Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Decsibácsi

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Csak azért vállaljuk be, hogy az eltűnt sörözéseket vasárnap délutáni közös gyereklegeltetés és társasjátékozás váltsa fel??” - Levélírónk sajnálja, hogy a családot alapított barátai eltűntek mellőle és már csak a mókuskerék van, kocsmázás helyett. A…..
Belsőség Zsákolni csak BMW-vel 2012.01.10 16:24:00
I swear I’m gonna make it, sooner or later (Ígérem, megteszem előbb vagy utóbb) Ezt hallhatjuk az aláfestő kis dalban, nem véletlenül. A kisfilm – minden valószínűség szerint – a kor követelményeinek megfelelő, helyi igényekhez tökéletesen igazodó…..
„Olyan szexi volt a hölgy nőben, mint Hagyó Miklós férfiban” – a tegnapi sztorinkhoz hasonló darab a mai. A súlyos jelenség eleinte csak egy kollégájával csalja a férjét, majd az esküvő előtti héten szakít is a vőlegénnyel. Ennyi nem elég, mert a hölgy…..
Decsibácsi 2012.01.04 09:53:00
@Dövan: Erről személyes tapasztalataid vannak?
Én az előző 20éves roncsomban több lánykát izzaszotttam meg egységnyi idő alatt, mint a mostani német prémiumban.
Lehet, hogy rá kéne keresnem a gugliban: hogyan csajozzak a kocsimmal?
Decsibácsi 2012.01.04 10:09:38
@Dövan: Nem, az év egyel gyarapodott, a kilók rendben.

@gernika: Még nem. Amúgy csak ritkán kommentelek, de úgy rémlik hogy a megboldogult "másikon" már eszmét cseréltünk.
„Aztán ír, hogy Budapesten van és találkozzunk. Hogy képzeli? Elmondtam neki, hogy foglalt vagyok (ezt többször is )” – amikor a pasi KGB-s módszerekkel teszteli barátnője hűségét, ráadásul ok nélkül, akkor az a kapcsolat máris elindult egy enyhe lejtőn.…..
Decsibácsi 2011.12.08 08:46:27
@Aphelion: Szerintem ez nem egyértelmű. Régen én is elítéltem például a más telefonjában kutakodást is, aztán én is kerültem olyan helyzetbe, és kiderült, hogy nem volt alaptalan a féltékenykedés. Az én esetem is 3 év után volt. Ja, és a "hölgy" simán kimagyarázta, és megnyugtatott, hogy nem az van, amire gondolok. Pár hónapra rá kidobott, és összejött azzal a sráccal, akinek az smsei sorakoztak a telefonjában. Azóta máshogy tekintek a féltékenységre.

Itt is igaz, ami a legtöbb posztnál: meghallgatnám a másik oldal sztoriját is. Szerintem simán gyanús volt a csaj, a lovagja meg ilyen béna módon akarta beugratni. Nyilván nem elegáns dolog, de szerintem nem passzióból csinálta a srác.
Egy induló kapcsolatnál a legnagyobb hülyeség előre eltervezni, hogy márpedig ez alkalmi lesz. Mert ha megjelenik a felek között a szerelemnek nevezett cucc, akkor az irányítás könnyen kicsúszhat az ellenőrzés alól. A csaj összejön egy nős pasival, aki még a házasságát is…..
Decsibácsi 2011.11.29 08:13:33
@Ibrahim a tevehajcsár: Szerintem maradéktalanul egyetértünk. Én a posztert szidom, mert ő talán elolvas néhány kommentet. A Péter talán említésre sem érdemes, annyit talán, hogy egy Kibaszott Grál Lovag lehet, aki feleség vagy akár barátnő mellett is randioldalakon (vagy máshol) keres magának félresunát.
 A korábbi emelési ötletek helyett jövőre akár nyolcvan százalékkal is csökkenhet az új autók regisztrációs adója. Ki jár jól, ha elfogadják a javaslatot?A cikk további része megtalálható a Totalcar oldalán >>>..
Decsibácsi 2011.11.11 12:26:45
@Plumper_: Engem anélkül utálnak, hogy ismernének, az autóm miatt.
Én téged utállak, mert ennyiből pontosan eléggé megismertelek. Proletár.

