Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adamikus

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kipróbáltam tesztképpen ezt az indavideós élőzést, de valahogy nem működött. Még holnap megpróbálom élesben újra, hátha akkor összejön, ha nem, felmegyek skype-ra, ahol mikrofonostul várom egy órán át a hívásaitokat. Hogy fair legyen, próbáljuk 1-1 percekben maximalizálni…..
Pár infó, amelyekről talán nem tudtatok, vagy nem tudhattatok A blogon 76 bejegyzés volt a mesterlövésznek szentelve Azáltal, hogy az e-mail címem kinn van nyilvánosan, naponta kb 12 spamet kapok.Legtöbb kínai tárggyal Egyszer egy óvszergyártó megkeresett, hogy hirdetne…..
adamikus 2011.02.09 11:12:53
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Sok dolog adva volt, hogy egy "bezzeg" játék legyen, de ezt is képesek voltak elszúrni. Ezek sosem tanulnak... 2008-as a játék, grafikája korrekt, játékélmény kevésbé   ..
adamikus 2010.11.19 17:28:53
@Jigsaw666: Igen, teljesen úgy van a COD 5-ben is. Meg kell várni a bomba hangját, hogy ne vegyenek észre. Egyébként azt nem onnan lopták, mert az már volt előtte egy filmben is. Azt hiszem "Ellenség a kapuknál" a címe.
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.11.17 21:22:00
Holnap este kikerül az új videó. Nem hiszem el, hogy már megint egy hónap telt el a legutóbbi óta... Ezúton is elnézést.A videóról nem kerül ki trailer, mert egyidőben felkerül Youtube-ra is az egész. A videó hossza majdnem 14 és fél perc.20:07: Későn értem haza, csak most…..
Még nem végeztem a játékkal, de ma este is még nekiállok. Az a baj, hogy nevetségesen nehéz és néhol játszhatatlan a bugoktól, de majd úgyis meglátjátok.Aki esetleg felismerné a játékot (ami ennyiből igen szomorú volna), kérem ne lője le a poént, mert a legabszurdabb jelenetek…..
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Elnézést, hogy eddig kellett várnotok, de cserébe hamarosan jön a 2. epizód  ..
Nos, jobb későn, mint soha. :)   Végre valahára itt vannak a pólók, amelyekre (legalábbis reakciók alapján) oly sokan vártatok. A Legend (L&C) webshoppal közreműködve csak erre a bazi nagy ronda GIF-re kell kattintanotok és már rendelhettek is. A GIF-ért elnézést,…..
Nisszi 'Vándor, vidd hírül...' 2010.03.23 19:59:00
Kedd.. ésés álmos vagyok.. >< Azért amint a mellékelt ábrai s mutatja, túléltem a mai napot iss.. :D  És néha annyira imádom egy-két osztálytársamat... xD ♥ Némelyiküket pedig meg tudnám folytani egy kanál vízben .. :$ Hooolnap meg még dance.. aztán ha minden…..
adamikus 2010.03.24 18:59:35
Halvány lila fingom sincs, hogy mi a játék lényege. De kb. 20 másodperc után nem is érdekelt  ..
adamikus 2010.03.09 15:50:35
  Ezek részemről csak feltételezések kis szatírával megfűszerezve, de tényleg érdekel engem a kérdés. Itt a blogon hány ilyennel találkoztunk már? Rengetegszer nem találok a szar játékról szinte semmit. Persze az is közrejátszik, hogy senki nem olyan hülye mint én, hogy…..
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
adamikus 2010.02.25 13:19:26
Eszméletlen mik történnek a belvárosban!  Soundtrack: Richard Cheese - Feeling this  ..
SziasztokTHX, hogy még 2010-ben is láttogatjátok a GMST blogját. Sajnos a multkori LIVE nem úgy alakúlt ahogy terveztük, mert nekem nem lett meg a NON STEAM-es Gmod. Sajnos ezért csak szingliben nyomtam.Fogalmam sincs, hogy mit kéne csinálnom, mert nagyon szar a torrentem. Amúgy vasárnap…..
Garry's Mod Sötét Titkai Hírek 2009.12.25 11:14:28
 SziasztokHamarosan itt az év vége. Mindenkinek boldog újévet kíván a GMST csapat. Amúgy azt szeretném elmondani nektek, hogy hamarosan lesz egy szavazás, hogy mi kerüljön az új GMSt pólóra. Mert van vagy egy tucat ötletünk, de nem tudunk dönteni. Ezért ti fogjátok majd…..
A teljes hatásért nézd meg az Xtreme Boarders videót is, mert ugyanazok készítették és sok dologban hasonlít a két játék. Igen nehezen nevezhető játéknak ez a vacak, amelyet fél óra alatt végig lehet vinni és motoros ugratásokhoz elég csak 1 gombot megnyomni. Számomra a Phoenix…..
Minden fontos részlet a videóban  Az antikiller filmrészleteket itt töltsd le (150 MB) 10 percnyi nyersanyag Az oldal alján lehet letölteni  Helyenként túlterhelt az oldal. Próbáld később újra. Vagy itt  És itt Legfontosabb infók: Youtube…..
adamikus 2009.12.15 19:49:18
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..