Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ditlzon

0 bejegyzést írt és 237 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
atom 5 kép a telefonból 75 2012.06.28 07:00:00
Ételes fotóim közül válogattam. Néha le-lekattintom az elém kerülő tányérok tartalmát, de nem jellemző, azért pár darab mégis akad. Ez a paradicsomos tésztám, ami nagyon-nagyon egyszerű és finom étek, hozzávalók és elkészítése itt olvasható:) Második kép egy szelet…..
ditlzon 2012.07.04 21:15:54
atom Gaston és Rúfusz 2012.05.02 07:00:00
A múltkor Orsiéknál aludtunk Budapesten, reggel pedig kutyázhattunk jó sokat, Gastonnal, a 44 kilós ebbel és Rúfusszal, a kölyök német-juhásszal.Rúfusz a kosárban, épp dokihoz vitték a kis vakarcsot, aki még csetlő-botló kölyökkutya.Labdáztunk Gastonnal. Igaz a labdázás alatt…..
Tangózni kéne.... A tangót sokféle tartásban lehet táncolni. A nyitott tartásnál nem ér össze a férfi és a nő teste, zárt tartás esetén végig összeér a mellkasuk. Valójában egy séta a zenére, ahol a férfi vezet, a nő követ. Érdekes érzéseket vált ki a nézőből,…..
Holnap húsvét, így olyat kaptok, hogy nyulat fogtok. Vagy lehet, hogy az mégsem olyan egyszerű?Az alábbi videó szerint nem egyszerű nyulat fogni, és emlékszem, hogy gyerekkorunkban nekünk is volt egyszer nyulunk, amit megfogni nem volt egyszerű feladat:P Kergettük az udvaron, mire…..
Szerintem szülinapi túrótorta 2012.03.31 16:51:00
Marci szülinapra nem „cukrászdai”, hanem „anyaféle” túrótortát kért. Tegnap el is készítettem. Még régebben Gyöngyitől kaptam a receptet, aztán azt átírtam Anicska szájízre, azóta a családom kedvence. Készítettem róla néhány fotót, és mondtam…..
 Jó is az, amikor az ember megfertőzi a Zezermester keresztapját. Határozottan finomabb a szendvics, amióta Sanyi. Kösz Józsibá'!..
ditlzon 2011.12.14 17:43:45
@kuplungg: pont ezt akartam kérdezni. fel vele a webshopba! kell!
szamárSágok felháborító 2011.12.13 18:25:00
Nem ezt akartam ma blogolni, de ezt muszáj volt kiraknom.Hát vannak bajok... El kell innen menni, nincs mese //itt is megjelent barikad.hu/node/18779 // hirdetés ..
szamárSágok pont 2011.12.08 17:17:00
Nagyon megtetszett a videó, jó a hangulat, jó a zene (Bonobo). Tetszik és pont. Hero from Miguel Endara on Vimeo. Ugye, hogy ugye? pont..
Megzabálom, imádom, szuper az ötlet és a képek, a minden. Hogy miért fontos a szelektív hulladékgyűjtés? Nem csak azért, mert ezzel óvjuk a környezetünket, hanem azért is, mert sorsokat befolyásolhatunk vele, két emberi lény, vagy akár két műanyag flakon sorsát is...A…..
ditlzon 2011.12.10 12:22:29
Nem sokára augusztus 20, az államalapítás ünnepe. Idén szombatra esik. Leírok pár gondolatot, amiért lehet, hogy megköveznek, de akkor is ezt gondolom. Mostanában az ünnepek nem jelentenek nekem semmit. Mióta dolgozom, nagyjából egy szabadnapnak felel meg, ha van olyan…..
atom 5 kép a telefonból 56 2011.11.03 11:52:00
Ezen a héten abszolút őszi a blogom, már megint ezzel a témával jövök, mert ugye 5 kép a telefonból az nem is lehetne más, mint itthon kattintott egy-két őszi levél az udvarban. Aztán ne várjatok csodás hangulatképeket, a telefon és az udvar házasságából most nem ez jött…..
