Regisztráció Blogot indítok
Adatok
citrompótló

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bosszantó és zavarbaejtő dologra hívja fel Salix a figyelmünket. A tanító néni néha helyesírási és szövegalkotási problémákkal kűzd, levélírónk pedig tanácstalan a megoldást illetően.Kedves Ellenőrző, Apró ügy nagyon, lehet az is, hogy túldimenzionálom - akkor majd jól…..
Az egykori Danubius és Sláger-hallgatók a Juventusra menekültek – derül ki a Szonda Ipsos decemberi felméréséből. Az egykori hallgatótábor a Class és a Neo FM-ről nagyrészt eltűnt, a két új adót a korábbi négymillió helyett decemberben naponta összesen csak 2,5 millióan…..
Idén úgylátszik egyelőre csak a hölgyolvasóink éreznek késztetést a masszázskalandjaik megírására. Isten éltesse őket! :-)   Szia! Olvasója vagyok blogodnak, és a hétvégén velem is megesett egy kis történet, ami talán elég vicces és tanulságos arra nézve, hogy…..
citrompótló 2010.02.02 10:12:54
Az ötödik évadra ugyanúgy nyolc hónapot kellett várni, mint a negyedikre, és ez kétmillió rajongójába került a sorozatnak: a kritikusok szerint zseniális negyedik évad után ennyivel csökkent a Lost nézettsége. A 11 milliós átlag persze 2009-ben nem is olyan rossz, igaz ezzel a…..
citrompótló 2010.01.30 16:44:53
citrompótló 2010.01.30 16:59:51
@Thrasher: de a füsti is megítéli az embereket, nem?
E-könyv olvasók Sakk. Matt? 2010.01.27 21:04:00
Nos, megtörtént.Jött egy enyhén kopaszodó, kissé betegesnek látszó ember a megunhatatlan farmerjában és azt mondta a világnak: itt vagyunk, kedves Világ, épp most adtunk minden konkurensünknek egy jó nagy tockost.A blog bejegyzéseiben rendszeresen példálóztunk az Apple üzleti…..
Megnéztük az Évtized Filmjét. A hihetetlen képi világ, az akcióban gazdag cselekmény, a fordulatos történetvezetés, a nézőt órákon át a székhez szögező grafika elevensége, a plasztikus kidolgozottság, a film világának egyedisége és a lélegzetelállító kamerakezelés teszi…..
citrompótló 2010.01.26 13:19:52
@Joaquin: persze, ezért zárnak be sorra könyvesboltok, a kiadók. A könyvtárak tagsága is teljesen lecsökkent. Tavaly kilenc alkalommal voltam színházban, s egy kivételt leszámítva fél-, harmadház volt.
Filmdroid Egek ura (Up in the Air) 2010.01.24 11:37:00
Ha létezik vállalkozás, mely virágozni képes a gazdasági válság idején, az valószínűleg egy olyan cég, mely az alkalmazottak elbocsátására szakosodott. A kissé suta magyar címet kapott Egek urában van egy ilyen üzlet, igen nagy területre kiterjedően (valószínűleg az egész…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
A gonosz gengsztert vagy a gyanúsítottat elkapják és beviszik a yardra kihallgatni, sok filmben megtalálható ez a jelenet. A kihallgatási procedúra pedig legtöbbször precízen kialakított sablon forgatókönyvek alapján történik.  Mai posztunk – ha még nem valaki nem…..
citrompótló 2010.01.18 18:45:20
@purga: Vörös zsaru
Amerikai box office eredményekAz Avatar újfent nem akadt legyőzőre, a három új bemutató egyike sem tudta megszorítani, a premierek közül csak a régóta halogatott Daybreakers mutatott fel jobb eredményt, a Leap Year és a Youth in Revolt nem teljesített valami fényesen, de nem…..
citrompótló 2010.01.10 20:32:23
Ellenőrző Próba, szerencse? 2010.01.10 09:14:00
Mesterm levelét adjuk most közre, amelyből megtudhatjuk, hogy bizony nem mindig a tudás számít, hanem a szerencse, illetve adott esetben a pofátlanság. Egyik csoporttársa kisírta magának a plusz pontot, azzal a szöveggel, hogy a balti államok helyett a balkániakat írta le, és…..
citrompótló 2010.01.10 13:04:11
@Bukowszky:

"úúú 50 oldal! ejha. nekem ennyit egyik napról a másikra kellett benyalni. éveken keresztül :) viccesek ezek a büfészakok."

