Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csesszelekmeg (törölt)

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdtük szétszedni Bálint fiammal a karácsonyra kapott Star-motoros autót. Egy Simson karburátor kell hozzá, azt már tudom, nem félek tőle, az lesz. Fontosabb dolgoknak láttunk neki. Kerekek, fék, váltó. Ott kezdődött, hogy a kereket nem tudtam leszedni, mert a kerékagyról nem…..
csesszelekmeg (törölt) 2010.12.27 13:50:08
@kígyó.ubulka: Na ja!

Ilyen nekem is volt. Egyszer vettem egy tuningolt E-MZ-t. Kb. 30 eves oskovulet volt. Amikor szetszedtem hogy lecsereljem nagyobbra/ujabbra a hengert elhulve lattam hogy a fotengely sonkakat kiesztergaltak. A lyukakba nyilvan hogy a kompresszio(szivo) ne vesszen el parafadugokat, meg lefureszelt seprunyelet tettek!!!
Alapbol nem volt rajta a dinamo, szoval kb. vagy 1 kiloval konnyebb volt a fotengely minusz az esztergalas. A gyujtas csak akkumulatorrol ment. Porgott vagy 8-10 ezret a joszag. Egyszer romma is tortem magamat vele.

Komolyan a Magyar hazi tuningot nem lehet uberelni! Ha igazi tudasra akar az ember szert tenni, ahhoz eloszor egy Zsigulira van szukseg, vagy egy Simson es vagy Mz-re, ha motorrol van szo. Autoszervizben eletemben egyszer voltam, akkor is kenyszerbol pedig 18 eve autozom es nem ez a szakmam. Igaz elotte volt sok Simson, MZ, Romet motorom, meg Trabant, Wartburg, Lada autoim. Szoval volt min tanulni :))
Tízmillió forint kártérítést ítélt meg a vörösiszap-katasztrófa egyik devecseri károsultjának a Fővárosi Bíróság a  pénzt a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt.-nek nyolc napon belül ki kell fizetnie. Az ilyen tartalmú végzés igencsak szokatlan a magyar…..
csesszelekmeg (törölt) 2010.10.29 12:57:08
@sanyisanyi: Ami igaz az igaz!

Erdekes lehettet a posztolo mint ugyintezo ezzel a nezettel, amit kepvisel!

- Telek?
- Ingosag?
- Elvesztett munka?
- A telken termelt zoldseg/gyumolcs?

Az egesz elete rament, kivancsi lennek hogy ha az o ingatlanjat akarna lecserelni penzre akkor mennyit o mondana. 25 a keco 10 a cuccokert vagy mi.

Mindig tudtam hogy a magyarok kib@szott irigyek, de hogy ennyire az mar eleg bizar!
Nemcsak jobb fizetésre, a hazainál ezerszer menőbb oktatási eszközökre is számíthatnak az egyik brit egyetem hallgatói. A Leeds University ugyanis iPhone 3GS-ekkel szereli fel diákjait, hogy azok a mobilon keresztül érjék el az intézmény teljes oktatási anyagát. Az egyetem szerint…..
Naszóval itt az Artisjus válasza a főként a MAHASZ-t ért támadásokra: Július 7-én „Miért maffia az Artisjus?” címmel jelent meg poszt a Homáron egy névtelen „szakmabeli olvasótól”. A poszt több ponton (2., 4., 5., 6.) azt hiszi az Artisjusról, hogy ő a…..
csesszelekmeg (törölt) 2010.07.12 18:41:13
Attila a mifelénk sajnos szokásosnak mondható módon világosodott meg 10 év Vodafone-hűség után. 3 új telefont szeretett volna előfizetéssel, de annak ellenére kértek tőle darabonként 80 ezer forint kauciót, hogy nem hitelre akarta venni, és hogy a telefonok értéke sem haladta meg…..
csesszelekmeg (törölt) 2010.06.15 09:33:25
Tessek csak tessek:

www.carphonewarehouse.com/buy/SAMSUNG-C3050-TG25T-SONTV

Ez Magyar valosag es nem Vodafone.
Angliaban 32'-os plazma TV-t adnak a mostani uj Vodafone elofizetesekhez. De ha akarsz lehet valasztani PS3-at vagy mast. Persze barmelyik szolgaltatohoz mehetsz. Mellesleg a Voda egy kalap .... itt is, T-mobilt meg sem emlitem.

