Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nanga (törölt)

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na kérem akkor ez ennyi vót, holnap reggel jön az első hogyvolt, utána meg a többi szépen sorban. Jóccakát. Ez is egy elképzelhető forgatókönyv: (sixx) VV Iza a platformcipőversenyt máris megnyerte. SzabóZ: Iza az agy ebben a műsorban. Mármint tud folyékonyan beszéli a…..
Rémálom a zöldhatóságnál XI. Megvan a politikai körökig is elérő nyelvvizsgabotrány első áldozata: az adatnyilvánosságért és az átlátható kormányzati működésért vívott harcban eltűnt Tolnainé Szatmári Katalinnak, az OKTVF főigazgatójának a nyelvvizsgája - legalább…..
Velencei túratriatlon. Tudom, hogy vicces az én koromban, de én nagyon gyakran éreztem életemben mindmáig, hogy kicsi vagyok. És nem a magasságomra értem. Hogy vannak dolgok, amiket a Nagyok csinálnak, de én ehhez kicsi vagyok. Pl. a Nagyok tudnak bringázni, és túráznak vele. A…..
Naiv ügyfél családja révén került kapcsolatba egy nagysikerű termékbemutatós csapattal, akiktől édesapja 600 ezer forint értékben "nyert" különböző cuccokat. Így csak 370 ezer forintot kellett volna kifizetnie részletekben. Szerencsére 8 napon belül intézkedtek a termékek…..
Nanga (törölt) 2013.04.21 17:40:55
@Gera: utolsó emlékem erről kb 10 éves, akkor elvették a személyit attól a felnőttől, akit cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyeztek.
Már a második napja zajlanak az elsősök beíratása, így természetesen máris újabb részletek látnak napvilágot ebből a sikertörténetből. Míg tavaly 100 195 elsős iratkozott be, idén a megváltozott jogszabályok miatt a becslések szerint kb. 20%-kal több. A területileg…..
Vastagbőr Nem értik 2012.12.13 14:51:00
A legszomorúbb ebben a felsőoktatási "reformban" hogy a döntéshozók (szokás szerint) szándékosan vagy alapból egyszerre hülyék és cinikusak, össze-vissza hazudoznak és halvány fogalmuk sincs, hogy miért is fontos a felsőoktatás a fiataloknak. Ennél még az is jobb lenne, ha…..
Nanga (törölt) 2012.12.13 17:42:49
@Romkocsmák homályában merengő főállású troll: de te úgy vennéd fel a nyaralásra, hogy van munkád. Ők meg arra vennék fel, hogy vagy lesz majd, vagy nem...
Egyrészt rohadtelmúltnyolcév, hagyták eladósodni az országot, másrészt vegye fel az is a Diákhitelt, akinek nincs rá szüksége, mert annyira jóóóóóóóóóóó.
Tünde rájött, hogy mégsem szeretné az ajándék 90 perc beszélgetési időt plusz 2 év hűségért cserébe. Merthogy megnézte online, hogy csak hálózaton belül beszélhető le. A Vodafone ügynöke persze erről az apróságról elfelejtette tájékoztatni: Már jó pár éve Vodafone…..
Vajon kubai típusú unorthodox kommunizmusra készül a 100% Magyar Posta, amikor vegyesbolttá alakul? Vagy felfedeztek egy népcsoportot, akik kizárólag a Postára járnak, oda viszont naponta? Zsolt szerint a kiskereskedelem az alapszolgáltatás rovására megy, ami ugye alapból hátrányos…..
Tékozló Homár Jogosítvány fail 2012.07.18 16:46:00
Naiv ügyfélnek valószínűleg újra kell kezdenie a KRESZ-szel a tanfolyamot, mert 2 év alatt 3 alkalommal sem sikerült letenine a forgalmi vizsgát. Más kérdés, hogy negyedszerre el sem vitték, így csúszott ki az időből. A cég neve nélkül persze nehezen fogjuk eljuttatni az…..
 Ez volt az első étel, amit a diéta jegyében készítettem.  De még a páromnak is nagyon izlett, igaz, ő petrezselymes újkrumplival ette. 2 csirkemell 15 dkg zsírszegény túró friss rozmaring, bazsalikom só, bors   A csirkemelleket vékony szeletekre vágom.Sózom, borsozom.…..