A teraszon kávézgatva arra lettem figyelmes a minap, hogy szokatlanul sok katica repked a levegőben, mászkál a falakon (már jelezték, hogy pontosabb a Harlekinbogár elnevezés, de ezt a bejegyzést már megírtam és kevesebb betű is, így marad katica:P). Anya megjegyezte, hogy napok óta…..
Ezt a hirdetést egy spanom találta a százhalombattai SZTK hirdetőjén és postolta ki a fészbukra. Le a kalappal a hirdető tökösségéért, bár aki 182 magas, vékony testalkatú, szőke hajú, kék szemű srác és nem talál nőt, ott sántíthat valami...Mindegy a blogomon ne múljon a…..
A helyszín Amszterdam szürke üzleti negyede, szürke épületekkel, szürke öltönyös szürkének tűnő emberekkel. Aztán érkezik pár srác egy hatalmas térre, rajzolni kezdenek.Ezután már nem kell sok, és megjelennek a gyerkőcök is, de hogy a végén az öltönyösök is krétát…..
ditlzon 2011.10.03 21:06:25
@Atom: @csacse: na! melyik téren találkozunk? :-D
Egyszer valahol olvastam régen (a net átka), hogy egy fotós lefotózott szemből több embert is, majd az elkészült portrékat középvonalon tükrözte, így egy kicsit idegen, ámbár szimmetrikus arcú emberek képét kapta. Gondoltam rá, hogy megcsinálom, s most, mikor a gép előtt…..
atom A bátyám új kutyája 2011.09.22 14:02:00
Amikor kiválasztasz egy kutyát magad mellé, akkor általában életre szóló barátság köttetik. Ha ez a barátság megszakad, akkor kell egy kis idő, mire újra lepacsizol valakivel, aki mellé leülhetsz a lépcsőre, s szavak nélkül is, miközben cirógatod a buksiját és vakargatod a…..
Az előbb futottam bele ebbe a videóba. Óriási respekt a készítőnek. Ha te is kiváncsi vagy, hogyan nézne ki a Pókember, a Terminator vagy Eddie Murphy olyan bajusszal mint Tom Selleck akkor hajrá... Van baja a készítőnek, nem is kicsi :)..
ditlzon 2011.09.20 10:38:42
atom KisKovács a szomszédban 2011.09.16 07:00:00
A múlt héten többször is hallottam, hogy új kutya van a szomszédomnál, a szemközti lakásból nagyon jól kiszűrődtek a vakkantások és a különféle ebhangok. Annyira még nem is zavart, nem volt vonyítás, semmi ilyesmi, és nem is ébresztett fel az eb. Aztán pár napja pont…..
Ezt most nem én követtem el, és nem lekvár.....Apci műve a házi Erős Pista. :) Kifejezetten bio, sosem látott vegyszert, sem tartósítót, ledarált cseresznyepaprika sóban eltéve. Az én feladatom volt a palánták megvétele, szorgos ember a faluból elültette, megkapálta. Apci…..
Ezzel az írással tuti, hogy nem lopom bele magam egyes fiúk szívébe. Mi az, a nyári viselet, ami kiveri a biztosítékot a nőknél? Nyakunkon a nyár, és ultragáz szerkóban nyomják a pasik az utcán. Falra tudnék mászni a szandál, zokni kombinációtól. Főleg, ha még egy…..
Szombaton voltunk a Scalaria hidroplán légibemutatón. Volt ott mindenféle show, jól éreztük magunkat, rengeteget bámészkodtunk, és persze fotóztunk a Tónival. A fotósok :) ..
atom Dal a híradóból 2 2011.07.06 11:30:00
Körülbelül egy éve blogoltam a dalt a híradóból, amikor különféle utómunkával egy nyilatkozatból netes slágert gyártottak leleményes emberkék. Ezt ide kattintva megnézhetitek.Akkor Ádi küldte a gyöngyszemet, most pankeey örvendeztetett meg egy hasonló szépséggel. Egy…..
ditlzon 2011.07.06 13:21:33
Ha már tegnap pizza, akkor ma legyen olasz masszázs. Igen olasz, mert van a svéd, van a thai, van a kínai, van a nyugtató, van az erotikus, van lávaköves és még sorolhatnám az előtagokat a masszázs szó elé, és van italiano is. Igazán jó, Mozarellás aromaterápiával,…..