Regisztráció Blogot indítok
Adatok
donjuan

4 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szép napos időre virradtunk a nemzeti ünnepen, augusztus 20-án is. A mi mosolyunk- akárcsak a villamos alatt fekvő emberé- nem volt túl őszinte, hála a kis mocsok, zümmögő vérszívóknak. Azért sikerült összeszedni magunkat és a holminkat is, majd lebattyogni a reggelihez. Miután jól laktunk…..
  Vasárnap fél 7-kor ébresztett a telefon. Kelni kellett, hogy elérjük a fél 8-as buszt Mecseknádasdra. A Jókai utcánál lévő Schlossberg sörözőnél kezdtünk bele a ránk váró 30 km-esre tervezett menetelésbe; végül 33 km lett, de kicsire nem adunk :) A söröző egyébként a Dél-dunántúli Piros…..
Bevezető rész Idén kedves volt hozzánk a naptár, így az államalapítás ünnepének, augusztus 20-nak hétfőre esésével újabb három napos hétvégének örülhetett a nép. Ha pedig hosszú hétvége, akkor túra!- tartja az ismeretlen turista mondása. A Rockenbauer Pál Dunántúli Kéktúrát legutóbb az ezt…..
Sziasztok! Barátaim unszolására végül úgy döntöttem, hogy én is elindítok egy blogot, amelyen az éppen aktuális barangolásaimról, illetve adott esetben a túrázáshoz köthető dolgokról, eszközökről számolok majd be az érdeklődőknek. Az igazság az, hogy nem vagyok már kezdő túrázó. Régi vágyam volt,…..
Vigyázat, spoilerveszély! A spoilerező Comment:com elleni hétfői kirohanás semmi sem volt ahhoz a gyűlöletcunamihoz képest, amit a fanatikus Family Guy-rajongók zúdítottak Seth MacFarlane és Fox stúdió nyakába. Az ok nyilvánvaló: a Life of Brian című epizódban meghalt a…..
Vannak festői város- és falunevek és vannak ami inkább mosolygnánk - egy kis külföldi kitekintés a témában, az itthoni felhozatalt inkább a kommentelőkre bíznám >>> Norvégia - Å Bizton pályázhat a legrövidebb településnévre is Å, legalábbis holtversenyben. A kis…..
donjuan 2013.07.12 13:00:54
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
A SuperTV2 indulásának árnyékéban a The Voice tegnap egy antipatikus Jim Morrison-klónnal és másfél jó hanggal igyekezett megtartani azt a másfél millió nézőt, aki még nem unt rá a műsorra. Ja, és egy borznak fazonírozott barátnőt is bezavartak a színfalak mögé, hadd legyen…..
Az RTL Klub jól járt azzal hogy a Tv2 október közepéig nem indítja el a The Voice című új tehetségkutatóját, az X-Faktor harmadik évada konkurencia nélkül tarolja le a nézettségi piacot. A válogatók simán hoztak kétmillió fölötti nézőszámot, és a most hétvégi…..
donjuan 2012.10.01 13:08:43
A Blikk információi szerint a Barátok közt és a Heti hetes után az X-Faktornál is megszorítások vannak, tíz százalékkal kapnak majd kevesebb pénzt a legnépszerűbb tehetségkutató mentorai, mint tavaly. A Blikk cikke azt állította, hogy eddig 10-12 milliót kaptak…..
donjuan 2012.04.17 13:43:29
@Nem Penny hajója: Abszolút telitalálat :)
Bejelentették a 2011-es Balaton Sound első neveit. Az idén ötödik alkalommal megrendezett fesztivál idén is az elektronikára épít, ezért Zamárdi partjára hozza a hamarosan negyedik lemezét megjelentető bristoli Portisheadet (képünkön Beth Gibbons énekesnő látható), a szintén…..
donjuan 2011.02.22 23:35:03
@tblv: Szóval Te is jössz? :)