Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gilberto

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hittem volna, hogy azután, hogy sikeresen ellenálltam a debreceni Panzió nevű szórakozóhely diszkójában a lemezlovas (akit akkor még nem DJ-nek hívtak), minden próbálkozásának, és nem utáltam meg a Metallica Enter Sandman című nótáját, az RTL bruttó két óra alatt eléri nálam, hogy soha ne…..
Túl vagyunk a táboron, aminek ugye a jelentősége a nyáj további, drámai ritkítása, illetve, legalábbis a vasárnapot tekintve mindenképpen, hogy sikerült-e egy az egyben megverni a Sztárban sztárt, mert az évben először, de nem utoljára ténylegesen is egymásnak feszült a…..
Vannak olyan epizódok, melyek megosztják a rajongókat, vannak szar részek, melyektől a rajongók a falra mennek, és vannak olyanok is, melyeknek írásába apait-anyait beleadtak az írók, de a végeredmény így sem lett kerek. És van a The Walking Dead hatodik évadának fináléja. Spoilerek jönnek...
Tegnap este kiosztották a kritikusi díjakat, illetve az egyiket (Critics’ Choice), amin filmeket és tévésorozatokat egyszerre díjaztak, mint az Aranyglóbusz szokta, csak itt kicsivel hozzáértőbb grémium döntött a szobrokról. A filmes díjakról itt írtunk, köztük a legjobb idegennyelvű filmnek járó…..
Belterjes dagonya, kihűlt lábvíz, gátlástalan önpromó, nézőmaximalizáló, bűnös testiség. Nagyjából ezekkel a kulcsszavakkal lehetne jellemezni az év legnagyobb durranásának beharangozott Hungary's Got Talent második élő show-ját.   Horgas Eszter ezúttal nem pakolta ki a…..
- Gyerekek voltak már?- Volt sok, a Horgas sírt is. Csuja izzadt.- Énekesek? - Azok is, Horgas a kettes számú vigyorát váltogatta az egyes lenéző fintorral, Csuja izzadt.- Nyugdíjasok? Béna bűvészek?- Megvolt, Márkó tátott szájjal nézett, Patrícia rosszallóan összevonta a…..
Gilberto 2015.11.01 10:33:22
  Mintha csak a testépítésben járatos kommentelők vitájára akarnának pontot tenni a szerkesztők, Gólemet alulról filmezik, hogy a vádlit jól megnézhessük, igen, van neki, nem csirkeláb, amivel bír, vita eldőlve. Aszongya a kis kártyájába kapaszkodva a jóember, hogy jön egy…..
Az óra, mint egy ökölnyi, félkilós vasdarab csapódott neki a combjának minden egyes lépésnél. A piros rövidnadrágja volt rajta, a liverpoolos, amit az anyja hosszas hiszti után vett meg Juan bálás boltjában, ahol Carlito már ott tartott hogy beveti a földön fetrengést is, annyira…..
Pár perccel ezelőtt jelentették be a jövő januárban kiosztásra kerülő Aranyglóbusz-díj jelöltjeit, és ami a tévés kategóriákat illeti, első blikkre is feltűnő az HBO, a kábeltévék és az alternatív sorozatszolgáltatók (Netflix, Amazon) fölénye, valamit az, hogy a…..
A Sztárban sztár második adásában az ötvenéves Keresztes Ildikó olyat spárgázott a levegőben, hogy a fal adta a másikat, Koós Réka szétvert egy hungarocell-falat, Pál Dénes búgott, ahogy szokott, Dukai Regina műmellekkel csücsörített, Nagy Sanyi meg kimozogta magát a…..
  Fotó: Huszti István A Family Guy szinkronja jó. A South Parké is. Még a Archeré is. Mégis hajlamosak vagyunk szinkronizált filmeket látva a hajunkba kapaszkodni a moziban, miközben közismerten jó szinkron készül itthon a rajzfilmekhez. A Balog Mix stúdióban megnéztük…..
Mi mást csinálhatna vasárnap este, kilenc nappal a kis Jézus születése előtt? Tán bejglit sütne, vagy házibarkács ajándékokat csinálna a hálátlan rokongyerekeknek? Esetleg azon tanakodik, kinek adja a cégtől prémium helyett kapott ajándékkosarat, amiből az Atfer Eight…..
A vasárnapi Döntés ilyen volt: Négyen maradtak az utolsó Döntésre az X-Faktorban, és ha agyonvernek egy Voice-Bibliával, akkor sem tudnám megmondani, ki érdemelné meg a jövő heti finálét, amiben viszont egy csaj már tuti lesz, ugye. Mindez persze lényegtelen, mármint az, hogy én…..
Meglepő hírt közöltek a tévés blogok: a Jersey Shore előző, Olaszországban játszódó évadának nézettsége, különösen a fináléé csökkenő tendenciát mutat. A záróepizódra "csak" 6,6 millió amerikai volt kíváncsi, ami 13 százalékkal kevesebb, mint az előző…..
Pumaföldön mindaddig jó tartós fogyasztási cikket vásárolni, míg az el nem romlik, a szervizek morális tartása ugyanis még az ország általános szerencsétlenségét is messze alulmúlja. Míg az úgynevezett "más országokban" a nagyjából ugyanolyan színvonalú…..