Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johevi

0 bejegyzést írt és 2390 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Olvasónk még azelőtt elindította a hitelkérelmét, hogy kiderült, december 31--ig nem kell fizetni a lakossági fogyasztási hitelek törlesztőrészleteit. Nem erre alapozott akkor, amikor a felvette a kapcsolatot a Cetelemmel és úgy tűnt, hogy nem is lesz gond a folyósítással. Jó adós, jó…..
Idén február elején elkezdődött a hagyományos velencei karnevál, majd a koronavírus járvány miatt hamarabb véget is ért. És valószínűleg az after party is elmaradt. Ahogy olvasónk befizetett útja is, aminek törléséről egy e-mailt is kapott, illetve az infót, hogy vagy novemberben pótolja, vagy nem…..
Tény, hogy azok a zenék, melyekre életünk egy emlékezetes korszakából - kiemelten harmatos kamaszéveinkből - emlékszünk, kitörölhetetlenül összeforrtak eseményekkel, életérzésekkel és újból hallgatva nosztalgiázásra hívnak. A nyolcvanas évek pop-rock-metál zenéje mindemellett annyira sokszínű volt,…..
johevi 2019.11.13 21:54:50
Az a rés a fenti képen ugyan remek macskabejáró vagy drogrejtekhely lenne, de ilyenekre az átlagember nem szokta használni a vadiúj mosógépét, hanem azt egyszerű, hétköznapi módon csak szeretné bekötni és a ruháit tisztítani vele. Szegény Ádám ezzel már nem fogja. Története pedig szolgáljon…..
Elképesztő, hogy mennyire végletesen áraz a Wizz Air: sokáig iszonyat drágán próbálja rásózni a jegyeket a lúzerekre, hogy aztán az indulási dátumhoz közeledve majdnem nulláig vigye le az árat, hogy megtöltse a gépeket. Last minute rendszer újratöltve és kimaxolva. Írtunk már párszor arról, hogy…..
Itt van ez a szép mosógép, régóta 80 ezer forint az ára. De most a nagy akcióban 25 százalékkal olcsóbb, csak 60 ezer. Óriási, nem?  Azt miért tegyük hozzá, hogy nem ugyanarról a modellről van szó, hanem egy olyanról, amiből kispóroltuk a centrifugát. Nagyjából hasonlót ügyeskedett a Wizz Air is a…..
Úgy látszik, hülyeség volt csak tíz klipre korlátozni a legutóbbi nosztalgiabombát, de engedtessék meg nekem, valamiért úgy gondoltam, nem fog különösebb érdeklődést kiváltani. Azonban nagyon örülök neki, hogy nem így lett, rám cáfoltatok. Rengeteg ajánlást kaptam, ez miért maradt ki, azt be lehetne…..
johevi 2017.01.29 22:20:26
Alexander Bard az Army of Lovers "énekese" politikus vagy inkább társadalomkritikus lett később, jó cikk vele index.hu/tech/net/netocracy200/

Ami a klippeket illeti nálam magasan meghatározó A Shekaspeare Sisters - Stay című klippje, amikor a szám felénél belép a másik csaj, azzal a pszichopata arckifejezéssel, zseniális :-)
johevi 2017.01.29 22:28:19
@scal: A We Didn't Start the Fire azért volt itthon menő, mert kimondta benne ezt hogy "Budapest". Egyébként ez a szám zseniális, mert szavakat sorolva felsorolja az évszázad fontos eseményeit.

