Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hirhacker

28 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat hozzátenni ehhez nem lehet: a törvényekre fittyet hányó rendszabályozási kísérleteiről elhíresült monoki polgármester ismét úgy gondolja, hogy rá nem vonatkoznak törvények. S az hagyján, hogy írottak nem, de még csak íratlanok sem. Ezúttal azonban a saját tartozásával…..
Az a hír járja, hogy a Mónika show bukása miatt a Tv2 sem ragaszkodik már ahhoz, hogy költséges forgatókönyv alapján megírt, sok statisztát foglalkoztató délutáni talk show-ra dobja ki a pénzét. Vagyis Joshi Bharatnak is vége lehet nemsokára. Sőt állítólag erről a…..
  Az LMP Obamáék új kedvence - írja címlapján a mai Magyar Hírlap, majd bővebben is kifejtik, miért: „a választások első fordulójának győzteséhez nem látogatott el, a tíz százalék alatt teljesítő Lehet Más a Politika választási rendezvényén azonban…..
A krav-magások frissen indult blogjáról kértük el ezt a hiánypótló posztot, úgy gondoltuk, mindenképp jobb, ha egy szakértő írását közöljük, mintha mi magunk okoskodnánk össze mindenfélét. A szerző Pintér Márton, G5 fokozatú krav-maga-oktató, amellett jogász. A poszt…..
Egy hétvégi napon az átlagember nem arra szeret kikelni az ágyából, hogy az arcába vágják, olyan világban él, ahol 25-30 fős, felfegyverkezett hordák kötekednek és gyilkolnak az éjszakában... Ezért is hatott sokkolóan, amikor majdnem napra pontosan egy éve mi, sportszerető…..
Nagyon derék,épp itt az ideje,hogy állami támogatással állítsanak elő tudatmdosító szereket.Csak arra lennék kíváncsi,hogy ha ezt engedélyíezik,hogyan fogják a szintén kémiai úton előállított kábítószereket forgalmazókat bíróság elé állítani?Vagy majd valaki bepereli…..
Höhö...Dehonnem.Csak igen hülyén,"szakértő" szemmel van nézve és kérdezve.Ki a f@aszt érdekel,hány kWh fogyott...? Miért nem úgy kérdezik: 4000 vagy 6000 volt a számla?Arra mindenki kapásból tudná a választ.A magyart érdekli az energiatakarékosság meg a zöld…..
hírhacker Aki magyar, velem hízik 2009.12.19 09:32:00
Na nézzük:A tardícionális magyar étkekkel semmi gond.Csak nem segget növesztő íróasztal-akrobatákra van szabva-ennyi az egész.Mikor az ember gyereke nekilát és a ház körüli teendőket is ellátja munka mellett-vagy azt teszi főfoglakozásban is,lévén állattartó,fóliázik,ne…..
Mert nekünk nincs egy darab se.Nem tudunk buszt gyártani Győrben,biztos olcsóbb és jobban kijövünk ,ha kínait veszünk.Meg ideengedjük konkurrenciának,a saját gyártás mellé.Ki ez az állat,aki ezt kitalálta,engedélyezi,leszervezi,aláírja és mindezt gyorsan-hamar,jujjuj,még a…..
Ezt nem értem,miért a "külföld" rovatba kellett tenni.Itthon is a rendőröktől meg a "hivatalos szervek"-től félnek a legjobban,nem jobb itthon se a helyzet.Sokkal több a rendőr,mint az aberrált.És a rendőr mindig visszatér a tett helyszínére.Második helyre…..
Nem értem,ez ma hogy lehet.Ilyet maximum a háborúban volt szokás,foglyokat ejteni és évekre bezárni őket,megfosztva mindenüktől.Ez nem egyszerűen bűncselekmény,ez az egyik legelvetemültebb aljasság,amit az egyik ember a másik ellen elkövetehet.Ugyanúgy sima életfogytot az egész…..
Nálunk ezzel lassan érettségizni lehet...Politikusainknak üzenném: ha figyelnek kicsit,hagyják őket elszaporodni,segíteni őket önkormányzatot alakítani,aztán már csak ki kell nevezni föléjük egy ombudsmant és lehet fejni az úniót a felzárkóztatásukra kunyerált pályázati…..
