Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Góliát

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Azt hiszem, ez az ember nyomasztóan nem normális. Lehet egy szubkultúrában vicces a didi, meg még a csokifasz is, de ez azért bárhonnan nézve is soknak tűnik.  Pákó kifejti nézeteit Szálasiról, Hitlerről, Jakupcsekről, Nigériáról és a zsidókról Tomcat Bombagyár…..
comment:com Azurák a Mokkában 2007.09.12 09:00:00
Havas Henrik volt a reggeli műsorvezetők Fekete Pákója, mindig számíthattunk egy verbális seggmutogatásra, vagy Pákó csokipénisz kínálgatásához hasonló riporteri gesztusra. És Havasnál se lehetett tudni, hogy tényleg ennyire sötét, vagy ez csak egy szerep. Mondjuk a…..
comment:com Ki a fasza gyerek? 2007.08.27 14:42:00
Havas Henrik megint kisebb botrányt kavart azzal, hogy pénteken többször feltette a kérdést a Mokkában, miért nem mennek a roma jogvédők, vagy Farkas Flórián, vagy Horváth Aladár latrinát ásni Nyírmihálydiba. Ismerjük a sztorit: hepa-járvány, latrinátlanság, sirám, nyomor,…..
Hát ez nagyon nem megy a magyar futball vezetésének. Biztos nagyon be akarták bizonyítani, hogy nekik semmi bajuk a feketékkel, csak véletlenül mondta azt Mészöly Kálmán, hogy most jöttek le a fáról, ezért bevetették a szuperfegyvert, Gyárfás Tamást, aki ugyebár eddig sem volt…..
comment:com Mészöly és a majmok 2007.07.13 19:24:00
Régóta akartam írni már a Zuhanyhíradóról, a Sport1 háttér- és pletykaműsoráról. Amikor legutóbb belenéztem, éppen azon röhögcséltek a magyar sport nagyjai, hogy Angliában az egyik futballista nyíltan vállalta a homoszexualitását. Merthogy ilyen Magyarországon nincs. Tudják…..
Góliát 2007.07.14 20:48:40
Ha jól hallottuk a pusmogást, akkor Friderikusz Sándornak összejött. Mégis sikerült megegyeznie az ATV-vel, így ősszel is lesz műsor. A csatorna hivatalos válasza szerint az elvi megállapodás már megvan, de a részleteket még csiszolgatják. Nagy a titkolózás, így azt az…..
Jó lenne azt mondani, hogy ezt csak a verebek csiripelték, vagy hogy a parlamenti folyósón hallottuk cigiszünetben, miközben veszélyesen közel sodródtunk Hiller István hátához, mert akkor még kiderülhetne, hogy az egész csak a Comment:com szándékos és gonosz félreinformálása…..
Ma reggel kilenckor átvette a felmondásáról szóló előzetes értesítőt a Magyar Rádiótól Farkasházy Tivadar. A Rádiókabaré vezető szerkesztőjét a csoportos létszámleépítés keretében küldték el a közszolgálati rádiótól, ahol információink szerint az utóbbi…..