Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pocócicó

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeztek? 2008. november: Rendőrségi eljárást kezdeményezett egy internetes fórumozó ("Sajtosszenya") ellen Fetser János MSZP-s képviselő, Orosháza volt polgármestere, amiért kritizálta az egykori városvezető tevékenységét. 2008. november: Tizennyolc…..
Pocócicó 2010.07.21 15:25:55
@hadikkvondetod: @Samott:
Elszomorító. Egy közmeghallgatás se abból áll, hogy meghallgassák a lakosság véleményét. Nekünk kell hallgatni a sok csili-vili feltupírozott költségvetést, beruházási terveket (most éppen Főtér rekonstrukció zajlik, szombaton fogják átadni, a lakosok joggal háborognak).
Az egész ország összefog az árvízkárosultakért, és együtt érez minden felsőzsolcai lakossal,  akik meg nem számítanak arra, hogy pont a saját önkormányzatuk kezdi el őket szopatni. Pedig ... Felsőzsolcán 173 ház vált lakhatatlanná. 173 család vált földönfutóvá, és…..
Pocócicó 2010.06.28 12:35:40
@mojszipupi: ok, legyen 10ezer egy évre a biztosítás. Ki is fizetik rendesen. Tisztába vagy vele, hogy a biztosító mennyit fizet ez után a díj után? Jó, ha a bontásra elég az a pénz!
Kizárt dolog, hogy ez igaz legyen! Egy hivatalt nem lehet lefizetni egy engedélyért, és amúgy is, ki az a hülye, aki egy több milliárdos áruházat ártérre építene?! A Vidékfejlesztési Minisztérium környezetvédelmi államtitkára, Illés Zoltán kirúgta a  Országos…..
Nagyon kedves kis történtet lehet olvasni a nol.hu-n: A sümegi várat a Papp család üzemelteti, és az egyik várkapitány, Papp Imre döbbenetes dolgot mert cselekedni: leaszfaltozott 3 utcát ... ingyen, bérmentve, ajándékba. A sümegi vár környékén kis túlzással élve folyamatosan…..
Pocócicó 2010.05.27 20:21:22
@engem gyíkká változtatott: visegrádi vár belépőjegye is ennyi, felnőtt 1500, gyerek nyögdijas 750.
Menj a cseszneki várba, ott nincs belépő, viszont meredek az út fel a romokhoz.
Mit érdemel az, aki árvíz idején zsilipet lop? Hmmm? Felteszem máshogy a kérdést: Ha "terrorizmus" az, ha a szántóföldön "kémiáznak" a gyerekek suli után, ha "terrorizmus" az, ha meggyullad pár lábtörlő, akkor vajon ha embereket, állatokat,…..
Pocócicó 2010.05.26 09:56:01
@Mr. Acid: Nem idén kezdték meg ezt a tarvágósdit. Facsemetét nem ültettek eddig, ami kinőtt, az a lehullott magból nőtt ki. Azért kíváncsi vagyok, mikor fog lezúdulni a hegy a falunkra...
Szaracénnak sikerült olyan új övezeteket találnia, ahol nem lehet az EME-egyenlegével fizetni a mobilparkolást: A parkolási kellemetlenségek elkerülésére én már évek óta az EME Zrt. ügyfeleként mobiltelefonnal parkolok. A 2006-os önkormányzati választások után az utolsó…..
Őszintén szólva a lenti levél témáján túl a stílusa és a terjedelme győzött meg minket végleg arról, hogy közzétegyük. Röviden: az ügyfél talál egy nagyon olcsó nyakörvet egy webshopban, de a megrendelés végén derül ki róla, hogy a 13 Ft-os ár hibás, a valódi érték…..
Pocócicó 2010.05.18 15:21:41
@Kitalátor feljegyzetei: 3 éves voltam, amikor tesóm beleléptetett egy tehénlepénybe. Azóta is azt vágja a fejemhez, hogy ezért vagyok szerencsés.