30.000Ft az Iphone a Vodefonnal havi 8000-es elofizetessel: www.carphonewarehouse.com/mobiles/pay-monthly/apple-iphone/3g-tariff-table

Emlekszem hogy a T-mobil 5 evvel ezelott
ugyan azt a telefont(valamilyen Nokia volt) 2.5* annyiert arulta otthon es nem fuggetlenul mint itt kint.

A Three szolgaltatonal ingyen van Skype a telefonodon a tok uj feltoltetlen kartyadon. Bemesz a boltba leveszel a polcrol egy kartyat. Beteszed a teloba es tudnak hivni + van Skype + MSN messenger a telodon ingye.

Egy fenyev a lemaradasunk ehhez kepest.
Balkáni állapotok között pihenik ki a rendőrök az árvízi védekezés fáradalmait: Fapados "lakosztály" ...ő már bárhol elalszik... Szinte egymás hegyén-hátán... Nem éppen a legkényelmesebb fekvőhely... Nekik legalább jutott matrac... Egy szőnyeg a kényelem…..
csesszelekmeg (törölt) 2010.06.10 10:56:55
@Krumplicukor1987: Eleg vicces dolog egy Amerikai filmet felhozni mint etalont. Hat persze hogy ott f@sza gyerekeknek fognak tunni az amcsik. Masreszt akkor mar a nemetek eleg rendesen benne voltak a haboruban tobb fronton is, amikor a Sztalingradi csata volt. Meg lehet nezni hol tart most Nemetorszag egy nagyon komoly osszeolvadas utan. Europa vezeto hatalma lett es az is marad pont a szervezettsege miatt. Persze ez csak az en szereny velemenyem, ami nem mervado.
Sárdobáló ANTI-HUNGARY 2010.05.20 11:00:00
Mint minden rendes egyetemista a vizsgaidőszakban, így én is facebookozással töltöttem a mai estém. Az oldal pedig, amibe most belebotlottam egy magyar csoport, akik arra bíztatnak, hogy jelentsük a Facebook adminisztrátorainak azt a szlovák oldalt, ami a magyarellenességre…..
Gondolom teljesen sematikus és mindennapi a történetem, máshol más formában ezer emberrel megtörtént már. Ami viszont mindig felbosszant, hogy ez egy 16 hónapos babával nem vicces, felháborító, hogy sematikus, és végtelenül irritáló, hogy mindennapi.   A Heim Pál Kórház…..
csesszelekmeg (törölt) 2010.05.14 10:49:52
@Káin: A Bhetesda maximalisan jo, hidd el.
Persze lehet extrem sztorija es problemaja mindenkinek mindenhol. DE a Heim Pal egy rakas sz@r. A gyerekem majdnem belcsavarodast kapott mert az "okos" ugyeletes orvos nem tudta hogy mi a baja a gyereknek. Kozoltek hogy ez egy gyomorrontas mentjuk nyugottan haza. Hat nem mentunk, hanem mentunk a masik ugyeletes korhazba es ott tudtak hogy mi a baja a gyerkocnek es meg is oldottak valami beonteses dologgal 25 perc alatt.
Remek, hogy vannak olyan Homár-olvasók, akik ha kell, személyesen is fellépnek, ha szorult helyzetbe került külföldit látnak. FaBRIK a kisföldalattin lépett akcióba, egy brit házaspár oldalán. Egyikük jegye nem volt kezelve, meg is kapták érte a magukét, pedig FaBRIK sokkal több…..
Nem is tudom, mikor hoztunk utoljára ennyi nagybetűvel és szenvedélyes írásjellel tarkított levelet, mint a citibankos Krisztináét. Olvasónk azért tombol, mert egyszer késett a hitele törlesztésével a Citinél, mire a bank a számlájára mégis beérkező pénzből két nap…..
csesszelekmeg (törölt) 2010.03.10 13:16:58
@europeer12: Sajnos van benne eleg sok igazsag abban amit irtal. Mi nem szeretjuk ha a masiknak tobb van vagy ha szebb, vagy ha okosabb, stb...

