Regisztráció Blogot indítok
Adatok
digitman

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Villáminterjú esernyős Józseffel itt ..
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
Subba Nyamm Nyamm 2011.05.20 16:14:38
Pééééééntek! ..
digitman 2011.05.21 19:58:06
@Oral Ellőre: ezen beszartam és tényleg az!

szerintem ez a csávó is kapjon lakást alekosz mellett a corvinban, és csináltassa meg neki is a mellét a blikk mint évának...
Lassan szivárogtak annak idején a hírek, hogy a Másnaposok (Hangover) című film folytatása Thaiföldre fog vezetni.Ez elsőre is jó ötletnek tűnt. Később ez már egyáltalán nem volt titok, mikor néhány paparazzinak sikerült lefényképeznie a filmből jólismert három főszereplőt…..
Én keresem a célomat: célom engem majd megtalál. Én keresem a hitemet: a hitem is majd megtalál. Én keresem a szívemet: a szívem is majd megtalál. Keresem azt, aki enyém: ő is keres majd. Megtalál. Én önmagamat keresem: egyetlen lesz, ki nem talál. Én keresem az életem:…..
Subba Nem nyert: Eee-eee 2010.12.19 23:42:11
Hát aki ennyit hajlítgat, az nem is nyerhet!..
digitman 2010.12.20 17:14:27
inkább hallgassátok meg ezt!

www.youtube.com/watch?v=m2DrKV2SuQo

tolvai-nál sokkal jobb! csabinál is!
azért nem mindenki sztár. nem kéne mindenkiből azt csinálni, az igazán jók meg eltűnnek mert egymás után gyártják az énekeseket...

lassan már csak én nem indultam ilyen megaXfaktoron ebben az országban...
Nesze!szer Másnaposak kérték! 2010.12.10 12:26:00
    Szolid kis vállalati buliban csapattad az éjjel? Nálatok is úgy kezdődik a céges karácsony, hogy a könyvelés dolgozói már délután hatkor vonatkoznak Bunyós Pityu slágereire? Igen, akkor neked is nehéz volt az éjszakád és itt a másnap! Tudom, paradicsomlé, meg…..
digitman 2010.12.10 18:37:15
@Pretorians:

úgy alakult, hogy a harmadik is Te vagy!!!! ez a világ nagy csodája... nem a damu...
Csermely Péter, főszerkesztő-helyettes egy igen korrekt írással állt elő a július 1-én a Magyar Nemzetben. Sőt, Csermely Péter volt olyan tökös, hogy bíráló jellegű mondatokat volt képes leírni arról, hogy Hende Csaba honvédelmi miniszter a tárcájához tartozó HM Zrínyi…..
Ugorjunk le Agárdra, csörgött rám Zsolti szombat reggel. Jön a Ronyó is, kecsegtetett, továbbá hogy Agárdon jó kis amerikaiautós találkozó van, ahol kiállít Hot Rodos Ricsi, aki majd a Cougarom tetejét gyógyítja meg. Zsolti legalábbis azt mondja. Oké, nem kell kétszer mondani,…..
Hát nem lesz idén adócsökkentés. Milyen szomorú. Pedig már megmondta a Viktor is. Akkor most a Viktor hazudott? Borzalom.Na igen. Ez a kampány, ez már csak ilyen. Hazudott a Fidesz, mint ahogy négy éve az MSZP is. De mondok durvábbat. Ha a Jobbik vagy az LMP jutott volna hatalomra,…..
Hogy az NBSZ olvasói nehogy kimaradjanak a választások óta egy rakás helyről megkapott aktuális viccből, jöjjön az amúgy borzasztó rossz szóviccre termett nevű Vona Gábor: Mi lesz Vona Gáboron, ha a parlament felé haladva lefröcsköli sárral egy elhaladó autó?…..