Apropó, de jó, hogy a tehenek nem repülnek :D
Pocócicó 2010.05.18 15:35:18
Annyit kérek, hogy ha kiteszitek, mindenképpen álnévvel. Mert a néptáncos bosszú olyan, mint a Blöffben a cigány bosszú... Elég kellemetlen. Mondjuk legyen Muddy az álnév.    A modoros táncházba járó   A házigazda: Érkezését igyekszik nagyon látványosan tenni:…..
Pocócicó 2010.05.18 14:37:46
@sorica123: uhh, volt egy kolléganőm, ő járt anno görög táncegyüttesbe, kapom is a méleket, h gyere te is ide meg ide, ráismertem, tuti ő az "Egy nagyon komoly felismerőbajnok néni volt viszont görög táncházban, na ő csúcs volt, okosított mindenkit, emlegetett 'a Vasziliszt', meg mindenkit, aki épp nem volt jelen...:D"
Pocócicó 2010.05.18 14:59:00
@Modor Tibi: annyiban nem értek veled egyet, hogy azért vannak kis hazánkban nemzetiségiek szép számmal. Szerbek is (menj el a Rózsák terére), görögök is. A fent említett kolléganőm édesanyja is görög (Beloianisz ugyi), tehát érthető volt a görög népzene, -tánc tanulás.
Pocócicó 2010.05.18 15:31:49
@Modor Tibi: ok, akkor félreértettem, azt hittem a szerbre írtad, de így már világos. Mi több, egyet is értek veled. Kubai szövőgyári munkáslányok alapították a szalsza-táncházat? Miért nem szivargyárat telepítettek ide, nem értem...
"Vágási Feri pályamódosítása óta már a nyomdaipari tördelőszerkesztő szakma sem egyenes úton halad. Izgatottan várom a termékcsoport dinye, kőrte és bánan ízű képviselőit" - írta Konok a Homárnak. Hogy mi heccelte föl enyire? Hát a fenti nyomdahiba.  ..
Pocócicó 2010.05.17 10:16:04
@Superba: aki ezt a műizét megeszi, focilabda nő a hasába.
Pocócicó 2010.05.17 10:18:08
@Sün‼: 1 perc? Vagy kezet is mosol utána? (akkor több)
Ezt írja Vulgapicture a Tumblr-en: "Most, hogy már rég a munkahelyemen kellene lennem, de a vonat előbb bizonytalan ideig állt Pilisvörösváron egy sínre dőlt fa miatt, majd mire elvontatták a fát, rádőlt újabb kettő, és mindenkit letanácsoltak a vonatról, és rövid orkánban…..
Pocócicó 2010.05.17 09:57:53
Nézem az idexet, ott a hír a bp-i buszokról:
index.hu/belfold/2010/05/17/nem_csitul_a_viharos_szel/

Több fő közlekedési útvonalon is kidőlt fák nehezítik a közlekedést Budapesten, több BKV-busz is terelt útvonalon közlekedik. A Budakeszi úton a Szépjuhásznénél kidőlt egy villanyoszlop, ezért teljes szélességében lezárták az utat. Fák dőltek ki Budán a Hidegkúti úton és a Pasaréti úton, a Stromfeld Aurél utcában és a Hollós utcában, Pesten pedig a Podmaniczky utcában. Az Albertirsai úton a 100-as busz nem közlekedik, mert beszakadt az aszfalt.

A Fővinform szerint minden olyan útvonalon, ahol nagyobb zöldövezet van, dugóra kell számítani. Terelt útvonalon közlekedik az 5-ös, 63-as, 133-as, 137-es, 250-es és 291-es busz, a 22-es pedig megosztva közlekedik Budakeszi és a Korányi kórház, valamint a Moszkva tér és Szépjuhászné között. A BKV a fogaskerekűt továbbra is autóbusszal pótolja.