Eppen ezert akinek barhogy is de jobban megy dogoljon meg, ez az alaphang mindig.

En pont ezert ragcsalom a kolbaszos keritest kulfoldon immar lassan 5 eve a csaladommal. Persze most mar mindenkinek fontos a baratsagom/rokoni kapcsolatom. Amikor szarul eltunk otthon, akkor senki es hangsulyozom senki le se szart minket. Ilyenek vagyunk mi sajnos.
csesszelekmeg (törölt) 2010.03.10 13:44:39
@europeer12: Ismet ott a pont!
En azert kiemelnem a gazdasagi helyzetet is. Kivancsi lennek hogy mit tennenek az emberek, ha tudnak hogy milyen arak vannak kuldfoldon. (hasonlo vagy nagyon sok esetben kevesebb, 5-6*-os fizetesnel)

Alapvetoen ez a baj, ettol fusztralt es rosszindulatu mindenki, mert minden kilatastalan es nincs love a zsebedben. Kulfoldon ezert vigyorog mindenki, mert nem a holnapi megelhesen tori a fejet az ember, hanem hogy mit vesz maganak a kovetkezo fizubol, vagy hova megy nyaralni.

Hazamenni? Hmmmmm. 15-20 ev mulva ha felnottek a gyerekek.
 Szabálytalan vételezés az egyik legzseniálisabb szakkifejezés a lopásra. Azt már szinte nem is érdemes szóvá tenni, hogy az energiaszolgáltatók nevükkel ellentétben hatóságként viselkednek a legrosszabb attitűdökkel. Tisztelt Zugügyvéd!Édesanyám esetében szeretnék…..
Lőrincz Áron újabb pompás videót rakott fel a blogjába. Nem húzom az időt, tessék megnézni! Támpontként: a SOTE tornya, ma is a legmagasabb "felhőkarcoló" hazánkban...
csesszelekmeg (törölt) 2010.01.26 00:18:05
Röviden ismertetem a helyzetet, a parkolást egyszer már kifejtettem hosszabban. Már 2008-ban is levettek azért, ha a körúton álltam, pedig itt lakom, de a körút a fővárosé, nem a kerületé, állok a mellékutcákban. Drágább lett a parkolás az egész városban, ezt is elviseltem.…..
csesszelekmeg (törölt) 2010.01.23 11:56:13
@is: Ezt nem lattam, igazad van.
csesszelekmeg (törölt) 2010.01.23 12:03:03
@is:

A masodik auto ugyan annyi mint az elso auto mert szemelyhez van kotve.
Eleg sokan berelnek kozosen nagy lakast mert ugy jobban megeri. Igy mindenki kulon kaphat engedelyt, mert rajta van a berleti szerzodesen.