Hogy miért veszélyes és demagóg Orbán Viktor javaslata a pártok állami támogatásának felfüggesztéséről, azt a múlt héten megírtam én is, Scheiring Gábor és Jávor Benedek is. Legyünk azonban most konstruktívak. Vegyük egy percre komolyan, hogy a miniszterelnök valóban azért…..
Szerencse, hogy senkinek nem tűnik fel az autósok közül, hogy itt már a 50. bőrt nyúzzák le róluk ki tudja honnan, különben már rég egészpályás útlezárások lennének (a benzin adótartalma miatt bármikor lehetne). A K&H mindenesetre úgy tart lépést a kormány…..
 A mai nap harmadik posztjaként a maradék fotó a tesókról: ..
Nanga (törölt) 2011.07.08 20:37:43
Egyáltalán nem bánom, hogy nem festettem, kivágni (mert fehér kontúr futott a 2D-s halak körül), lekapargatni, felragasztgatni éppen elég meló volt! Így is csak a fele van kész, de Bercel olyan szinten esett neki, miközben mellettem sertepertélt a ragasztgatás közben, hogy úgy…..
Nanga (törölt) 2011.06.13 08:16:59
Csak egy percre fordultam el, és a Berci számára biztonságosan zárt kiemelőfilc Döme kezébe került, majd - már bontott formában - vissza...Úgyhogy nem elég, hogy 5-kor keltünk, de még moshattam is a falat, padlót, polcot, tévét, puffot, gyerekeim kezét, lábát, arcát... ..
Nanga (törölt) 2011.05.28 12:03:42
Na, akkor pontosítok, a hivatalos mérleg szerint 6820g, 62cm, fejkörméret 42 (:O), mozgást követi a tekintetével, hang irányába fordul, védőnőre mosolyog :)Egyébként meg tömörgyönyör! :) És gyűrögeti a fülét szopi közben: A bátyja meg így néz ki, ha még nem teljesen…..
Nanga (törölt) 2010.11.28 18:09:53
A lassan 20 hónaposom ilyen eredménnyel eszik egyedül:A 6kg-os 8 hetesem pedig már ilyen szépen tartja a fejét:..
English versionÖnkénteseket keresünk!A Kristály-völgy Egyesülethez nagyon sok ruhaadomány érkezett a vörösiszap-károsultak részére. Annak érdekében, hogy a kolontári, devecseri és somlóvásárhelyi lakosok könnyebben meg tudják találni a nekik megfelelő ruhát, szükséges…..
Nanga (törölt) 2010.10.08 19:33:24
@hdanka: hétvégén is lehet hozzájuk vinni az adományokat?
 És közben a mezzo-n a Berlini Filharmonikusok Bartók Csodálatos mandarinját játsszák.Nem én mondtam, hanem a párom. Illetve írta ebéd után a Facebookon.Ehhez az ételhez "csak" két férfi kellett. Az egyik szokás szerint Gordon Ramsay. Én csak elkezdtem, megadtam az…..
Nanga (törölt) 2010.09.21 12:53:29
Most csak táviratilag, 2010.08.21-én megérkezett Tóth Bercel, 4020g-mal és 55 cmérel. Már itthon is vagyunk, szüléstörténet később, most csak pár fotó:..
No, hát sose  hittem volna, hogy valaha belépek a 39. hétbe, de ez történt. Tegnap ugyan már du 4-től félórás fájásaim voltak, de ez nem akadályozott meg, hogy elmenjek jelnyelvre, ahol aztán 7-től már negyedórásra sűrűsödtek. Azt hittem, ma reggelre már lesz egy…..
Nanga (törölt) 2010.08.21 12:46:03
Bor, mámor, Bénye Úgy tűnik Erdőbénye állandó vendég lesz a blogomon. Mint ahogy már írtam, meg voltam híva a Bor, mámor Bénye fesztiválra, mint szakácsnő.10 napot töltöttünk ott, ebből az első 3 nap a fesztivál előkészítéséről szólt. Elképesztően jó…..
Nanga (törölt) 2010.08.20 21:21:05