Most jut eszembe' Alexander Bardnak ( Army of lovers agya ) volt egy második projectje is - ahogy mondani szokás - az Alcazar. Ez már simán populáris diszkózene volt legalább akkora slágerrel bár ugyanolyan értelmezési tartományon kívüli koreográfiával.... www.youtube.com/watch?v=7CiOWcUVGJM
Na csak eljött szilveszter napja, vajon mi mással lehetne megünnepelni, mint zenével? Így erre a napra már nem akartam száraz tényeket közölni, sem azt, hogy kinek melyik film tetszett vagy nem tetszett a legjobban, vagy a legkevésbé. Eldöntöttem ezek helyett idén régi nagy tervemet valósítom meg,…..
Hosszan lehetne tűnődni rajta, hogy miért van az prekoncepció sok ember fejében, hogy ha adva van egy magyar film, akkor az szükségszerűen rossz, vagy jobb esetben csak egy „nézhető alkotás”. Szerencsénkre az utóbbi évek mozijai közt találhattunk pár olyat, ami ennek ellentmond,…..
Habár a vámpírok és a hozzájuk hasonló lények már az ókorban is ismertek voltak, mégis a leghíresebb vérszívó az ír származású Bram Stoker 1897-es regényének főhőse lett. Stokert nem csupán saját fantáziája inspirálta, hanem egy Drakula ragadványnevű havasalföldi…..
Emlékeznek még? Volt néhány éve egy Bakács Tibor nevű humorista, már-már olyan celebféleség, egészen az egyik kereskedelmi tévé tehetségkutatójának zsűritagságáig vitte. Gyakran szerepelt a televíziókban, tényleg jópofákat mondott. Aztán jött a hír: téli szalámit akart…..
johevi 2014.11.21 21:42:20
@Mr. Közbiztonság Szilárd:
köszi, valami ilyesmire emlékeztem. A celebségig egész normális volt, onnan csúszott meg a karaktere. Egyébként én a többi Nemzet Sportolójára nem haragszom, nem kérdezte őket senki...
A reptéri parkoltatás baromi nagy biznisz - a szolgáltatónak. Az autósnak pedig általában jó nagy költség. Nincs ez másként Ferihegyen se, de az elmúlt időszakban egyértelmű változásokat lehet látni. A korábban pofátlanul drága reptéri parkolók ára csökkent, akciók is…..
Csodálom, hogy senki sem figyelt fel arra a hírre, amely arról szólt, hogy elmaradt Szekszárdon egy több mint százfős lakodalom, mert a menyasszonyt az esküvő előtt őrizetbe vette a rendőrség. A rendőri nyilatkozat decensen csak annyit tárt a nyilvánosság elé, hogy "...nyomozást…..
Cliff Young nem volt éppen egy tipikus maratonversenyző. A szikár, 61 éves ausztrál krumplifarmernek, aki az anyjával élt, még egy pár futócipője sem volt. Ezért amikor 1983-ban benevezett a világ egyik legkeményebb, legrettegettebb ultramaraton versenyére, az egy hetes, 875…..
Subba Subba másnap 2014.08.02 09:15:00
  Bugz búni B)..
johevi 2014.08.02 16:27:07
Oldalakon keresztül sorolhatnám azokat a neveket, akik a filmrajongók körében nagyjából konszenzus övez, mint tehetségtelen színészt. Nem célom most kielemezni, ez kinél mennyire jogos, azonban sok esetben ezek az emberek maguk is rácáfoltak a velük kapcsolatos sztereotípiákra.…..
Úgy drukkoltam, hogy Van den Bosch Sydney fejére kerüljön a korona a Magyarország Szépe végén, és a mezőny messze legmenőbb nevű versenyzője vonuljon majd kalocsai mintás, pántlikás menyecskeruhában a Miss World vagy Miss Univerzum döntőjében, ahol persze soha nem fog nekünk…..
Benderik mesél A Lánchíd 2014.07.19 22:00:27
  Egy régesrég feledésbe merült avar legenda szerint a Lánchíd felvonóhídnak épült a mai Várhegyen álló hatalmas várkastély elé. A várkastélyban egy jólelkű király lakott, kinek tündöklőn fehér bőrű s májú lánya kihirdette, hogy ő a birodalom legállhatatosabb…..
Mókás akcióval készült a Wizz Air pünkösdre. Azon a két napon, amikor a legkevesebben ülnek a net előtt, s vélhetően a foglalások száma is csatornaszinten van, nyilván kell valamit csinálni, de mégse a jegyárakhoz nyúltak hozzá. Sehol egy 20 százalékos akció, viszont 33…..
johevi 2014.06.07 17:51:47
@danialves:
Arról hogy miért nem kártyával fizetsz? ( Mint mindenki... ) Az azonnal teljesül.
johevi 2014.06.07 21:43:32
@danialves:
Ha tudod, hogy nincs ilyen eszközöd, amivel ki tudod fizetni 24 óra alatt ( hétvége, ráadásul hosszú ), akkor pénteken kell elintézni, amikor teljesül az utalás. Ha ez az ő értelmezésükben a következő munkanapot jelenti ( ahogy írod ) akkor meg ők nem tudnak fogalmazni. ZX71-hez hasonlóan én is köszöntem az akciót és a korábbi csomagtalan foglaláshoz most hozzáadtam. Aki nem akar fizetni, az gyömöszöljön a 42x32x25-be.
Csodálatos beszélgetésre bukkantunk a Sportklubon, egészen pontosan a Dodzsem május 9-i adásában. A két műsorvezető, Czollner Gyula és Balogh Tamás, ahogy az lenni szokott, különböző sporttémákról "ütköztette a véleményét". Az egyik téma az volt, hogy Franciaországban…..
Vannak a klasszikus, régi sorozatok és vannak a modern nagymenők, amelyek miatt ismét igazán jó dolog egy sorozatban játszani. Azokra a leginkább 2000 környékén és utána indult szériákra gondolok most, amelyek már inkább filmszerűek, és jelenleg uralják az amerikai és európai…..
johevi 2014.05.20 21:52:58
johevi 2014.05.20 23:13:55