Please note that second car (special) permits are for individual residents who have two cars. If members of the same household have a car each, each person can apply for their own permit at the standard rate as long as they can supply proof of their residency.

www.lbhf.gov.uk/directory/transport_and_streets/parking/parking_permits/39972_resident_parking_permit.asp
 Haitin a világ szeme, még néhány napig a napi hírbe belefér egy-egy szétroncsolódott ember teste, ugyanazok a romok, dob a hírértéken, hogyha valami amerikai kókler, Britney -vagy a többi főgyarmatosító hazájának köszönhetően- "sztár", ad egy segélykoncertet,…..
Ismét egy külföldi beszámoló érkezett a blog postaládájába, ezúttal az angol szokásokat osztja meg veletek Marty McFly, jó és kevésbé jó oldalról egyaránt szemlélve az ottani állapotokat. Volt szerencsém Londonban tölteni egy kis időt, ha erről a "környékről"…..
csesszelekmeg (törölt) 2010.01.11 01:57:37
@KuKori:

Elarulok egy titkot, nincs jobbkez-szabaly.

1., Minden mellekut fel van festve hogy kinek van elsobsege. Nincs egyenrangu utkeresztezodes. Vagy tabla van, vagy festes van az uttesten hogy allj meg.

2., Minden korforgalomban annak van elsobbsege aki mar bent van a korforgalomban.
Balrol jobbra haladsz, tehat aki ugymond jobbrol jon vagy szembol annak van elsobsege.

Nezz utanna annak amit leirsz, mielott valakit letorkolsz. Persze a poszt iro is, de ez mar mas kerdes.

Smarty!
"Családias a légkör, barátságos és szakszerû a kiszolgálás" - írja a MediLine biodiszkont üzletház weboldala. A családiasságba azonban - a kétgyermekes Homár szerint némi joggal, a de a kereskedelemben mégis kissé szokatlan módon - nem értik bele a gyerekeket és a…..
csesszelekmeg (törölt) 2009.12.08 10:41:27
Ez a sztori nagyon szép, csak úgy mint a többi. A legszebb az hogy, ha megnézzük az emberek kommentjeit, akkor tisztán látszik, hogy az emberek valójában lesz@rják azokat, akik gyerekeket vállalnak.

Én is emlekszem, hogy a "kedves" rokonaim/barátaim, hogyan álltak hozzánk, amikor problémánk volt. Mert ugye probléma az mindig van, főleg 3 gyerekkel.

Kiváncsi leszek amikor majd 20 év múlva nem lesz vevő, és adófizető otthon, akkor a sok okos, aki itt ugat mit fog majd csinálni! Így is már lassan az ország fele nyugdíjjas.

Hála istennek én még időben elmenekültem a 3 gyerekemmel a süllyedő hajóról és leléptünk otthonról.
Szerencsére külföldön nem néznek hülyének, ha gyereked van.

Ja és azt nem kell mondanom, hogy természetesen kint a CSALÁDOSOK vannak támogatva, mint az állat nem az egyedül állók.

Emlélszem az egyik kollégámra otthon.
2 panellakása volt az egyik kiadva albérletbe, új autó, 3-4 karóra(30,40 rugó/db), külföldi nyaralás minden évben. Egyszer kérdeztem töle és csaladot akarsz majd? Válasz: Majd ha lesz elég pénzem rá! Ő is ilyen kis kötekedő mitugrálsz volt, mint az itteni kommentelők egy része.

ARGENTINA az lesz otthon b@szki azt majd nézhettek, okoskodó majmok.

Persze a mai társadalomban az a legfontosabb, hogy legyen:

- Alufelni azuuuuj kocsin
- Fóliázott üveg paraszt ne bámuljon be
- 19'-os kerék 45/230-as gumival
- Új telefon
- Plazma/LCD TV beépitett projektorral
- 7,1-es házimozi
- Karibtengeri nyaralás, Zalakarossal
- Műmell, Pén.i.sz hosszabítás
- kamu börtön tetkó (Gankszta típusú)
- piercing az orrba/pö.cs.be/c.i.cibe
- Regisztrált tagság az összes társkereső oldalon, ahol bármi esély van új bulák felszedésére
- Ja és elég lové a hétvégi buliba a drogra és piára

A gáz az hogy kivétel nélkül mindenhol így állnak az emberek a családosokhoz.
Gondod van? Válasz mi a f@sznak csinaltál gyereket.