Mire képes pár kis írásjel:Ma:"Orbán: Vérzik,de még áll az ország" Négy év múlva:"Orbán vérzik,de még áll az ország."Mögláttyuk.:)..
"A cigányság helyzete talán a legnagyobb kihívás a magyar társadalom számára – jelentette ki Gémesi Ferenc szakállamtitkár az Európai Összehasonlító Kisebbségkutatások Közalapítvány legújabb kiadványainak hétfői bemutatóján. " Innen üzenném:a mai magyar…..
"Kihallgatás közben szökni próbált, kiugrott az ablakon és súlyosan megsérült szombat hajnalban az a rendőr, akit gyilkossággal gyanúsítanak – erősítette meg az MTI információját az ügyészség. "Ha majd valaha belenézhetünk a legkorábban 6 év múlva meghozott,…..
"A Centrum Parkoló Kft. is tagja annak a Parkolási Konzorcium nevű csoportnak, amely újabb tíz évre nyerte el a parkolásüzemeltetés jogát Erzsébetvárosban. A szerződésbe az is belekerül, hogy az üzemeltető kártérítés nélkül feladja tevékenységét, ha jövő nyáron…..
"Orbán 1 millió munkahelyet és teljes megújulást hirdetett, miközben azt ígérte, hogy a Fidesz az emberek felé fordul majd..." Ehhez képest az egyik kedvenc-nem magyarországon dolgozó-önjelölt bróker cimborám azt sutyorogja manapság,hogy áprilisban már jobb,ha nem magyar…..
Alacsony költségvetésű polgárháború készül..? Nem kell messzire szállítani a hadianyagot az európai bázisokról-arról nem is beszélve,hogy Irakból ugye csak át kell sétálni-ha a háború itt van a szomszédban.Nosza,csináljunk ott egyet.Pont jók a törökök.Sokan vannak,jó…..
Nem csoda,mindig az a jó kutya,aki azt csinálja,amit a gazdi mond.Teljesen valószínütlen lenne a JP Morgan részéről bármiféle dícséret,ha nem úgy táncolnánk,ahogy ők fütyülnek...:)Még arra lennék kíváncsi,hogy ha esetleg a következő kormány nem folytatja ezt a…..
Nem vagyok biztos benne,hogy bármilyen vallási,etnika ideológiának helye van egy PTK-ban vagy BTK-ban.Szerintem semmi keresnivalója ott...
Teljesen hihető.Az a kormány,aki lehetővé tette a multiknak és egyéb nagytőkéseknek (nem mellékesen végighazudta az elmúlt 8 évet-hogy a vezetőiktől is idézzünk a működésükkel kapcsolatban),most csinál egy nagy ideológiai hátrarcot,tükör elé áll,szemközt köpködi magát…..
Most már,hogy megvannak az "igazi tettesek",illetve jogerős bírósági ítélet született,pár  "ártatlan áldozat" résztvevő megpróbálja behajtani a "jogos" követelését.Van bőr az arcon,vastag.Azt a-mittomén-200milliót követelni az egyik…..
Aszongyák a rutinos parasztvakítók: "A saját meggazdagodásukkal okozott károkért is vezekelnének a fejlett országok, ha a koppenhágai klímacsúcson meg tudnának állapodni egy pénzalapról, amely a szegény államokat segítené az éghajlatváltozás következményeinek…..
Amúgy se értem,Amerika mit ugat bele ezekbe a dolgokba.De a legszebb: "..Megjegyezte, hogy a magyar állam szuverenitásának kérdése is felmerül. Nem látja indokoltnak, hogy egy idegen állam beavatkozzon, ha csak nem történik kormányzati szintű korrupció, amelyre viszont nincs…..
Azokat ne féltsük,megélnek.Jövedelemadót-Áfát ügyesen kikerülik,reklám nem kell-már a tisztességesebbjének(  trógerebbje eddig is csak azért élt meg,mert a nem volt elég privát szaki-jót is tesz kicsit a válság,hullik a férgese is) Kézből kézbe megy a…..