A regadót úgysem törlik el vagy csökkentik, itt csak adóemelés jöhet szóba, ez a hangulatkeltés viszont pont arra jó, hogy az év utolsó 2 hónapjára lenullázzák az amúgy is döglődő autópiacot. Amin mondjuk nem is csodálkozom, úgy tűnik a kormány másfél éve az államcsődön dolgozik.
„Plüsskutyák tűntek fel a lakásban, majd tűntek el: hát neki vette/vitte ajándékba, és azt hiszem le is feküdtek egymással”– ez az egy darab halloweenes sztori érkezett, úgyhogy be is dobom. A csaj és a pasija egy műcsetepatét követően megbeszélik, hogy nem…..
Mindig a legszörnyűbb rémálom válik valóra, főleg, ha öreg Mercit vesz vagy ad el az ember. Ott ült a sámliján a műhelyben, jó mélyre leszívta a cigit, mint mindig, amikor a gondolatot szó követi majd. Közben a lábával egy automataváltót billegtetett, a nyári vihar előtti…..
A jövőben nemcsak szlovák rendszámú autók gazdagítják a magyar utak látképét, de a fiatalok kezében megjelenhet a Kofola és a Deli csoki is. A hazai cukros, sós és koffeines termékek drágulása beindíthatja ősz végén a kalória-turizmust. Több utazási iroda már most hirdet…..
Decsibácsi 2011.09.02 18:28:34
@sárospataki lány:
lassan mondom, hogy a sárospataki lányok is megértsék: az államnak semmi, azaz SEMMI köze nincs ahhoz, hogy én egészségesen táplálkozom, avagy sem.
főleg, hogy jelen esetben ez csak a terelés, itt szánalmasan burkolni próbált megszorításról van szó.
Decsibácsi 2011.09.02 18:51:53
@-=Z=-: én egy ideje eljutottam arra a szintre, hogy vakhitű fideszesekkel nem állok szóba, annak jó vége még sosem volt.
a közvetlen környezetemben lévőkkel nem szállok politikai vitába, a jó családi vagy munkaviszont megőrzendő, a többieket szimplán nem tartom beszámíthatónak, és nem veszek róluk tudomást.
megjegyzem, annak ellenére, hogy a kormányzati kommunikáció szerint megőrizték a támogatottságukat, egyre kevesebb hívő fideszest ismerek, és rengeteget, akik esküdöznek, hogy az életben többet nem szavaznak rájuk, vagy éppen elnézést kérnek (!!!) hogy ránk szabadították a patásvészt.
Bill Costello hosszú hónapok munkájával újította fel az édesapja által ráhagyott BMW R 50 típusú motorkerékpárt, amelynek újjászületéséről videót készített. A rövidfilmet az utóbbi hónapokban közel 400 ezren tekintették meg, ám az aláfestő Pearl Jam dalt jogtalanul…..
Ez fájt, de úgy gondoltam, h neki egyszerűen nem a beszéd a szeretetnyelve Sziasztok! A történet elején én 22 éves múltam, a srác 25 volt. Nekem előtte nem volt komoly kapcsolatom , a srácnak nagyjából 4-5. lehettem a listán. A srác már a második egyetemet koptatta, egyiket…..
Decsibácsi 2011.07.21 11:06:20
@nemkellex: Egy megcsalásról tudunk, mikoris a srác egy közepesen szar kapcsolatban volt egy félbolond sárkánnyal, és részegen rámászott egy 18 éves csaj.
Én sosem csaltam meg senkit, de adott esetben lehet, hogy hagytam volna magam. És valószínüleg én is megbántam volna, és adandó alkalommal megpróbáltam volna helyrehozni a meglévő kapcsolatomat. (Ahogy ők is összeköltöztek)
Aztán kiderült, hogy még gázabb a csaj, szétmentek, a srác meg felkereste a korábban megpuhított fiatalabbat, hátha vele jobb lesz. Hátha neki nem lesznek hülye elvárásai. Talán a 18 éves nem basztatja a suli miatt, esetleg az ágyban is jobb.
(Én is nálam fiatalabb lányok társaságát keresem, utálom az elvárásokat.)
Persze az is lehet, hogy azért védem történetünk hímtagját, mert élből utálom a posztolót, mert ő is a házimunak miatt sír, mint a csaj a "másikon" :)
Decsibácsi 2011.07.21 11:20:32
@nemkellex: nem ők, csak a srác. gondolom nem kibaszásból költöztette oda a posztolót, ő is agyalhatott a dolgon mire idáig eljutott.
végülis a hepiend megvolt, mindkét hülye megszabdult a másiktól.
akkor is a csaj a gázabb.
Decsibácsi 2011.07.21 11:35:20
@nemkellex: de hát ez az egész nem is a megcsalásról szól!
az utólag derült ki. a csaj gáz volt, ezért becsúszott egy részegen megcsalás. utána sunnyogva-megbánásból-összeköltözés, és kiderült, hogy még gázabb a csaj, már nem csak a suli, de a házimunka miatt is sír, lefelé húzza az amúgy is gáz srácot, sárkány, energiavámpír => szívlapát.
