Adatok
MaDiBoGa
0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Hmmm!
A FŐZDE:
Szicsek a neten:
„A valódi pálinkák ma is ugyanazokban az üstökben, ugyanolyan szakértelemmel készülnek, mint évtizedekkel ezelőtt. A pálinkák több éves ászkolás után az érlelő pincében nyerik el azt a kiváló ízhatást, ami prémium…..
MaDiBoGa
2009.12.07 21:40:37
MaDiBoGa
2009.12.07 21:45:28
Az egyetlen ágyas pálinka a mai este, reméljük nem nyúltunk vele nagyon mellé és ízleni fog!
Azt mondják, ha ágyas, akkor Bolyhos. Talán így van, de ne felejtsük, hogy más főzdék is kiváló ágyas pálinkákat készítenek.
A FŐZDE:
Bolyhos a neten:
„Több éves tapasztalat…..
MaDiBoGa
2009.12.07 21:13:37
MaDiBoGa
2009.12.07 21:16:37
A FŐZDE:
Bestillo a neten:
„A gyümölcs felvásárlását tartjuk a lehető legfontosabb fázisnak a pálinka készítésében (nem túlérett!!! hanem pont érett, kedvező sav-cukor aránnyal). Semmit sem szabad, pláne itt az elején spórolni, hiszen pontosan azt kapja vissza a…..
MaDiBoGa
2009.12.07 20:46:33
MaDiBoGa
2009.12.07 20:51:03
MaDiBoGa
2009.12.07 20:58:27
Jöhet a következő almatermésű.
A FŐZDE:
Mondhatnánk nem kis főzdéről van szó!
Ez nem csak a minőségre, hanem a méretére is vonatkozik. A főzde legújabb beruházásának köszönhetően a pálinka tároló és érlelő épületben egyszerre 123.500 l pálinkát tudnak érlelni, és…..
MaDiBoGa
2009.12.07 20:32:45
A kóstolási sorrendet nehéz volt eldöntenünk mivel két kissé ellentmondásos utalást is találtunk az ajánlott sorrendre. Reméljük, nem követtünk el nagy bakit…
Az első:
„Az almatermésekből, a bogyós gyümölcsökből, majd a csonthéjasokból áll, utoljára pedig a…..
MaDiBoGa
2009.12.07 20:23:37
Üdv Mindenkinek még egyszer!!! Nos, reméljük mindenki megkapta a Kóstolólapot, ha esetleg valaki lemaradt róla, vagy nem azért látogatott az oldalra mert részt vesz a kóstoláson, hanem csak kíváncsiskodik, azoknak leírjuk még egyszer a legfontosabb kóstolási tudnivalókat. 1.…..
MaDiBoGa
2009.12.07 19:55:28
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
...mink a meggyre szavazunk...