A BKV honlapján az épp aktuális hírek.... percre készek, gondolom rádőlt az informatikusukra egy fa.
www.bkv.hu/home/index.php
Péntek van végre, süt a nap, nem szeretnélek Titeket nagyon megterhelni a csodálatos kis országunk egyre bámulatosabb híreivel, úgyhogy most kaptok egy csokornyit, röviden-velősen, aztán majd lehet ízlelgetni, emésztgetni ... 1. Deutsch Tamás (!!!) lesz az MTK (!!!) elnöke Hunvald…..
A drága híg cukros kávék és béna sütemények szerelmeseinek, illetve a teraszon műanyagpohárból szürcsölgető fajtájának bizonyára jó hír, hogy mégiscsak lesz Starbucks a Westendben. Pirospontnak azt mondták, hogy május 17.-én nyitnak, szal az érintettek lassan…..
A naiv ügyfél a hűségidő lejárta után nem mondta föl az Eternetnél a netet, egyszerűen csak nem használta és nem fizette. Ezért a szolgáltató 3 hónap után lekapcsolta, majd az ez után következő időszakra is szép kövér havidíjakat számolt és most követel. Nekem az…..
Vastagbőr Bugyimajális 2009.05.04 10:33:00
Tavaly eric és moks majálisozott a Városligetben, idén én próbáltam szerencsét. Az élmények, amik ott értek, megfizethetetlenek. Kezdjük is a legdurvábbal! MSZP-majális tőszomszédsága, a Nagyrét mellett: Ez meg is alapozta az ünnepi hangulatot ... Ezután szinte felüdülés…..
Szabi az alábbi történettel tanulta meg a Homár-klub első szabályát: mindig keress rá, mielőtt veszel valamit! (Vagy az a "Nem beszélünk a Homár-klubról"?) Vesztére ekkor már Barcelonában volt édesapjával, de a Barca-Inter meccset csak tévén tudta nézni, mert a neten…..
Pocócicó 2010.05.03 10:36:06
Pocócicó 2010.05.03 10:57:18
@elwood: bizony, az édesapa nagyon jó fej! Ritka az ilyen rugalmas, majd 70 éves ember. Pozitív gondolkodásból csillagos ötös!!!!
Boti cipője 2 hét alatt kilyukadt, pedig szerinte egyszerűen csak járt benne. Innen pont úgy néz ki, mintha műanyag kismotoron száguldozott volna hónapokig, de abból kiindulva, hogy ez egy 47-es cipő, ezt nem tartjuk valószínűnek. Na de mit csináljon a naiv ügyfél, ha eleve olyan…..
Bajader az Ingatlan.comon találta meg egy éve vásárolt lakásuk hirdetését. Elképzelhető, hogy az ingatlanosok kedvenc, dizájnos lakásaikkal csalogatjáka naiv ügyfeleket? Engedd meg, hogy te legyél a szelep, akárcsak Feuerstein kormányzó fején a Szaffiban. Árulják a fejem felett…..
Pocócicó 2010.04.30 12:55:53
@longlife: visszatérve az eredeti poszthoz, mégis kinek kéne leszedni a netről a hirdetett ingatlant, ha már az elkelt? Vagy fordítsuk meg a dolgot, veszel egy ingatlant, beköltözöl, majd azt veszed észre, hogy sorba csöngetnek be hozzád az érdeklődők, hogy meg szeretnék nézni a lakást, bejöhetnek-e?
Gondolom repdesnél az örömtől.
(feltételezem, szólsz az ingatlanközvetítőnek, h megvetted a lakást, ki is fizetted a jutalékát....)
Micsoda csodás végkifejlet: a Vodafone olvasta a Homárt, megkereste pórul járt Balázst,  elismerte a hibát és 3 havi ingyen mobilnettel kárpótolta az ügyfelét. Kedves Homár! A Vodafone elolvasta a Homáron a szívfájdalmam és - anélkül, hogy nála panaszt tettem volna -…..
Tibor levelezési címét egyszercsak megváltoztatta az Allianz, így sem a tavalyi, se az azelőtti fizetési felszúlítást nem kapta meg. Először még sikerült sztornózni az akciójukat, másodszorra azonban megették a szerződését csíkokra vágva Bolognai-mártással: Majdnem három…..
Pocócicó 2010.04.29 14:17:15
@Sün‼: felfelé kell menned a patakparton és a harmadik tölgyfa tövében a medvénél.
Pocócicó 2010.04.29 14:33:12
@Sün‼: szóval félsz a medvétől :D
Vannak a minősített mazochisták, akik például egy 5 éves külföldi tanulmányra is viszik magukkal a T-Mobile-előfizetésüket. Aztán persze ellopódik a telefonjuk, és nézhetnek maguk elé bután, hiszen ügyintézni csak személyesen lehet: A fiam tavaly ősszel öt évre, külföldre…..
Pocócicó 2010.04.29 13:41:58
Pocócicó 2010.04.29 13:57:17
@balapety: tuggya fene, én nem bízom egyik mobilcég hitegetésében és ámításában. Különben is a net sokkal jobb, nem kell nézegetni, h hány perce telefonálgatok, órákig lehet skypozni anélkül, h a frász jönne rám a számlára gondolva.
Kedves Tibi,saját és ismerős szülőkről mintázva megírtam a Netfüggő szülő jellemrajzát, ha alkalmasnak találod, tedd ki. Amennyiben poszt lesz belőle, kérlek, említsd meg, hogy az írást nem csak a saját példák, hanem ez a fergetegesen vicces és végtelenül megható rövidfilm…..
A János Kórház területén megálló, gyermekéért és a frissen műtött anyáért érkező apa autóján a Szamaritánus mentőszolgálat mentősei leeresztették az első kereket. Az indok az volt, hogy nem tudtak tőle beállni, pedig de. Akkor meg minek? Hogy "bunkó betegeket…..
Pocócicó 2010.04.16 11:00:21
Pocócicó 2010.04.16 12:18:31
@juhaszvik: a Jánosba, ha beteget viszel, vagy betegért mész, szólni kell a portásnak, beenged ingyen. Ha látogatni mész csak, azért kell fizetni.
Balázs is kiakadt a SuperShop akcióján, meg is írta panaszát a szervezőknek. Fotókkal bizonyította, hogy a sorsjegyek valóban egyszerűen csekkolhatók, de erről az előző posztban élesztő nevű kommentelőnk is írt már: "tegnap kérdeztem pont a sparnál , h hogy megy ez. A…..
Pocócicó 2010.04.16 09:45:05
@gelsystem: hú wazz! Köszi, hogy szóltál! Hiába, nyitott szemmel kell járni a világban.
Pocócicó 2010.04.16 12:20:41
@atpijkamo: mert a marketingeseknek is vannak barátaik :)