igen, a mgcsalás köcsögség, de enélkül is megszülethetett volna a poszt, sőt, kicsit talán többet is megtudtunk volna a dologról, nem csak annyit, hogy a csajnak már rég másik kapcsolata van, de még mindig az előző miatt emészti magát.
sőt, az utolsó sorokat visszaolvasva, ez a csaj egy kibaszott főnyereménynek képzeli magát, amiben sűrűn meg is erősíti magát.
„Az öccse mindent megcsinált körülötte: bizarr páros volt, ha ő összegyűrte a szőnyeget, az öccse kisimította, mosott, főzött rá” - mi várható el egy pasitól a házimunka terén? Nehéz együtt élni egy olyan férfival, aki körül egész életében felmostak, ezért…..
Decsibácsi 2011.07.21 08:00:53
@Muha: Komoly posztra komoly komment.
@posztoló: neki is szoktál nyavalyogni, vagy csak minket tisztelsz meg ezzel?
Néha érdemes szpemet olvasgatni, hiszen olykor ilyen gyöngyszemeket képes felöklendezni magából a postafiók, mint ez a felhívás itt.A - finoman szólva is kétes - helyesírással megfogalmazott körlevél egy valódi, naiv népi tévhiten alapul. E szerint ha kellő mennyiségű…..
Végre a minisztériumban is elkészült az az Excel-tábla, amelyik összevetette a kiadási és a bevételi oldalakat. Nem lesz 7%-os GDP-növekedés, túl nagy lesz a költségvetési lyuk, be kell valamivel tömni. A Véleményvezér általában rezignáltsággal veszi tudomásul a kormány…..
Kísért 2006 emléke, csak most éppen Gyurcsány Ferenc szerint nem legitim Orbán Viktor, nem pedig fordítva. Nem legitim, mert elveszi a pénzünket, mert despotaként bánik az országgal, és mert gyengíti az alkotmányosságot. És bár a három állítás külön-külön mind igaz, négy…..
Decsibácsi 2010.11.05 23:16:52
@pakesz:
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:
Nehogy abbahagyjátok, vagy kimoderáljanak! Végre valami, amit élvezettel olvasok. Remélem sokáig ráértek :P
Decsibácsi 2010.11.05 23:31:39
@pakesz: :( Pedig én komolyan élveztem. Érdekesebb volt, mint a téma...
A világ leghülyébb kötelező biztosítási rendszerétől búcsúzunk. Lesz helyette új, ami csakis jobb lehet. De lehetne még jobb. Vélemények az azonos című írásunkról...
A rendkívüli adók miatt kevesebb lesz a külföldi tőke és beruházás, a magánnyugdíjrendszer lebontása miatt pedig a hazai is. Hogy lesz így gyors gazdasági növekedés, egymillió új munkahely? (Fotó: fidesz.hu) A miniszterelnök tegnapi bejelentései kiválóan rámutattak arra,…..
Decsibácsi 2010.10.14 14:51:44
@búvárrégész:
Merülj alá mégegyszer. Igenis 3 millió tart el 10 milliót, ugyanis a hárommillió magát is eltartja nem?
Állami szektor működteti az államot? Ne elméletekről beszéljünk, példát kérünk! Az állami szektorban dolgozók nagy része minimum a fele csak ballaszt. Napi 4 órát nézegetnek valami papírokat a te adóforintjaidból. Téged kéne kiszolgálniuk, a seggedet tisztára nyalniuk, ehelyett ha akarsz valamit le is köpnek. Volt már dolgod APEH-hel, ocsmányirodával, vagy jártál már állami intézményben?
Ha a kormány 4 évig nem lopna, és leállítaná a beruházásokat, felülvizsgálná a régieket, és kb 100 embert (akár tippeket is adnék) kivizsgálna, majd teljes vagyonukat elkobozná (és jogosan, tényleges életfogytiglanra ítélné) akkor egy darab elegáns átutalással rendezhető lenne az államadósság.
Jó, a vége túlzás, de a lényeg a lényeg.
Kinek kell 4es metró, Kinek kell BKV? Kinek kell MÁV, Kinek kell ezermilliárdokért épült autópálya, felújított út?
Nem kéne lopni basszátok meg! Csak pár évet bírnátok ki szemét tetvek, hogy ez a fos ország legalább az orrát kidughatná a ganyéból!
De nem.

Na elég az elragadtatásból.
Ezt a tervezetet ebben a formában nem fogják megvalósítani, biztosan eltérdel valahol, ez annyira nonszensz.
Magyaridióta Kinek a pénze? 2010.10.14 01:05:00
Jól van geci, bazmeg, elveszed azt a nyolc százalékot, amit magamnak gyűjtöttem, pontosabban a megjelölt örökösömnek, mert hogy nem fogom megérni a nyugdíj-korhatárt, az több mint valószínű.De hát ez már régóta egy elfogadott deal közöttünk kisköcsög, hogy én befizetem…..
Decsibácsi 2010.10.14 12:40:20
@balf: Ja. A múltkor is gyűjtést szerveztünk a haverokkal a szegény német nyugdíjasoknak. Szörnyű, hogy ott mi megy.