:12:04
@tistedur: szia, Te is hiányoztál nagyon.
@Nadine: ez az én sorozatom,számomra a Twin Peaks óta a sorozat csupa nagy betűvel, Sírhant Művek,és egy családról szól, akik egyébként temetkezési vállalkozók, és mindegyik a lelki társam.A csengőhangom is Six Feet Under. egyébként a Viasaton is néha van/volt.
a tehén állat,a kelt tészta nem.én mindkettőre hasonlítok.hosszú és hányatott életem alatt éltem tehenészeti telepen, rossz hírem van, a tehén buta.de tényleg édi.
Imádom, amikor a reklámok gyorsan és frappánsan reagálnak az eseményekre, és azokat beépítik az üzenetbe. Amikor Ricky Martin előállt a farbájával, lehetett tudni, hogy ezt a magas labdát előbb-utóbb lecsapja majd valaki. Nem is kellett sokat várni az első gyöngyszemre, amellyel…..
marisell 2010.04.12 14:42:22
Az ORTT még sosem vizsgálta az Esti Showdert, de a január 14-ei műsorban elhangzott “paraszt picsa” és a “pénzes geci” kifejezések véget vetettek ennek. Fábry műsorát természetesen egy néző panaszolta be, a médiahatóság pedig egyhangú szavazással a…..
comment:com A mi Emmy-listánk 2009.06.16 14:20:00
Hamarosan bejelentik, hogy a nagy kalapból kik lesznek azok, akik bekerülnek a kisebbekbe, azaz ki az az 5-6 színész, rendező, műsorvezető, forgatókönyvíró és melyek azok a sorozatok, melyek közül a szeptemberi Emmy-gálán kiválasztják majd a díjra érdemeseket. A tavalyi…..
Gombos Edina elhagyja Magyarországot, mert elege lett az egészből. A televíziózásba sem akar feltétlenül visszatérni, mert élvezni szeretné a szabadságot. Mondjuk, ha elhagyja az országot, akkor nem is fog tudni újra tévézni.Távozott Dérczy Péter az ÉS-től. Ez két dolog miatt…..
Szerintem a kacsamell az egyik legízletesebb húsféle. Sajnos, elég drága, így nem eszem annyiszor, mint szeretném. De most szerencsém volt, kaptam egy rakás kacsamellet, mert egy barátom tanyáján felszámolták az állományt.Habár tucatnyi kacsás recept kavargott a fejemben, abban…..
 Részletek egy soha el nem készülő szakácskönyvből…  Ezt az ételt az egyik kedvenc sorozatom, a „Pushing Daisies” (Halottnak a csók) ihlette. Ebben a pitekészítő Ned kedvese, Chuck a nénikéinek készített pitét, az Ő kedvenc ízpárosításával,…..
Kifőzde Buksi 2008.10.30 05:00:00
 Nehéz meghatározni hol is kezdődött. Kutya mindig is volt a háznál. Kezdetben sógorom, később apósom jóvoltából. Viszonylag könnyedén gyűjtötték őket, mert a napi vesződségek mindig a mamára maradtak.Apósom egyik alkalommal egy elég viharvert kutyával tért haza.…..
Miután a dalarnai szabadparasztokból és lübecki zsoldosokból álló svéd hadsereg felszabadította Svédország nagy részét a dán uralom alól, a svéd országgyűlés 1523. június 6-án királlyá választotta a 27 éves Gusztáv Vasát.A lübecki adósság törlesztésére kapóra jött…..