Érdekes, nálunk a programozó matematikus szakon nem kellett naponta 50 oldalt megtanulni, pláne nem éveken keresztül. Te hova jártál?
citrompótló 2010.01.10 15:55:00
@Bukowszky: Szereztél orvosi diplomát vagy sem? :)

(Azért kérdezem, mert elég sok embernél tapasztaltam, hogy képesek voltak pl. negyedévesen váltani, mert valami új dolog vonzzotta őket.)
Gábor 4 év után újra moziba indult, de rettenetesen ráfaragott: a Lurdyban többször is eladták az előre megrendelt és egy nappal az előadás előtt átvett helyjegyeit, így egy 9 fős társasággal a maradék helyekre kényszerült ülni. Úgyhogy teljesen érthető, hogy Gábor soha…..
citrompótló 2010.01.04 16:31:11
@Don Bandi:

Te sem voltál sűrűn moziban ebben az évtizedben.
by Rammjaeger83 & SchA Egy jeles ünnepnapon indított és ezért meglepetésszerűnek szánt, az ellenség remélt felkészületlenségére építő támadás minden bizonnyal az egyik legrégebbi trükknek számít a hadtörténelemben (elég csak a Tet-offenzívára gondolni). A német hadvezetés is ilyesmiben…..
 Tegnap délután miután végeztem a szilveszteri előkészületekkel, míg vártam a vendégeket, unalmamban végigkattintgattam a tv-csatornákat, így került sor az ATV-re is. Betelefonálós műsor ment, nyerni lehetett 150 ezer forintot, plusz játszani a 2 milliós főnyereményért. A…..
Az ügyeletes Claudiák persze mindig csak meg akarják mutatni, hogy szülés után is lehet vonzó egy nő, vagy arról beszélnek, hogy gyerekkorukban félénkek voltak, és az egész pubertáskori lelki traumán csak úgy lehet túllépni, ha alaposan lealapozzák, majd széttárják a…..
Legalábbis a yahoo-nál. A lista, videókkal a tovább mögött. 10. Up    9. Avatar   8. Mega Shark vs. Giant Octopus   7. Star Trek   6. G. I. Joe   5. Harry Potter and the Half-Blood Prince    4. Terminator Salvation…..
És újra a megdöbbentően termékeny Styxxet szólítom a Modoros színpadára - a megszokottan laza struktúrájú írás az alacsonyabb olvasottságú blogok tulajdonosainak lelkébe nyújt betekintést.   A KIS BLOGGER   A kis blogok világában nyakig el lehet merülni. Értelme…..
citrompótló 2009.12.28 10:05:32
@Kicsi.Sati: De sokakat így adnak el mostanában. Mert mi másnak lenne köszönhető a sok egymást követő Index-címlap?
Szerencsésebbeknél van a fiatalos nagypapa, aki Szentdélelőtt és Szentdélután moziba és/vagy szánkózni viszi a család összes gyerekét, így apa nyugodtan káromkodhat, miközben megpróbálja beszuszekolni a fát a talpba és a lakásba, anyának megnő az esélye arra, hogy a…..
citrompótló 2009.12.24 11:31:23
w Sorstalanság 2009.12.17 05:00:00
Valaha sokat, eleget írtam arról, hogy melyik konkrét tévéműsor miért és hogyan szar. Majd amikor számot vetettem az addigi munkásságommal, feltettem magamnak a kérdést: vajon miért nézek tévét, ha egyszer szar a műsor? Ezt egyébként egyes olvasók már évekkel korábban…..
  Itt hajnali három van ahogy kezdenek csordogálni az első reakciók a londoni bemutatóról. Hihetetlenül hangzik, de nem olvastam még egyetlen negatív kritikát sem az elmúlt egy-másfél órában. A nagy szaklapok közül a Guardian volt az első aki írt róla. Aláírattak velük…..
JJ Abrams új sorozatáról van némi infónk a New Yorkernek köszönhetően. A Felicity, az Alias, a Lost és a Fringe készítője az Undercovers című dramedyben egy kémpár történetét meséli majd el, amiről eddig annyit lehetett tudni, hogy olyan, mintha a Mr. és Mrs. Smith című…..
Az első néhány nap alapján mindkét új országos kereskedelmi rádiónál meglepődtek, hogy frekvenciát nyertek, és emiatt most valamit beszélniük kell két zeneszám között. Kritika a Class és a Neo FM első hetéről a Kreatív magazinból. Az új rádiók első adásnapjait…..
citrompótló 2009.12.09 09:23:05
@Bobby Newmark: Próbálj meg napi 5-6 órát eltölteni utazással buszon (munkába és vissza). HA akarod, ha nem a sofőr rádiót hallgat és hallgattat.
citrompótló 2009.12.09 13:12:26
@besucher: Amint tehetem belehallgatok.
citrompótló 2009.12.09 13:20:20
@Bobby Newmark:

1. A 6 órában benne van a BKV is. Bizonyos okok miatt nem tehetem meg, hogy elköltözzek. (Nem csak magamat tartom el, gondoskodni is kell beteg családtagokról ...)

2. Túl jó a hallásom, tudom ez nem előny a mai világban. Arra pedig nincs pénzem, hogy kilós, minőségi fejhallgatót vegyek.
A Scrubs az egyik leghányatottabb sorsú sitcom az amerikai tévében, de ezt már sokszor megírtuk, nem ismételnénk magunkat. Tessék elhinni, kész csoda, hogy egyáltalán műsoron lehet még, az meg pláne, hogy már a kilencedik szezonját kezdhette meg múlt héten. A készítők az…..